במילה אחת: כתב אפס בן זו#$#%"
בשתי מילים " חתיכת *** שלא שווה התייחסות"
די להכפשות - תגובה מהירה לעיתונאי מצחיק
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: די להכפשות - תגובה מהירה לעיתונאי מצחיק
kamasutrance כתב:מעניין אותי אוהד מתוסכל של מי הוא????
נראה לי מכה בי באלאגאן נמני ת"א
או אולי בית"ר נגמר הכסף גאידמק י-ם...
דווקא לא...
הפועל חיפה!! ככה זה שתקועים עם יואב כץ...התסכול גואה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אדומה דרומית
לא צריך לתת לו את התשומת לב ולהעלות לכאן את הכתבה, שזכתה ליותר מדי סיקור.
כתבים שרק מחפשים דברים רעים לכתוב עליהם, אפס.
עמוד שלם שהוא משתמש בחרבות וסכינים ולא במקלדת.
אין מה לעשות זה היה צריך לקרות מתישהו, שלמישהו תפריע האהדה והתמיכה העוצמתית של הקהל באלונה והגב שהיא מקבלת ובצדק. לא ניתן לכתב פושט לקלקל את החג האדום מחר. בטוח כאב לקרוא את זה אבל מחר היא תקבל את התרופה המושלמת - עשרת אלפים אוהדים אוהבים ומחבקים שישירו לה כמו שרק הקהל של באר שבע יודע.
אלונה, אל תקחי את זה קשה, לא שווה את העצבים שלך, הוא לא יקלקל לך את החגיגה מחר, מתחת לרמתך בכלל להתייחס לזה (בטח ישגעו אותה מחר העיתונאים) ואנחנו מאחוריך!
מי שלא קרא הרוויח בריאות, רק עצבים זה הביא.
כתבים שרק מחפשים דברים רעים לכתוב עליהם, אפס.
עמוד שלם שהוא משתמש בחרבות וסכינים ולא במקלדת.
אין מה לעשות זה היה צריך לקרות מתישהו, שלמישהו תפריע האהדה והתמיכה העוצמתית של הקהל באלונה והגב שהיא מקבלת ובצדק. לא ניתן לכתב פושט לקלקל את החג האדום מחר. בטוח כאב לקרוא את זה אבל מחר היא תקבל את התרופה המושלמת - עשרת אלפים אוהדים אוהבים ומחבקים שישירו לה כמו שרק הקהל של באר שבע יודע.
אלונה, אל תקחי את זה קשה, לא שווה את העצבים שלך, הוא לא יקלקל לך את החגיגה מחר, מתחת לרמתך בכלל להתייחס לזה (בטח ישגעו אותה מחר העיתונאים) ואנחנו מאחוריך!
מי שלא קרא הרוויח בריאות, רק עצבים זה הביא.
אני מקווה שהוא יקבל את הנזיפה מג'ודי ולא יעיז ללכלך יותר...
- אדומה דרומית
חחח
אני פשוט היתי שולחת אותו לשער 5\2 עם מדבקה של השם שלו על דש חולצתו. מממממ יותר שווה מנזיפה.
עד סוף המשחק גם הוא היה מצטרף לקהל בקריאות "א-ל-ו-נ-ה" כשהיא תגיע לגדר להגיד שלום ולהודות לקהל.
אני פשוט היתי שולחת אותו לשער 5\2 עם מדבקה של השם שלו על דש חולצתו. מממממ יותר שווה מנזיפה.
עד סוף המשחק גם הוא היה מצטרף לקהל בקריאות "א-ל-ו-נ-ה" כשהיא תגיע לגדר להגיד שלום ולהודות לקהל.
מאחל אני למר אמיר פלג את יואב כץ לשנים רבות.שהמים בקריית חיים יעלו עובש.שימשיך לנדוד בין הליגה הלאומית לליגת העל.מגיע לך יואב כץ מר פלג זה העונש שלך......
