אסי, דגים כתב:ברכות ל-Ns75 (בפעם השנייה רבותיי!) ו-redo שזכו בתהילת עולם וצוטטו בפורום השחקן ה-12. פנינות מקלדותיכם זכו לחשיפה והגיעו לעשרות אוהדי מכבי עם OCD ועודף זמן פנוי.
עלו והצליחו
מתי יצטטו אותי כבר, כמה אפשר לחכות
תביאו דברים בהקשרם!
תן לנו עדכון מה צוטט, באיזה הקשר ומה נאמר על זה.
אסי, דגים כתב:ברכות ל-Ns75 (בפעם השנייה רבותיי!) ו-redo שזכו בתהילת עולם וצוטטו בפורום השחקן ה-12. פנינות מקלדותיכם זכו לחשיפה והגיעו לעשרות אוהדי מכבי עם OCD ועודף זמן פנוי.
עלו והצליחו
מתי יצטטו אותי כבר, כמה אפשר לחכות
גם אותי הם צוטטו...
תאמין לי לא כדאיי לך לזכות לכבוד המפוקפק...
חחחח להמשיך בקו של ns75, הם מתחרפנים מהעובדה שלא סופרים/מפחדים מהם.
די משעשע. רק לי התחושה שיש שם חשש(גם בקבוצה וגם ביציעים) גדול מהפועל באר שבע של ברק בכר?
CrazyRed7 כתב:חחחח להמשיך בקו של ns75, הם מתחרפנים מהעובדה שלא סופרים/מפחדים מהם.
די משעשע. רק לי התחושה שיש שם חשש(גם בקבוצה וגם ביציעים) גדול מהפועל באר שבע של ברק בכר?
חוששים זה ברור, אבל עדיין פייבוריטים. פחות מקצועית, יותר מנטלית
dardasmiley כתב:
תביאו דברים בהקשרם!
תן לנו עדכון מה צוטט, באיזה הקשר ומה נאמר על זה.
עזוב, כמו שמישהו אמר פה, האתר שלהם מכלה את הנפש, עדיף לא להיכנס לשם. אבל אם אתה ממש מוכרח, אז בגדול הם מצטטים את כל הפוסט ואז הם מאוננים על מה שכתבנו כמו ילדים שלפני יומיים גדלו להם שערות על הפנים.
משהו בסגנון ״חחח איזה דפוקים חחחחח״. ״חחחחח הם לא יודעים שנזיין אותם חחחחח״ ״חחחחח איך יש להם בכלל אומץ לדבר מולנו״. ״חחח גמלים חחחחחחחח״
אסי, דגים כתב:
עזוב, כמו שמישהו אמר פה, האתר שלהם מכלה את הנפש, עדיף לא להיכנס לשם. אבל אם אתה ממש מוכרח, אז בגדול הם מצטטים את כל הפוסט ואז הם מאוננים על מה שכתבנו כמו ילדים שלפני יומיים גדלו להם שערות על הפנים.
משהו בסגנון ״חחח איזה דפוקים חחחחח״. ״חחחחח הם לא יודעים שנזיין אותם חחחחח״ ״חחחחח איך יש להם בכלל אומץ לדבר מולנו״. ״חחח גמלים חחחחחחחח״
CrazyRed7 כתב:
גם מקצועית. החיסרון של אופיר ואפשר לומר גם בוזגלו ושהר משמעותית מאוד.
בוא נגיד שאם היינו בסגל מלא ובריא לגמרי, הייתי די בטוח בזהות המנצחת מחר.
לא חושב המקצועית הם פייבוריטים ברורים...זה דיי משתנה בין מאצ אפ אחד לאחר. בסהכ הכללי הם קבוצה מנוסה יותר במעמדים הללו עם שחקנים שהמושג "משחק עונה" רק עושה אותם טובים יותר.