+1oran כתב:אנחנו הקהל הטוב בליגה בעידוד לפני משחק, בזמן משחק? באמצע ככה רק אם שי איזה מצב.
חוץ מעשרות החברי ארגון ועוד כמה עשרות מהגוש המעודד 90% מהקהל לא מסוגל לעודד כמו שצריך בזמן משחק, אם זה היה תלוי בי מוותר על כל שירי השחקנים בתחילת משחק וכל המשחקי עידוד/קללות עם הקהל היריב ושומר את הכל ל-90 דקות.
בקשה קטנה מחברי הארגון בנוגע למשחק בסמי עופר.
Re: בקשה קטנה מחברי הארגון בנוגע למשחק בסמי עופר.
חבלי לידה לצד חבלי למידה של קהל בהתהוות....קשה עד בלתי אפשרי ליצור יש מאין, הרי לא יתכן ולדעתי אין קהל בעולם של קבוצה ללא תארי אליפות 40 שנה....גביע אחרון לפני 17 שנה....שהקהל שלה יהיה פנאטי ועקבי בעידוד, כאשר המעודדים האקטיביים הם אלפים.oran כתב:אנחנו הקהל הטוב בליגה בעידוד לפני משחק, בזמן משחק? באמצע ככה רק אם שי איזה מצב.
חוץ מעשרות החברי ארגון ועוד כמה עשרות מהגוש המעודד 90% מהקהל לא מסוגל לעודד כמו שצריך בזמן משחק, אם זה היה תלוי בי מוותר על כל שירי השחקנים בתחילת משחק וכל המשחקי עידוד/קללות עם הקהל היריב ושומר את הכל ל-90 דקות.
אין מה לעשות אורן, מרבית המעודדים לא רק שבטוח לא ראו אליפות אלא גם את הגביע לא ראו, מה הם כן ראו ? משחקים בליגה הלאומית....ירידות ליגה ועליות ליגה...מאבקי תחתית....השרדות בדקה ה- 90.
קהל שזה מה שצרוב לו בתודעה לא יעודד לעולם 90 דקות !
כל הקהלים המובילים בליגת העל הם של קבוצות שלקחו תארים בעשורים האחרונים.
אי לזאת אין לבוא בדרישות וטענות בשלב זה, מדובר בתהליך שבסופו של דבר יוביל למטרה שאתה מצפה לה ושבעצם כולנו רוצים בה.
מה זה לשמור הכל ל90 דקות? זה לא שפועל כאן חוק שימור אנרגיה...oran כתב:אנחנו הקהל הטוב בליגה בעידוד לפני משחק, בזמן משחק? באמצע ככה רק אם שי איזה מצב.
להפסיק את העידוד לפני המשחק זה לא מה שישפר תעידוד עצמו.
בדיוק ההפך.גיל שגיב כתב:
חבלי לידה לצד חבלי למידה של קהל בהתהוות....קשה עד בלתי אפשרי ליצור יש מאין, הרי לא יתכן ולדעתי אין קהל בעולם של קבוצה ללא תארי אליפות 40 שנה....גביע אחרון לפני 17 שנה....שהקהל שלה יהיה פנאטי ועקבי בעידוד, כאשר המעודדים האקטיביים הם אלפים.
אין מה לעשות אורן, מרבית המעודדים לא רק שבטוח לא ראו אליפות אלא גם את הגביע לא ראו, מה הם כן ראו ? משחקים בליגה הלאומית....ירידות ליגה ועליות ליגה...מאבקי תחתית....השרדות בדקה ה- 90.
קהל שזה מה שצרוב לו בתודעה לא יעודד לעולם 90 דקות !
כל הקהלים המובילים בליגת העל הם של קבוצות שלקחו תארים בעשורים האחרונים.
אי לזאת אין לבוא בדרישות וטענות בשלב זה, מדובר בתהליך שבסופו של דבר יוביל למטרה שאתה מצפה לה ושבעצם כולנו רוצים בה.
קהל שנולד מתוך חרא צריך להעריך ולהוקיר כל רגע על האולימפוס, ולא להתנהג כאילו אנחנו לוקחים תארים כמו ברצלונה.
זה הקטע. יש את הקבועים שאוהדים המון שנים ונולדו מתוך שנים של חרא ואכזבות ויש את אוהדי טרנר שנולדו מתוך השידורים של הליגה הספרדיתyossi כתב: בדיוק ההפך.
