מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר

שליחה על ידי Totti »

לביא
אוברניאק
עטאא ?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

וואלה לא כזה מפחיד, גורדנה יכול להסתדר שם וגם חביבאן.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

נגד סכנין עלה עטאא
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

למה הם קנו את מויאל ? זה עקיצת העשור רק הגיע נפצע לא חוזר לא משחק מה זה ? איזה מזל יש לנו ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

זה שי ! כתב:למה הם קנו את מויאל ? זה עקיצת העשור רק הגיע נפצע לא חוזר לא משחק מה זה ? איזה מזל יש לנו ,זה שי !
לא כי שכטר לואיס סוארז, והמאמנים שעברו שם במיוחד בלבול זה סקולארי בשילוב אנצלוטי? אכל מלא עקיצות יענקלה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

אחרי המשחק מול מכבי בכר דיבר על הקושי במשחק הבא מול רעננה,הפעם משדרים כאילו זה עוד משחק.
אז נכון שחיפה יותר קלה מרעננה, ועדיין חיפה תבוא נגדנו אחרת מאיך שהם באים נגד סכנין כשגם מכבי התקשתה מאוד ואם לא פוקס נדיר של בסט הם מגרדים תיקו בקושי.
אוגו ומליקסון יחסרו, נכון שגורדנה לא הבריק מול רעננה ועדיין אני פותח איתו ועם בוזגלו כשסהר יכנס במחצית להוסיף מחץ.
יש לי תחושה שגורדנה יתן משחק טוב.
אם מליקסון לא כשיר במאה אחוז אבל במצב טוב מכניס אותו לסגל למקרה חירום.
אבל כדאי שיבואו באטרף כי הולך להיות משחק קשה ועכשיו זה זמני השבירה והלחץ.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

adomi כתב:אחרי המשחק מול מכבי בכר דיבר על הקושי במשחק הבא מול רעננה,הפעם משדרים כאילו זה עוד משחק.
אז נכון שחיפה יותר קלה מרעננה, ועדיין חיפה תבוא נגדנו אחרת מאיך שהם באים נגד סכנין כשגם מכבי התקשתה מאוד ואם לא פוקס נדיר של בסט הם מגרדים תיקו בקושי.
אוגו ומליקסון יחסרו, נכון שגורדנה לא הבריק מול רעננה ועדיין אני פותח איתו ועם בוזגלו כשסהר יכנס במחצית להוסיף מחץ.
יש לי תחושה שגורדנה יתן משחק טוב.
אם מליקסון לא כשיר במאה אחוז אבל במצב טוב מכניס אותו לסגל למקרה חירום.
אבל כדאי שיבואו באטרף כי הולך להיות משחק קשה ועכשיו זה זמני השבירה והלחץ.
אי אפשר כל משחק לצאת בהצהרות שזה משחק קשה, ידוע לכולם שכל משחק ליגה הוא מלחמת עולם והוא קשה בצורה שונה, כל משחק ומה שמיוחד בו. ההתבטאות הספציפית לגבי רעננה הייתה בגלל שזה היה ניצחון אחרי ״משחק עונה״ ואחרי ניצחון בבלומפילד אחרי 4 שנים, כל האוהדים היו באטרף, התקשורת חגגה, השחקנים היו בהיי והיה צורך שמישהו ירגיע את המערכת ויבהיר שבלי ניצחון על רעננה לא עשינו כלום, עכשיו אין צורך להכניס את כולם למצב כוננות, כולם יודעים מי זאת חיפה וכמה המשחק מולה בסמי הולך להיות לא פשוט במיוחד כשיש לך 2 שחקנים קריטיים במערך שלא משחקים

