הפינה האופטימית למחזור ה16
Re: הפינה האופטימית למחזור ה16
כן, אתם עוד רגע תגידו שאני לא אובייקטיבי ומכור בעינינו וזה בסדר, מודה באשמה. אבל טוני נאווקמה זה שחקן שובר שיוויון בכדורגל שלנו. "שובר שיוויון" זה מושג שאנחנו כל כך אוהבים להשתמש בו, אבל מתקשים למצוא דוגמאות רלוונטיות. אז יש לנו כזה בקבוצה.
הוא היה בינוני מאוד אתמול, אבל זה לא משנה את העובדה שיש לו משהו שאין לאף אחד ליגה שלנו(ברמה הזו) וזה כוח מתפרץ נדיר באיכות, בצירוף טכניקה נהדרת.
האופטימי שלי היא היכולת שלו ליצר מצבי הבקעה שבוע אחרי שבוע בעזרת אותה תכונה שהיא מצרך נדיר במחוזותינו. יחד עם שהר, שגם אמור להביא מימד דומה, ההתקפה שלנו תהיה קטלנית עוד יותר.
הוא היה בינוני מאוד אתמול, אבל זה לא משנה את העובדה שיש לו משהו שאין לאף אחד ליגה שלנו(ברמה הזו) וזה כוח מתפרץ נדיר באיכות, בצירוף טכניקה נהדרת.
האופטימי שלי היא היכולת שלו ליצר מצבי הבקעה שבוע אחרי שבוע בעזרת אותה תכונה שהיא מצרך נדיר במחוזותינו. יחד עם שהר, שגם אמור להביא מימד דומה, ההתקפה שלנו תהיה קטלנית עוד יותר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הריצה שלו עם השחקן של רעננה תלוי לו על הגב - קטע ענק.Totti כתב:כן, אתם עוד רגע תגידו שאני לא אובייקטיבי ומכור בעינינו וזה בסדר, מודה באשמה. אבל טוני נאווקמה זה שחקן שובר שיוויון בכדורגל שלנו. "שובר שיוויון" זה מושג שאנחנו כל כך אוהבים להשתמש בו, אבל מתקשים למצוא דוגמאות רלוונטיות. אז יש לנו כזה בקבוצה.
אני יגיד לך את דעתי. וואקמה שחקן מעולה בעיקר בגלל היכולות הפיזיות שלו. יחד עם זה אני חייב לציין שבעייני לא משחקים עליו נכון.Totti כתב:כן, אתם עוד רגע תגידו שאני לא אובייקטיבי ומכור בעינינו וזה בסדר, מודה באשמה. אבל טוני נאווקמה זה שחקן שובר שיוויון בכדורגל שלנו. "שובר שיוויון" זה מושג שאנחנו כל כך אוהבים להשתמש בו, אבל מתקשים למצוא דוגמאות רלוונטיות. אז יש לנו כזה בקבוצה.
עם כל הצער שבעולם וואקמה לא מפיק שום דבר מזה שהוא מקבל את הכדורים עם הגב לשער ושומר עליהם. המפתח שלו ומה שהוא הכי מצטיין בו זה האחד על אחד והכוח המפתרץ שלו עם הפנים לשער ששם הוא פשוט מפרפר את כל המגנים אבל לצערי הוא מקבל את הכדורים בסיטואציה הזאת אולי פעם פעמיים במשחק. חייבים לדעתי לבודד אותו ולחפש כאשר הצד פרוץ או שהוא מבודד מול המגן.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
תד"לdelta7 כתב: הריצה שלו עם השחקן של רעננה תלוי לו על הגב - קטע ענק.
על גבול מעשה סדוםאביאל כתב: תד"ל
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה הזכיר לי את הריצה של אוגו עם איזה 3 שחקני הפועל עפולה...אביאל כתב: תד"ל
חחחחחחחחחחחח ניגרים זה עם מדהים, כמה כוח גנטי יש להם בשרירים?
צריך לעשות מחקר על הגנים שלהם ולגדל שחקנים ישראלים לפי זה.
גם טוטו תמוז הוא בן למשפחה ניגרית.
מדהים כמה כוח יש להם לניגרים הללו, אם היה להם יותר טכניקה ומהירות נבחרת ניגריה הייתה כל מונדיאל מגיעה לפחות לחצי גמר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תאכל כל בוקר שלוש זברות עם חלב במקום קורנפלקס , וכל היום תהיה בחדר כושר גם אתה תהיה ניגרידר אדום בנשמה כתב: זה הזכיר לי את הריצה של אוגו עם איזה 3 שחקני הפועל עפולה...
חחחחחחחחחחחח ניגרים זה עם מדהים, כמה כוח גנטי יש להם בשרירים?
צריך לעשות מחקר על הגנים שלהם ולגדל שחקנים ישראלים לפי זה.
גם טוטו תמוז הוא בן למשפחה ניגרית.
מדהים כמה כוח יש להם לניגרים הללו, אם היה להם יותר טכניקה ומהירות נבחרת ניגריה הייתה כל מונדיאל מגיעה לפחות לחצי גמר...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נשמע לי קצת בולשיט...גיא חניה כתב: תאכל כל בוקר שלוש זברות עם חלב במקום קורנפלקס , וכל היום תהיה בחדר כושר גם אתה תהיה ניגרי
אני מניח שאתה ציני אבל באמת נראה לך שלאכול זברות גורם לשרירים לגדול?
חחחח אחלה בדיחה

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר אדום בנשמה כתב: נשמע לי קצת בולשיט...
אני מניח שאתה ציני אבל באמת נראה לך שלאכול זברות גורם לשרירים לגדול?
חחחח אחלה בדיחה

החילוף היה מקצועי מאוד ואמיתי. פשוט נוח להסתכל על זה כרגע מזווית שהוא לא כשיר..YallaHapoel כתב: לא רואה את בכר מוציא אותו אם הוא היה כשיר ב100%
הבקענו שער והאמצע היה פרוץ לגמרי
אם לא החילוף המשחק היה יכול להגמר אחרת
חילוף מצוין של ברק שחזר לעמדות המקוריות שלו
הבלמים מצוינים כרגיל.
גורש במשחק שיא (בינתיים).
תורג'מן ממשיך במגמה חיובית, משחק טוב שלו.
הובאן כמו כפפה ליד בעמדה האחורית.
שהר יוסיף לנו המון וראו את זה כבר אתמול.
בכר, אוהב את הניהול משחק שלו.
ברדה שלא ייגמר לעולם.
גורש במשחק שיא (בינתיים).
תורג'מן ממשיך במגמה חיובית, משחק טוב שלו.
הובאן כמו כפפה ליד בעמדה האחורית.
שהר יוסיף לנו המון וראו את זה כבר אתמול.
בכר, אוהב את הניהול משחק שלו.
ברדה שלא ייגמר לעולם.