קהל שנולד מתוך חרא צריך להעריך ולהוקיר כל רגע על האולימפוס, ולא להתנהג כאילו אנחנו לוקחים תארים כמו ברצלונה.
נו טוב.... אז החלטת להמציא משהו שלא קיים....אלא אם כן אתה מכיר קבוצה כזו בישראל שהיא לא הפועל תל אביב, ביתר ירושלים, מכבי חיפה ומכבי תל אביב.yossi כתב: בדיוק ההפך.
תבחר - כ"ס.הפועל חיפה,עכו,סכנין,מכבי פ"ת,רעננה,נתניה.....מי מבניהן יש לה את הקהל האיכותי הזה שאתה מאמין שקיים ביקום ?
לא לגמרי מדויק.dor69 כתב: זה הקטע. יש את הקבועים שאוהדים המון שנים ונולדו מתוך שנים של חרא ואכזבות ויש את אוהדי טרנר שנולדו מתוך השידורים של הליגה הספרדית
לא חסרים כאלה שכבר הרבה שנים באים למגרש נטו כדי לקלל כל מה זז, ועשו את המעבר משער 2 לטרנר.
אתה צודק, אבל אם הייתי צריך להכליל אז זו ההכללה שהייתי עושה (הכי קרובה למציאות)ReDo כתב: לא לגמרי מדויק.
לא חסרים כאלה שכבר הרבה שנים באים למגרש נטו כדי לקלל כל מה זז, ועשו את המעבר משער 2 לטרנר.
אני מגיב פה לרוב רק לדברים שקשורים לארגון/עידוד
תתחילו להבין שהתרבות עידוד פה לא קיימת, תסבירו לי למה חצי מהפורום פה לא יושב בדרומי?
מה חשבתם שמערבי והמזרחי תצליחו לעודד?
גם מי שיושב בדרומי רובו קהל חלש מאוד בעידוד, כן יש שיפור בשנתיים האחרונות, מגדלים דור חדש של אוהדים כי את הדור הקודם ואת זה שלפניו פספסנו במאבקי תחתית ובליגה השניה.
הקהל מתלהב לפני המשחק גומר את הקול שלו זאת הסיבה שצריך למתן את רמת ההתלהבות לפני המשחק, שלא יגיעו לדקה ה-15 בלי קול.
גם אני לא מעודד 90 דקות מלאות וגם אנשי הגדר לא (תבינו את המושג).
תתחילו להבין שהתרבות עידוד פה לא קיימת, תסבירו לי למה חצי מהפורום פה לא יושב בדרומי?
מה חשבתם שמערבי והמזרחי תצליחו לעודד?
גם מי שיושב בדרומי רובו קהל חלש מאוד בעידוד, כן יש שיפור בשנתיים האחרונות, מגדלים דור חדש של אוהדים כי את הדור הקודם ואת זה שלפניו פספסנו במאבקי תחתית ובליגה השניה.
הקהל מתלהב לפני המשחק גומר את הקול שלו זאת הסיבה שצריך למתן את רמת ההתלהבות לפני המשחק, שלא יגיעו לדקה ה-15 בלי קול.
גם אני לא מעודד 90 דקות מלאות וגם אנשי הגדר לא (תבינו את המושג).

אמנם באיחור קל, אבל תודה על ההקשבה.
ובכלל, היה עידוד טוב מאוד.
אני נהנתי !
אני נהנתי !
נהנת מתא הכסף, ליד סלקטר, ממש שופט בכוכב נולד נהייתגיל שגיב כתב:אמנם באיחור קל, אבל תודה על ההקשבה.
אני נהנתי !
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חחחחחחחחחחחח
אז הינה לך אורן, הייתה התקדמות בכמות ואיכות העידוד, הפעם העידוד נמשך לאורך מרבית דקות המשחק ונשמע טוב מאוד מול קהל ירוק שהיה גדול פי 6.oran כתב:ומה זה שווה?
עידוד לפני המשחק שווה ל-0, אם היית קורא קצת דעות של אוהדי חיפה אחרי אותו משחק הם היו אומרים לך שבהתחלה באמת היינו נראים כקהל הכי טוב בליגה, משריקת הפתיחה בית קברות והיינו נשמעים ונראים בושה.