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

blueman כתב: אי אפשר כל משחק לצאת בהצהרות שזה משחק קשה, ידוע לכולם שכל משחק ליגה הוא מלחמת עולם והוא קשה בצורה שונה, כל משחק ומה שמיוחד בו. ההתבטאות הספציפית לגבי רעננה הייתה בגלל שזה היה ניצחון אחרי ״משחק עונה״ ואחרי ניצחון בבלומפילד אחרי 4 שנים, כל האוהדים היו באטרף, התקשורת חגגה, השחקנים היו בהיי והיה צורך שמישהו ירגיע את המערכת ויבהיר שבלי ניצחון על רעננה לא עשינו כלום, עכשיו אין צורך להכניס את כולם למצב כוננות, כולם יודעים מי זאת חיפה וכמה המשחק מולה בסמי הולך להיות לא פשוט במיוחד כשיש לך 2 שחקנים קריטיים במערך שלא משחקים
קיבלתי.
עדיין צריך איזה תמריץ קטנטן :)

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

מעולם ב"ש לא ניצחה 6 משחקים רצוף(בליגה ראשונה).
מעולם ב"ש לא ניצחה בסמי עופר (גם לא את הפועל חיפה).
19 שנים לא ניצחנו בחוץ את מכבי חיפה.
חוזרים ל"זיררת הפשע" של יום האסון.
משחקים בלי אוגו ובלי מליקסון.
מי שרוצה יראה בכל אלו תמריץ.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

איפה מומלץ לחנות באיזור האיצטדיון?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. הנסיעות האלה לצפון הם תמיד מוקש ותמיד לא פשוטות.
בעכו הפסדנו, בסכנין התקשנו מאוד, וגם מול מכבי חיפה לא הולך להיות משחק קל, בטח שמבחינת חומר שחקנים הם מהקבוצות הטובות בליגה.

2. לפרק חוליה שמתפקדת טוב, במקרה הנוכחי חולית ההגנה, זאת טעות גדולה. השותפות בין סוארס לצדק היא מצוינת, ואין שום סיבה להתחיל לפרק אותה.

3. הבעיה שלי עם גורדנה בהרכב מול מכבי חיפה היא קודם כל שהוא מוגבל לתפקיד של קשר מאחורי החלוץ. כל תפקוד אחר שלו מחליש אותנו. מול רעננה הוא איבד שני כדורים קריטיים כשהיה האחורי מבין שלושת הקשרים ורק בגלל מזל ותאקלים מוצלחים של סוארס בפעם הראשונה ושל צדק בפעם השנייה ניצלנו מספיגת שער באשמת האיבודים של גורדנה באותם שתי התקפות.
הבעיה השנייה שלי היא שחוסר האחריות של גורדנה ביחד עם חוסר הביטחון שלו שנובע מהכושר הלקוי שבו הוא נמצא זה מתכון לעוד טעויות שמול מכבי חיפה גם יכולות לעלות לנו בשערים.

4. מה הפיתרון שלי? אם מליקסון יהיה כשיר, אז לפתוח עם מליקסון באמצע כשבוזגלו פותח באגף וסהר נכנס במקומו כשיגמר לו הכוח.
אם מליקסון לא כשיר, פותח עם בוזגלו באמצע וסהר באגף, כשדן ביטון, מתן אוחיון וגורדנה יכולים להיכנס כמחליפים במקום בוזגלו/שהר במידה והם לא יוכלו לסיים 90 דקות כשזהות המחליף תלויה בתוצאה (אוחיון אם נצטרך קשר הגנתי יותר, גורדנה אם נצטרך קשר התקפי יותר, ביטון אם נצטרך קשר לאגף).

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

Sir Alex Ferguson כתב:1. הנסיעות האלה לצפון הם תמיד מוקש ותמיד לא פשוטות.
בעכו הפסדנו, בסכנין התקשנו מאוד, וגם מול מכבי חיפה לא הולך להיות משחק קל, בטח שמבחינת חומר שחקנים הם מהקבוצות הטובות בליגה.

2. לפרק חוליה שמתפקדת טוב, במקרה הנוכחי חולית ההגנה, זאת טעות גדולה. השותפות בין סוארס לצדק היא מצוינת, ואין שום סיבה להתחיל לפרק אותה.

