עד היום אני לא קולט מה הלחץ לעודד שעה לפני שריקת הפתיחה ולהוציא את הגרון כאשר איכות העידוד במשחק עצמו לא בדיוק דוגמה ומופת, חבר'ה תנוחו !! אפשר לקרוא לשחקן ולמחוא לו כפיים, אפשר לשיר אדום עולה כשהשחקנים עולים לחימום אבל להשתגע ולהוציא את כל המרץ בכדי להגיע לשריקת הפתיחה מיוזעים ועייפים, זה טיפשי !
בנוגע לכמות הקהל, כל מי שמכיר אותי יודע מה אני חושב - להפועל באר שבע יש הכי הרבה קהל בארץ, כלומר בעונה סבירה אנחנו יכולים לעמוד עם כל קבוצה בממוצעי קהל, רק חשוב מאד שהקהל יהיה קהל, לשמוע בחור שצועק לפדלון בן זונה כשמוציאים אותו בלי סיבה נראית לעין זה הדבר הכי מרגיז שיש ובאותו רגע התחשק לי להביא לבחור נגיחה לפנים אבל הבנתי שקיימים גם אנשים כאלה לצערינו, מן הסתם יקח זמן לחנך עוד אלפי אוהדים, אבל אני מאמין שנגיע לשם.
אלעד בונפלד הוא לטעמי תגלית השנה, תמיד הוא נראה אדיש, תמיד נראה שלא נלחם אבל עובר עליו משהו מאד טוב בתקופה האחרונה ואני מקווה שהוא יתבגר ויתרום לנו, כי אלעד טוב שווה לפחות בישול כל משחק.
בנוגע לגיא לוי, מאד החזקתי ממנו ורציתי שימשיך, אבל במשחקים האחרונים נראה היה שהוא שם ז** על הקבוצה והאוהדים, שלא היו צריכים לצעוק את מה שצעקו בלוד (לא ראיתי אבל הבנתי שלא היה מחזה סימפטי) אבל הוא היה צריך להשתמש במילים עדינות יותר ולא לקחת את הליווי של אלפי אוהדים כמשהו מובן מאליו.
ההתנהלות שלו קצת גרמה לי לרדת ממנו, אני עדיין אשמח אם תהיה איזשהי תפנית מרעישה, אבל לדעתי אנחנו עכשיו יותר בשלים למאמן חדש, בתקווה שזה יהיה שום (נראה די לא מציאותי) או עטר.
יאללה הפועל, עלינו ליגה !