עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
זהבי שווה למכבי כל אגורה. גם אם היה דורש 2 מיליון הוא עדיין היה מניב תשואה חיוביות
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 28 דצמבר 2015, 10:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בהחלט, מבחינתי אם נותנים לי עשרה מליון יורו מתנה לרכש הייתי מביא את זהבי אפילו בכל הכסף אבל לאלונה אין את הגב הכלכלי של גולדהאר ושכר כזה הוא בעייתי.delta7 כתב: דור, היית מוכן לשים מליון יורו לעונה לשחקן שובר שיוויון שבסבירות גבוהה מביא לך אליפות? (כבר הביא 3 + טרבל) לשחקן שמעלה אותך לשלב הבתים בליגת האלופות? הוא כבר מזמן החזיר לקופה כל יורו שהושקע בו..., תחשוב באופן כלכלי.
ללא ההעפלה לבתים (נס מארץ הניסים) הוא לא היה מחזיר את הכסף ואי אפשר להישען על הכנסות שלא בטוח יגיעו כמו שהפועל תל אביב למדה לא מזמן על בשרה
זהו ויכוח היפותטי אבל עזוב ליגת האלופות, אני משוכנע שאלונה הייתה שמה מליון יורו על שחקן שבסבירות גבוהה מאוד מביא לה אליפות (לא שניתן לדעת זאת מראש).dor69 כתב: בהחלט, מבחינתי אם נותנים לי עשרה מליון יורו מתנה לרכש הייתי מביא את זהבי אפילו בכל הכסף אבל לאלונה אין את הגב הכלכלי של גולדהאר ושכר כזה הוא בעייתי.
ללא ההעפלה לבתים (נס מארץ הניסים) הוא לא היה מחזיר את הכסף ואי אפשר להישען על הכנסות שלא בטוח יגיעו כמו שהפועל תל אביב למדה לא מזמן על בשרה
- ForeverRed
לא הייתה שמה ורק בגלל האפקט שזה היה יוצר מבחינת השכר של יתר השחקנים.delta7 כתב: זהו ויכוח היפותטי אבל עזוב ליגת האלופות, אני משוכנע שאלונה הייתה שמה מליון יורו על שחקן שבסבירות גבוהה מאוד מביא לה אליפות (לא שניתן לדעת זאת מראש).
בסופו של דבר זה מסתכם בהרבה יותר ממיליון יורו.
- The red one
יוקאנוביץ מעלה תמונה שלו מחייך על המטוס ללונדון(?) וגורר הרבה בדיחות מצחיקות ברשת.
שו?Totti כתב:אמוטו עושה דוארטה
השאיר רושם ראשוני טוב מאוד.Totti כתב:אמוטו עושה דוארטה
גם המבחן לא רע בכלל.
דוארטה דפקמכאן רביעייה בגביע הטוטו והיינו בטוחים שרומאריו חתם כאן...אחר כך לא מצא את הרשת סיבוב שלם(אורי, לא מדויק, לא להתרגז).
בסוף חתם בנצרת עלית והרשים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:דוארטה דפקמכאן רביעייה בגביע הטוטו והיינו בטוחים שרומאריו חתם כאן...אחר כך לא מצא את הרשת סיבוב שלם(אורי, לא מדויק, לא להתרגז).
לא רביעייה, שלושער.
כבש במחזור הרביעי נגד בית"ר י-ם ומאז שבת מהבקעה. שוחרר לנצרת עלית, שם פרח וכבש בצרורות, מה שזיכה אותו בחוזה במכבי ת"א.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גמר גביע הטוטו העונה הולך לשבור שיא שלילי של כמות קהל.
אני אחזיק אצבעות לק"ש (שלמרות הבינוניות שלה העונה בליגה, בשקט בשקט עשויה כבר לרשום לזכותה תואר שני העונה, אחרי הזכייה באלוף האלופים)
אני אחזיק אצבעות לק"ש (שלמרות הבינוניות שלה העונה בליגה, בשקט בשקט עשויה כבר לרשום לזכותה תואר שני העונה, אחרי הזכייה באלוף האלופים)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מאירי סיני התחיל לעבוד בהפועל ת"א בתור מאמן כושר שני
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה לעזאזל?הפועלעולה כתב:מאירי סיני התחיל לעבוד בהפועל ת"א בתור מאמן כושר שני
טוב זה הגיוני שאני חושב על זה לעומק.
גיא לוי הביא אותו אלינו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
חחחחחחח אהבתי את ההתפכחות המהירה תוך כדי ההודעה.דר אדום בנשמה כתב: מה לעזאזל?
טוב זה הגיוני שאני חושב על זה לעומק.
גיא לוי הביא אותו אלינו.
מעניין אם המזג אויר מחר ישפיע על המשחקים. אולי מכבי יאבדו נקודות בגלל זה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;