3. הבעיה שלי עם גורדנה בהרכב מול מכבי חיפה היא קודם כל שהוא מוגבל לתפקיד של קשר מאחורי החלוץ. כל תפקוד אחר שלו מחליש אותנו. מול רעננה הוא איבד שני כדורים קריטיים כשהיה האחורי מבין שלושת הקשרים ורק בגלל מזל ותאקלים מוצלחים של סוארס בפעם הראשונה ושל צדק בפעם השנייה ניצלנו מספיגת שער באשמת האיבודים של גורדנה באותם שתי התקפות.
הבעיה השנייה שלי היא שחוסר האחריות של גורדנה ביחד עם חוסר הביטחון שלו שנובע מהכושר הלקוי שבו הוא נמצא זה מתכון לעוד טעויות שמול מכבי חיפה גם יכולות לעלות לנו בשערים.

4. מה הפיתרון שלי? אם מליקסון יהיה כשיר, אז לפתוח עם מליקסון באמצע כשבוזגלו פותח באגף וסהר נכנס במקומו כשיגמר לו הכוח.
אם מליקסון לא כשיר, פותח עם בוזגלו באמצע וסהר באגף, כשדן ביטון, מתן אוחיון וגורדנה יכולים להיכנס כמחליפים במקום בוזגלו/שהר במידה והם לא יוכלו לסיים 90 דקות כשזהות המחליף תלויה בתוצאה (אוחיון אם נצטרך קשר הגנתי יותר, גורדנה אם נצטרך קשר התקפי יותר, ביטון אם נצטרך קשר לאגף).
מעדיף לפתוח עם מליקסון/בוזגלו באגף ככה שאחד מהם יחליף את השני ויהיה עומק מהספסל וגם שניהם לא יגמרו, וניתן עוד זמן לפתרון של שניהם בהרכב.
אני איתך לגבי סוארס כבלם, ושם או את חביביאן בקישור, או את טאהה אפילו כגרזן. לא את גורדנה, גם לא כספסל.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Sir Alex Ferguson כתב:1. הנסיעות האלה לצפון הם תמיד מוקש ותמיד לא פשוטות.

מסכים לגבי ההגנה.

לגבי גורדנה- ראדי איבד לא פחות כדורים ממנו נגד רעננה.

לדעתי צריך לפתוח עם גורדנה אלא אם כן ברק יבחר לשנות מערך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ReDo כתב:
מסכים לגבי ההגנה.

לגבי גורדנה- ראדי איבד לא פחות כדורים ממנו נגד רעננה.

לדעתי צריך לפתוח עם גורדנה אלא אם כן ברק יבחר לשנות מערך.
ראדי מאבד לא מעט כדורים כי הוא לוקח סיכונים, כי הוא משחק קדימה, כי הוא מחפש עומק, כי הוא הולך על כדורים שלפעמים הם כדורים קשים אבל אם הם מצליחים כמו בכדור ששלח למליקסון מול מכבי הוא מעמיד שחקן מול שוער.

גורדנה מאבד כדורים כי הוא בכושר רע, כי הוא חסר ביטחון, ובעיקר עושה את זה באיזורים הכי מסוכנים שיש.
שני איבודים שלו היו כשהוא הקשר הכי אחורי אצלנו והוא הציב את שחקני רעננה במפגש אחד על אחד עם סוארס/צדק כשאם הם מתגברים על הבלם אז הם מול השוער.

גם כשמאבדים כדור, יש הבדל בין לאבד כדור כשאתה מנסה להכניס את ברדה למצב של אחד על אחד לבין איבוד טיפשי 35 מטר מהשער שלך כשאתה הקשר האחרון מבין השלושה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

ההבדל העיקרי בין האיבודים של ראדי לגורדנה זה שראדי מאבד ממסירת עומק בדרך כלל לא מוצלחת, בעיקר בשליש של היריב, וגורדנה מאבד מדריבל שלא מצליח פעם אחר פעם לעבור את היריב שלו, גם לא במאבק פיזי באזור המרכז שהוא הרבה יותר מסוכן.

שלח תגובה