בוא ניראה אם אנכנו מסוגלים לדעתי לא מקסימום 15500אורי אדום בנשמה כתב:16,125 אדומים בטרנר.
הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שני, 20:55, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שני, 20:55, טרנר.
הניצחון על מכבי ייתן לדעתי בוסט רציניhb7 כתב: בוא ניראה אם אנכנו מסוגלים לדעתי לא מקסימום 15500
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
hb7 כתב: בוא ניראה אם אנכנו מסוגלים לדעתי לא מקסימום 15500
תרשום - 16,125 עם ספסרות חוגגת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הרכב משוער של הפועל משביתת שמחות רעננה:
ינקו.
אמבולה, והבה, עידו לוי, נימני.
שבתאי, בנימין, בבייב.
מיחליץ׳ בדש, קנגאווה.
פחות או יותר נראה לי...
אני מאוד התרשמתי ממיחליץ׳. מצבים נייחים מסוכנים מאוד.
וכמובן, חיים סילבס. לדעתי מאמן מצויין.
עונה קודמת סיבוב ראשון ניצחנו את מכבי 3-2 בוסרמיל ואח"כ 1-1 מאכזב מול רעננה בחוץ.
סיבוב שני, 0-0 בבלומפילד מול מכבי, יצאנו מרוצים... ושבוע אח"כ הפסד לרעננה בווסרמיל.
הכל בראש! צריכים להגיע בשיא הטירוף לכל משחק. אסור פשוט אסור לנו לרדת מהמקום הראשון. בטח לא במשחק בית.
ינקו.
אמבולה, והבה, עידו לוי, נימני.
שבתאי, בנימין, בבייב.
מיחליץ׳ בדש, קנגאווה.
פחות או יותר נראה לי...
אני מאוד התרשמתי ממיחליץ׳. מצבים נייחים מסוכנים מאוד.
וכמובן, חיים סילבס. לדעתי מאמן מצויין.
עונה קודמת סיבוב ראשון ניצחנו את מכבי 3-2 בוסרמיל ואח"כ 1-1 מאכזב מול רעננה בחוץ.
סיבוב שני, 0-0 בבלומפילד מול מכבי, יצאנו מרוצים... ושבוע אח"כ הפסד לרעננה בווסרמיל.
הכל בראש! צריכים להגיע בשיא הטירוף לכל משחק. אסור פשוט אסור לנו לרדת מהמקום הראשון. בטח לא במשחק בית.
זרקתי את זה לא מעט לאוויר בשבוע האחרון, אבל הערב ישא שחקן הקבוצה לשעבר, לוטם זינו, את בחירת ליבו לאישה.
כבר שבוע שלם שאני אומר לאבא שלי(שנינו מוזמנים), "שמע, החתונה של לוטם יכולה להיות שמחה כמו כל חתונה ויכולה להיות אגדית אם הפועל תנצח בבלומפילד".
אז קודם כל, מזל טוב ללוטם, ילד נפלא ושחקן מוכשר. ושנית, על רחבת הריקודים יפזזו הערב שחקני הקבוצה (מרביתם) וכמובן המלך אליניב.
מחר בבוקר, חוזרים לעבודה, נוחתים מהיי המטורף ועובדים במרץ כדי לקחת עוד שלוש נקודות בדרך למלחמה על התואר.
כבר שבוע שלם שאני אומר לאבא שלי(שנינו מוזמנים), "שמע, החתונה של לוטם יכולה להיות שמחה כמו כל חתונה ויכולה להיות אגדית אם הפועל תנצח בבלומפילד".
אז קודם כל, מזל טוב ללוטם, ילד נפלא ושחקן מוכשר. ושנית, על רחבת הריקודים יפזזו הערב שחקני הקבוצה (מרביתם) וכמובן המלך אליניב.
מחר בבוקר, חוזרים לעבודה, נוחתים מהיי המטורף ועובדים במרץ כדי לקחת עוד שלוש נקודות בדרך למלחמה על התואר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יכול להיות חיזוק נחמד בינואר לרוטציה בשלישיית הקישור, לוטם.
אישית, מקווה שיגיע מישהו טוב ממנו.
(לאלו שטענו פעם שאני לא אובייקטיבי)
(לאלו שטענו פעם שאני לא אובייקטיבי)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא מבין מאיפה כולם פתאום מביעים תקווה שלוטם זינו יחזור (חוץ מהעניין כמובן של צמא לשחקני בית מי ישמע יש לנו מועדון נוער של סאות'המפטון), הבן אדם לא בדיוק צ'אבי אלונסו וכנראה שגם לא הרבה מעבר לגורדנה.
אם הוא לא מצא מקום בהרכב של ת'ון, לא חושב שיכול למצוא מקום בהרכב של הפועל ב"ש, אולי כשחקן מחליף משלים במקרה הטוב.
