איליי,ביטון,בניאני, בונפלד ושאר מלפפונים-הכל כאן
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: איליי,ביטון,בניאני, בונפלד ושאר מלפפונים-הכל כאן
השאלה אם להביא מישהו שהוא תאום לקדוסי יהיה הצעד הנכון?
אני מאוד מעריך את איילי. המהירות שלו, בטח במקום כמו בישראל, תיתן לו 10 שערים לפחות בכל הליגות, גם בליגת העל.
אין בישראל בלמים מהירים, בטח לא כאלה עם חשיבה מהירה, ולכן אנחנו רואים השנה שהחלוץ המוביל בליגת העל הוא גם המהיר ביותר, וזה כמובן יבואה.
לא בטוח ששתי סילונים בהתקפה זה מה שאנחנו צריכים. זה יעבוד רק אם אופיר חיים נשאר, ואז אופיר יביא את חוכמת המשחק שתהפוך את המהירות של קדוסי או איילי לקטלנית.
אני מאוד מעריך את איילי. המהירות שלו, בטח במקום כמו בישראל, תיתן לו 10 שערים לפחות בכל הליגות, גם בליגת העל.
אין בישראל בלמים מהירים, בטח לא כאלה עם חשיבה מהירה, ולכן אנחנו רואים השנה שהחלוץ המוביל בליגת העל הוא גם המהיר ביותר, וזה כמובן יבואה.
לא בטוח ששתי סילונים בהתקפה זה מה שאנחנו צריכים. זה יעבוד רק אם אופיר חיים נשאר, ואז אופיר יביא את חוכמת המשחק שתהפוך את המהירות של קדוסי או איילי לקטלנית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
משה אתה צודק אבל לא ב100%
זה מאוד תלוי בשיטת המשחק.
דבר שני, לבחור שאמר פה שטמוז/אבידור הם שחקנים שהוא היה רוצה לראות פה.
פתח סטטיסטיקות של העונה, ותחשוב שוב. תחזור אליי עם המסקנות.
שתי חלוצים שהיו להם די והותר הזדמנויות להוכיח את עצמם והראו שהם שום כלום ושומדבר.
קחו לדוגמא את יצחקי.
חלוץ גרוע בעיני, הלך להתאמן בחו"ל, ראה שמשקיעים שם באימונים וקשה לו, חזר לארץ עם הזנב בין הרגליים. בליגה הוא בסדר כי רמת הבלמים בארץ נמוכה בצורה מביישת.
מה ה'חלוץ' הזה עשה נגד יוון? כלום ושומדבר.
אז פעם הבאה שאתה רוצה לראות פה 'שמות גדולים' כמו טמוז/אבידור, תסתכל על מה הם עשו ולא מה עשו מהם...
שתי חלוצים שהיו להם די והותר הזדמנויות להוכיח את עצמם והראו שהם שום כלום ושומדבר.
קחו לדוגמא את יצחקי.
חלוץ גרוע בעיני, הלך להתאמן בחו"ל, ראה שמשקיעים שם באימונים וקשה לו, חזר לארץ עם הזנב בין הרגליים. בליגה הוא בסדר כי רמת הבלמים בארץ נמוכה בצורה מביישת.
אז פעם הבאה שאתה רוצה לראות פה 'שמות גדולים' כמו טמוז/אבידור, תסתכל על מה הם עשו ולא מה עשו מהם...
רוצים אצטדיון חדש!
אני הייתי מעדיף את טוטו תמוז מאשר את השחקן של אחי נצרת.
על מה אתם מדברים תגידו לי? איילי עדיף על תמוז??!! או אפילו על אבידור? אתם השתגעתם לגמרי?
מהירות בלי טיפת טכניקה לא שווה כלום, לחוץ מזה טוטו תמוז שחקן שפשוט ישלים את קדוסי עם פיזיות בנוסף למהירות ועוצמה בבעיטה.
וכן שמתי לב שהשנה שני החלוצים שהזכרתי לא פוגעים,אבל בקשר לתמוז פשוט לא נותנים לו לשחק וכשנתנו לו לשחק גם כשזה היה ל10 דק' הוא הביא את השינוי.
בקשר לאבידורשחקן אחד לא יכול לשחק לבד הוא חייב שהקבוצה שלו תהיה לפחות בינונית ותתקוף קצתהוא חייב קשר יצירתי שיידע להזין אותו בכדורים, והשנה אין לו את זה.
להזכירך שנה שעברה אבידור הוביל את ק"ש לאירופה! שורה תחתונה החלוץ שהכי הייתי רוצה לראות פה עונה הבאה זה טוטו תמוז!
