הפינה הפסימית למחזור ה16
Re: הפינה הפסימית למחזור ה16
הבוז היה לשופט
בשביל 7 אוהדים ותוף סגרו טריבונה שלמה.
7, בדיוק 7.
7, בדיוק 7.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא לשופט ולא נעליים אח שלי,תאמין לי,אני יושב בגוש הקשה.Totti כתב:הבוז היה לשופט. בודאות.
המשך ישיר לשריקה שלו עם הבאזר
גם יצאתי עליהם.
חבורה של הומואים,קנו מנוי חושבים קנו את הקבוצה.
+1.אדום זקן כתב:קהל מסריח,מפונק,מדוכא מהחיים שדורק בוז במחצית,מי ישמע ברצלונה משחקת והם רגילים ל15 אליפויות ברצף.
אבל האמת זה לא מפתיע אותי לאור כל מה שקראתי כאן השבוע,הדיכאונות,החששות והמניה דיפרסיה,כוססים ציפורניים במקום לדחוף את הקבוצה ולתת לה טירוף גם במשחק חלש.
רק תהיה בטוח שאלה שבאים לחוצים לכל משחק(ואני ביניהם) לא שרקו בוז היום.
מי ששרק אלה בעיקר טרמפיסטים ו"אוהדים" שאם לא 2-0 דקה עשירית אז כולם בושה אצלם.
- The red one
הם היו יותר וזו אפילו לא טריבונה שלמה שנסגרה.Totti כתב:בשביל 7 אוהדים ותוף סגרו טריבונה שלמה.
7, בדיוק 7.
הכי מצחיק אותי שהם מסתובבים עםם השלט הזה בצבעי גואש "רעננה דורשת אצטדיון חדש" ומגיעים 20 לכל משחק חוץ ובערך 300 למשחקי בית..
- dardasmiley
הבוז היה לשופט. לפחות מהנקודה בה אני ישבתי.
גורדנה, אתה מגעיל אותי. מקווה שביום הראשון של חלון ההעברות תמצא את עצמך במכבי יבנה. איכס שחקן אפס! לא מתאמץ, מאבד כל כדור, נראה בחלק מהמשחק כאילו אתה מזיק בכוונה. ועוד בסוף יש לך את החוצפה לא לבוא עם כל הקבוצה לקהל. בפעם השלישית העונה.
שחקן מגעיל. הדבר היחיד שטוב בו זה שאפשר להחליף אותו תמורת שחקן אחר בינואר.
לא היה כזה שיפוט חד צדדי בטרנר מאז שנפתח. איך סער בנבנישתי לא קיבל אדום אחרי הרכיבה הזו על וואקמה???
גורדנה, אתה מגעיל אותי. מקווה שביום הראשון של חלון ההעברות תמצא את עצמך במכבי יבנה. איכס שחקן אפס! לא מתאמץ, מאבד כל כדור, נראה בחלק מהמשחק כאילו אתה מזיק בכוונה. ועוד בסוף יש לך את החוצפה לא לבוא עם כל הקבוצה לקהל. בפעם השלישית העונה.
שחקן מגעיל. הדבר היחיד שטוב בו זה שאפשר להחליף אותו תמורת שחקן אחר בינואר.
לא היה כזה שיפוט חד צדדי בטרנר מאז שנפתח. איך סער בנבנישתי לא קיבל אדום אחרי הרכיבה הזו על וואקמה???
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
השלט שלהם גמר אותי, 7 אוהדים שקפצו בגול שלנו.אדום בלב בנשמהההה כתב: הם היו יותר וזו אפילו לא טריבונה שלמה שנסגרה.
הכי מצחיק אותי שהם מסתובבים עםם השלט הזה בצבעי גואש "רעננה דורשת אצטדיון חדש" ומגיעים 20 לכל משחק חוץ ובערך 300 למשחקי בית..
- The red one
וזה חבל, כי לא יזיק איזה אצטדיון של 4-5 אלף שם, אבל כמובן לא יקרה בחיים...YallaHapoel כתב: השלט שלהם גמר אותי, 7 אוהדים שקפצו בגול שלנו.
- YallaHapoel
ברצינות? איצטדיון של 4-5 מגיע להם (לא באלפים).אדום בלב בנשמהההה כתב: וזה חבל, כי לא יזיק איזה אצטדיון של 4-5 אלף שם, אבל כמובן לא יקרה בחיים...
- The red one
לא מגיע או כן מגיע?YallaHapoel כתב: ברצינות? איצטדיון של 4-5 מגיע להם (לא באלפים).
עריכה: אתה צודק, אבל עדיין, זו קבוצה שאין לה בית וכמה שחשבנו שרעננה תחזור מהר ללאומית ותעלם בנתיים היא כאן כדי להישאר. לכן חבל שלא בונים איזה מתקן מעפן כמו בעכו, אבל בדיקו כמו שאמרת 4-5 בלי אלפים, ככה כולם חושבים, כול העירייה (ובצדק) - ולכן לא ישקיעו שנקל בבנייה של כלום שקשור בכדורגל בעיר הזו.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 29 דצמבר 2015, 00:03, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- YallaHapoel
ערכתי שיהיה ברור יותר.אדום בלב בנשמהההה כתב: לא מגיע או כן מגיע?
מגדיל ראש אתה.YallaHapoel כתב: ברצינות? איצטדיון של 4-5 מגיע להם (לא באלפים).
אני אומר רק לקבוצות כמו רעננה ועכו נגדיל תסגל שלהם למשחק במקום 18 ל25, ושבספסל ישבו אוהדים. ככה לנו יהיה מקום ביציע, ולהם יהיה איזה אלי בבייב או סהר בנבשנתי לעלות מהספסל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- YallaHapoel
אוגו היה חסר. עם ההשתחררות הקטנה והפס שמרווחים את המשחק. היה יכול למנוע את הסטנגה במחצית הראשונה.
חובאן לא בלט היום בגלל שאוגו לא מתפנה למסירה כמו שחובאן צריך, אוגו פשוט בא ושמי ששומר עליו ישבור את הראש איך אתה שם את הרגל על הכדור, חובאן צריך להיות חופשי, ולכן לא קיבל הרבה מסירות.YallaHapoel כתב:אוגו היה חסר. עם ההשתחררות הקטנה והפס שמרווחים את המשחק. היה יכול למנוע את הסטנגה במחצית הראשונה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
קהל- זה לא קהל שלא זכה באליפות 40 שנה, זה לא קהל שלא זכה בשום תואר אמיתי כמעט 20 שנה, זה קהל שבע כאילו אנחנו כאן שלוש שנים זוכים בקלות באליפות.