חייבים קשר אמצע חזק ברמה של הובאן/אוגו, רוצים אליפות - בלי התפשרות.
אם הוא לא מצא מקום בהרכב של ת'ון, לא חושב שיכול למצוא מקום בהרכב של הפועל ב"ש, אולי כשחקן מחליף משלים במקרה הטוב.
חייבים קשר אמצע חזק ברמה של הובאן/אוגו, רוצים אליפות - בלי התפשרות.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
לא רוצה את לוטם שוב , פרווה מאוד.
וואי כמה שהמשחק הזה כמו עצם בגרון, איתן עזריה ובכר חייבים להוריד תשחקנים לקרקע דחוף.
וואי כמה שהמשחק הזה כמו עצם בגרון, איתן עזריה ובכר חייבים להוריד תשחקנים לקרקע דחוף.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
4 עמודים 50% עוסקים במכבי חיפה, סמי עופר ולוטם זינו/חיזוק בינואר...
אתם רוצים שהשחקנים יתמקדו ברעננה? תתחילו אתם.
אתם רוצים שהשחקנים יתמקדו ברעננה? תתחילו אתם.
אז אחרי שנרגענו קצת מהחגיגות של אתמול, צריך לומר את האמת.
אמנם לא חושב ששיחקנו פחות טוב ממכבי,
אבל כן חושב שלא שיחקנו טוב יחסית לכדורגל הרגיל שלנו העונה.
יותר מדי איבודי כדור והחזקה בכדור של 32% זו לא הפועל באר שבע של השנה.
מקווה לראות נגד רעננה את העליונות בשליטה בכדור והדיוק במסירות שהיו חסרים מאוד במשחק אתמול.

מקווה לראות נגד רעננה את העליונות בשליטה בכדור והדיוק במסירות שהיו חסרים מאוד במשחק אתמול.

המשחק התפתח בדיוק כמו שהיה אמור להתפתח.ReDo כתב:אז אחרי שנרגענו קצת מהחגיגות של אתמול, צריך לומר את האמת.
![]()
![]()
![]()
אם מישהו חושב שבמשחק עונה בחוץ, אחרי שנוביל לא נלך אחורה, אז הוא מבולבל.
יכול להיות שזה יגיע מתישהוא, אבל זה עדין לא השלב. צריך לפחות אליפות אחת בכיס כדי להגיע לשם. מה שנקרא - שוואיה שוואיה.
שלא תבין לא נכון. אין לי שום תלונות על אתמול. טבעי שהסתגרנו.izguy83 כתב: המשחק התפתח בדיוק כמו שהיה אמור להתפתח.
אם מישהו חושב שבמשחק עונה בחוץ, אחרי שנוביל לא נלך אחורה, אז הוא מבולבל.
יכול להיות שזה יגיע מתישהוא, אבל זה עדין לא השלב. צריך לפחות אליפות אחת בכיס כדי להגיע לשם. מה שנקרא - שוואיה שוואיה.
אבל עדיין, איבדנו המון כדורים ולא החזקנו בכדור בכלל. זאת לא הפועל באר שבע של העונה.
מסכים. ובכל זאת, אנחנו לא רגילים בליגה הזו לקבוצות שיפעילו עלינו לחץ כ"כ מסיבי (למרות שהם לא היו תכליתיים) ועם כושר כ"כ טוב שגורר אותך ללחץ עד התוספת של התוספת.ReDo כתב:
שלא תבין לא נכון. אין לי שום תלונות על אתמול. טבעי שהסתגרנו.
אבל עדיין, איבדנו המון כדורים ולא החזקנו בכדור בכלל. זאת לא הפועל באר שבע של העונה.
צריך להבין, אתמול יצאנו באמירה לאותם אלו שלא ספרו אותנו. יצאנו באמירה שאומרת שרנחנו לא באים רק לשרוט ולהציק, אלא להרביץ וחזק, מבלי להתפשר.
מזכיר שרק לפני 7 חודשים זהבי אמר יום לפני שהגענו למשחק עונה בבלומפילד שהוא לא מרגיש שב"ש באמת מתמודדת איתם.
אתמול נתנו להם וואחד סטירה.
מקווה שבן שהר יכול לפתוח, הגיע הזמן לתת לברדה מנוחה. וכמובן שהמהירות שלו תעזור לנו מול הסגירות של רעננה.
אפשר גם לחשוב על בוזגלו במקום מליקסון, ודן ביטון במקום הובאן ( חייב להתחיל לחלק כוחות, שלא נגיע עם הרכב טלאים לקראת הפלייאוף).
אפשר גם לחשוב על בוזגלו במקום מליקסון, ודן ביטון במקום הובאן ( חייב להתחיל לחלק כוחות, שלא נגיע עם הרכב טלאים לקראת הפלייאוף).