מהירות בלי טיפת טכניקה לא שווה כלום, לחוץ מזה טוטו תמוז שחקן שפשוט ישלים את קדוסי עם פיזיות בנוסף למהירות ועוצמה בבעיטה.
וכן שמתי לב שהשנה שני החלוצים שהזכרתי לא פוגעים,אבל בקשר לתמוז פשוט לא נותנים לו לשחק וכשנתנו לו לשחק גם כשזה היה ל10 דק' הוא הביא את השינוי.
בקשר לאבידורשחקן אחד לא יכול לשחק לבד הוא חייב שהקבוצה שלו תהיה לפחות בינונית ותתקוף קצתהוא חייב קשר יצירתי שיידע להזין אותו בכדורים, והשנה אין לו את זה.
להזכירך שנה שעברה אבידור הוביל את ק"ש לאירופה! שורה תחתונה החלוץ שהכי הייתי רוצה לראות פה עונה הבאה זה טוטו תמוז!
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא קשור לשיטת משחק ליאור. חלוץ מהיר צריך מישהו עם שכל שישחק לידו. קדוסי השנה החל את הפריחה שלו (והוא דיבר על זה בראיון איתו) כשאופיר חיים, שהוא אחד מהשחקנים הישראלים החכמים והאינטליגנטים ביותר שראיתי בישראל מבחינת הבנת המשחק, נכנס להרכב לידו ותרם לו את חוכמת המשחק שלו. לפני זה קדוסי והמהירות שלו לא מצאו את הרשת.ליאור עזרא כתב:משה אתה צודק אבל לא ב100%
קחו לדוגמא את יצחקי.
לא חושב שאילי וקדוסי בחוד, בלי אופיר חיים לידם, אפילו כאחד שעולה מהספסל או תורם מהנסיון שלו באימונים, יגיעו למיצוי היכולת שלהם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
nitsande כתב:על מה אתם מדברים תגידו לי? איילי עדיף על תמוז??!! או אפילו על אבידור? אתם השתגעתם לגמרי?
בקשר לאבידורשחקן אחד לא יכול לשחק לבד הוא חייב שהקבוצה שלו תהיה לפחות בינונית ותתקוף קצתהוא חייב קשר יצירתי שיידע להז** אותו בכדורים, והשנה אין לו את זה.
יש להם ביחד 9 שערים ב50 משחקים העונה.
על מה אתה מדבר בדיוק?
איזה הוביל לאירופה? אחד המחמיצנים הגדולים שאני ראיתי בכדורגל.
כנראה שהשמות שהתקשורת אוהבת לנפח עושה לכם את זה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לפני שנתיים הוא הוביל אותם לאירופה חביבי ותאמין כמעט לבד.
וכבר הסברתי השנה הוא לא פוגע כי אין לו עם מי לשחק, גם חלוץ גדול לא יכול לעשות הכל לבד
וכבר הסברתי השנה הוא לא פוגע כי אין לו עם מי לשחק, גם חלוץ גדול לא יכול לעשות הכל לבד
רק אהבה תנצח...
טוטו תמוז הוא חלוץ חלש מאוד שתופס מעצמו הרבה יתר ממה שהוא שווה
אין צורך להשקיע בו שקל ואם הוא יבוא זו תהיה אכזבה גדולה.
לגבי איילי יכול להיות שהוא יהיה טוב אבל כמו שאמרו פה אני הייתי רוצה ראות פה יותר שחקנים עם קבלות מליגת העל מאשר עם הליגה הלאומית.
אני מאוד הייתי רוצה פה את ויסה מהפועל פ"ת, שחקן מעולה שיכול מאוד להתאים לנו.
אני חושב שכל הידיעות כרגע זה סתם ספינים של סכונים שרוצים למצוא לשחקנים שלהם קבוצה
וכמו שכבר ראינו בעבר שאלונה מפתיעה את כולם (קדוסי, מליקסון) ואנחנו צריכים פשוט לחכות ולהמתין בסבלנות.
אין צורך להשקיע בו שקל ואם הוא יבוא זו תהיה אכזבה גדולה.
לגבי איילי יכול להיות שהוא יהיה טוב אבל כמו שאמרו פה אני הייתי רוצה ראות פה יותר שחקנים עם קבלות מליגת העל מאשר עם הליגה הלאומית.
אני מאוד הייתי רוצה פה את ויסה מהפועל פ"ת, שחקן מעולה שיכול מאוד להתאים לנו.