לא ממש ראיתי את האוהד פלג כותב על ה"טעות" בלשתף שחקן עם 5 צהובים...
זה אותו פלג שקרע את שפירא שהביא לקבוצתו אליפות.
זה אותו כתב רכלן שמנסה בכל דרך לקרוע לסלף ולשקר.
דברים שבטבע האדם לא ניתן לשנותם כתבה רחל כנראה שהתכוונה לרוע שינאה והכפשה!!!
לא ממש ראיתי את האוהד פלג כותב על ה"טעות" בלשתף שחקן עם 5 צהובים...
זה אותו פלג שקרע את שפירא שהביא לקבוצתו אליפות.
זה אותו כתב רכלן שמנסה בכל דרך לקרוע לסלף ולשקר.
דברים שבטבע האדם לא ניתן לשנותם כתבה רחל כנראה שהתכוונה לרוע שינאה והכפשה!!!
כל מי שיבקר את אלונה - יגרום לי להתעצבן. מאוד.
אין מה לעשות, יש אנשים שמונעים מקנאה ושנאה או שהם סתם חייבים תמיד להגיד משהו - כדי להראות שהם כאילו עיתונאים רציניים ומבקרים גם את מי שיש כלפיו אהדה גורפת ומותר לבקר אפילו את אלונה.
אז אין ספק שהליצן הזה בהחלט מעצבן.
אבל כשהתקשורת המקומית מתלוננת שלא משתפים את ה"כשרונות" המקומיים - זה מעצבן אותי יותר.
שיש כותבי טורים למיניהם, שאחרי שאלונה שופכת פה מיליוני שקלים כדי לבנות הכל מהיסוד - הם מתלוננים איך לעזעזל אלונה מפספסת את הכשרונות ברהט? ולמה עדיין אין שיתוף פעולה עם מחלקת הנוער המצויינת של רהט? - זה מעצבן אותי יותר.
שאנשים מתלוננים איך למען השם אלונה חושבת על מחיר מופקע של 50 שקלים לכרטיס - זה מעצבן אותי יותר.
שאנשים מקללים מאמן אחרי משחק אחד בגיע הטוטו ולא מבינים שזה פגיעה ישירה באלונה - זה מעצבן אותי יותר.
אז חברים יקרים...
בואו נדאג להשתיק קודם את העשבים השוטים שנמצאים בינינו - כי מהם לצערי - אלונה יכולה להיפגע/ להיעלב יותר.
אין מה לעשות, יש אנשים שמונעים מקנאה ושנאה או שהם סתם חייבים תמיד להגיד משהו - כדי להראות שהם כאילו עיתונאים רציניים ומבקרים גם את מי שיש כלפיו אהדה גורפת ומותר לבקר אפילו את אלונה.
אז אין ספק שהליצן הזה בהחלט מעצבן.
אבל כשהתקשורת המקומית מתלוננת שלא משתפים את ה"כשרונות" המקומיים - זה מעצבן אותי יותר.
שיש כותבי טורים למיניהם, שאחרי שאלונה שופכת פה מיליוני שקלים כדי לבנות הכל מהיסוד - הם מתלוננים איך לעזעזל אלונה מפספסת את הכשרונות ברהט? ולמה עדיין אין שיתוף פעולה עם מחלקת הנוער המצויינת של רהט? - זה מעצבן אותי יותר.
שאנשים מתלוננים איך למען השם אלונה חושבת על מחיר מופקע של 50 שקלים לכרטיס - זה מעצבן אותי יותר.
שאנשים מקללים מאמן אחרי משחק אחד בגיע הטוטו ולא מבינים שזה פגיעה ישירה באלונה - זה מעצבן אותי יותר.
אז חברים יקרים...
בואו נדאג להשתיק קודם את העשבים השוטים שנמצאים בינינו - כי מהם לצערי - אלונה יכולה להיפגע/ להיעלב יותר.