העמדה לדין
- The red one
Re: העמדה לדין
הדיון אכן נדחה לשבוע הבא.
חחחחחחחTotti כתב:גם זדורוב, איזה קטע
אם מקבלים רדיוס, אני מוכן שנארח בנתניה רק כדי להקצות "לקהל" של רעננה רק את השורה העליונה ביציע העליון.
טדי זה הביתizguy83 כתב:אם מקבלים רדיוס, אני מוכן שנארח בנתניה רק כדי להקצות "לקהל" של רעננה רק את השורה העליונה ביציע העליון.
אין רדיוס מהיום למחרizguy83 כתב:אם מקבלים רדיוס, אני מוכן שנארח בנתניה רק כדי להקצות "לקהל" של רעננה רק את השורה העליונה ביציע העליון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם נקבל רדיוס זה יהיה מול עכו ומול בית"ר לא?
יש לנו שני רדיוסים על תנאי נכון?
יש לנו שני רדיוסים על תנאי נכון?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה יהיה מול הפה הגדול והמנחס שלך.
שום רדיוסים, קנס כספי ואוהד דביל על המזבח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בסדר אני מנחס...Totti כתב:זה יהיה מול הפה הגדול והמנחס שלך.
מה שתגיד...
תמשיך לרדת עליי...
אדם בוגר עלק...
שאלתי שאלה, אתה יכול לענות עליה או שלא...
אבל כרגיל אתה תמצא דרך לרדת עליי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:רק שלא נגמור כמו זדורוב
אתה יצרת הקארמה הזו

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
באמת יש כאלה שחושבים שנקבל רדיוס?
קבוצות עושות פה מה שבא להן שבוע אחריי שבוע ומקבלות קנסות של 5000 שקל אז לנו הקבוצה עם ההכי פחות הרשעות מתחילת העונה יתנו רדיוס?
שמעון הדביק את כולכם עם הפאניקה שלו.
קבוצות עושות פה מה שבא להן שבוע אחריי שבוע ומקבלות קנסות של 5000 שקל אז לנו הקבוצה עם ההכי פחות הרשעות מתחילת העונה יתנו רדיוס?
- The red one
מכבי ת"א הדליקה 2 אבוקות בחודש האחרון וקיבלה ענישה כספית בגלל שהוכח כי הם מנסים למגר את התופעה ושהם מטפלים באוהדים פרטנית (לאוהד אחד שנתפס במצלמות נשלל המנוי).RedHell כתב:באמת יש כאלה שחושבים שנקבל רדיוס?
לנו, לעומת זאת, יש 2 עונשי רדיוס על תנאי. זה משנה את התמנוה. אני מאמין שלאור הנוהל החדש מבחינת ענישות, הקבוצה עשתה את כל המאמצים כדי לאתר את הזורקים. מבחינה ויזואלית זו לא אמורה להיות בעיה. גם לתפוס את הבחור שזרק את הלחמניה מהמערבי לא צריכה להיות בעיה כי הוא יושב בכיסא שלו ויש להם את פרטי המנוי. בדרומי זה קצת יותר בעייתי.
מכל מקום, אני מאמין שהקבוצה עשתה הכל כדי להוכיח לביה"ד שהיא פועלת נגד זה ולא נקבל רדיוס, אבל, קרו דברים מעולם.
וכך צריך להיות.
אם הקבוצות מצליחות לתפוס את האשמים ולהעניש, אין שום סיבה לרדיוסים במטומטמים האלה.
אם הקבוצות מצליחות לתפוס את האשמים ולהעניש, אין שום סיבה לרדיוסים במטומטמים האלה.