אני חושב שכל הידיעות כרגע זה סתם ספינים של סכונים שרוצים למצוא לשחקנים שלהם קבוצה
וכמו שכבר ראינו בעבר שאלונה מפתיעה את כולם (קדוסי, מליקסון) ואנחנו צריכים פשוט לחכות ולהמתין בסבלנות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
משה, 2 חלוצים מהירים, לצד בונפלד/מליקסון/כבדה בקישור, יכול להיות שילוב קטלני ומנצח!
קדוסי יודע לקבל את הכדור עם הגב לשער, ככה שאם צריך הוא גם יכול לשחק כחלוץ בודד (כמו היום).
אני ממש לא חושב על העונה הבאה בלי המלך, הוא השחקן המוביל לפי דעתי במאני טיים.
הכי הרבה אופי ומנהיגות, כל מה שהקבוצה הייתה צריכה.
בקיצור ולעניין, משה, שיטת משחק די קובעת(אלא אם אתה אלי אוחנה.. שבא ואומר "קחו כדור")
קדוסי ואופיר, השילוב המנצח.
קדוסי יודע לקבל את הכדור עם הגב לשער, ככה שאם צריך הוא גם יכול לשחק כחלוץ בודד (כמו היום).
אני ממש לא חושב על העונה הבאה בלי המלך, הוא השחקן המוביל לפי דעתי במאני טיים.
הכי הרבה אופי ומנהיגות, כל מה שהקבוצה הייתה צריכה.
בקיצור ולעניין, משה, שיטת משחק די קובעת(אלא אם אתה אלי אוחנה.. שבא ואומר "קחו כדור")
קדוסי ואופיר, השילוב המנצח.
רוצים אצטדיון חדש!
חבר'ה, בהתחשב בזה שצריך לפחות ארבעה שחקני הגנה (כולל שוער) חדשים בעונה הבאה, אפשר לדחות קצת את התכניות על חלוצים וקשרים...
yedidel כתב:חבר'ה, בהתחשב בזה שצריך לפחות ארבעה שחקני הגנה (כולל שוער) חדשים בעונה הבאה, אפשר לדחות קצת את התכניות על חלוצים וקשרים...
4 שחקני הגנה?אני חושב שצריך רק שוער ו-2 בלמים.ואני דווקא מאמין בקידר שאם יהיה לידו בלם מצויין הוא יהיה גם מצויין.
אילוז בהחלט מתאים לליגת העל רק צריך לשפר טיפה את ההגנה.
בקשר לפדלון,אני מחפש וכמעט לא מוצא(מלבד 1) מגנים שמאלים מליגת העל שעולים אליו.
אם יש לך מישהו אתה מוזמן להציע.
בגלל זה אמרתי רק 4 ולא 5, כי פדלון יכול להתאים. אילוז?? אם הוא לא הסתדר עם כל חלוץ בינוני בלאומית למה שהוא יסתדר בליגת העל?KaduSimioni כתב:
4 שחקני הגנה?אני חושב שצריך רק שוער ו-2 בלמים.ואני דווקא מאמין בקידר שאם יהיה לידו בלם מצויין הוא יהיה גם מצויין.
אילוז בהחלט מתאים רק צריך לשפר את ההגנה?KaduSimioni כתב:
אני חושב שאתה סלחן מידי איתו.
כל חלוץ צוקומוקו עשה עליו חגיגות באגף ימין העונה, מה יהיה בליגת העל ?
חייבים למצוא לו מחליף.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
אילוז? מתאים לליגת העל ?????? אולי ליגת העל של בתי הספר.KaduSimioni כתב:
.
הוא מגן כבר 5 או 6 שנים אם הוא צריך לשפר את ההגנה שלו כלומר אין לו מה לעשות בהגנה אולי בקישור כמחליף.
רק שקידר ואלול לא יישארו. אוף, באמת שלא צריך להיות מומחה או להבין בכדורגל כדי לראות שיש לנו בעייה בהגנה. נו כבר, שיחליפו את הבלמים ויפסיקו לתת להם תירוצים.
ההתקפה שלנו טובה, אין איתה בעיה, אולי להוסיף עוד חלוץ במקום סמיוני, אבל זהו. באמת שלא הייתי נוגעת בזה, העבודה הקשה צריכה להיות בהגנה, מבחינתי להחליף את כל ההגנה, שוער בלים ומגנים.
ההתקפה שלנו טובה, אין איתה בעיה, אולי להוסיף עוד חלוץ במקום סמיוני, אבל זהו. באמת שלא הייתי נוגעת בזה, העבודה הקשה צריכה להיות בהגנה, מבחינתי להחליף את כל ההגנה, שוער בלים ומגנים.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)