זאת ממש גניבת דעת, ראדי איבד המון כדורים באמצע שלא היו מניסיון מסירה לעומק, ובנוסף איבד כדורים שנמסרו אליו ולא הצליח להשתלט עליהם או שלא קרא בזמן את המסירה, לראדי היה נשחק חלש מאוד ועדיין נתפסו על גורדנה כי הקהל שלנו מחפש איזה שעיר לעזאזל ועכשיו זה תורו של גורדנה, גורדנה לא היה טוב במחצית הראשונה בדיוק כמו כל שלישית האמצע שלך, בחצי השני השלישיה הזאת התעוררה ושיחקה יותר טוב, במשחק נגד חיפה צריך לפתוח עם גורדנה.Sir Alex Ferguson כתב: ראדי מאבד לא מעט כדורים כי הוא לוקח סיכונים, כי הוא משחק קדימה, כי הוא מחפש עומק, כי הוא הולך על כדורים שלפעמים הם כדורים קשים אבל אם הם מצליחים כמו בכדור ששלח למליקסון מול מכבי הוא מעמיד שחקן מול שוער.
גורדנה מאבד כדורים כי הוא בכושר רע, כי הוא חסר ביטחון, ובעיקר עושה את זה באיזורים הכי מסוכנים שיש.
שני איבודים שלו היו כשהוא הקשר הכי אחורי אצלנו והוא הציב את שחקני רעננה במפגש אחד על אחד עם סוארס/צדק כשאם הם מתגברים על הבלם אז הם מול השוער.
גם כשמאבדים כדור, יש הבדל בין לאבד כדור כשאתה מנסה להכניס את ברדה למצב של אחד על אחד לבין איבוד טיפשי 35 מטר מהשער שלך כשאתה הקשר האחרון מבין השלושה.
מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר
Re: מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר
ראדי לפחות מכסה על האיבודים שלו בחטיפות כדור, גליצים, לחץ כל המגרש, ומספרים.blueman כתב: זאת ממש גניבת דעת, ראדי איבד המון כדורים באמצע שלא היו מניסיון מסירה לעומק, ובנוסף איבד כדורים שנמסרו אליו ולא הצליח להשתלט עליהם או שלא קרא בזמן את המסירה, לראדי היה נשחק חלש מאוד ועדיין נתפסו על גורדנה כי הקהל שלנו מחפש איזה שעיר לעזאזל ועכשיו זה תורו של גורדנה, גורדנה לא היה טוב במחצית הראשונה בדיוק כמו כל שלישית האמצע שלך, בחצי השני השלישיה הזאת התעוררה ושיחקה יותר טוב, במשחק נגד חיפה צריך לפתוח עם גורדנה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- red and white
- Title: Almog
כמה כרטיסים חיפה הקצו לנו?!?
כמות הספסרים פשוט מדהימה אותי, עדיין לא נתקלתי בכמות כזאת של ספסרים
- The red one
באמת? לא שמתי לב למשהו חריג בהיקפו.red and white כתב:כמה כרטיסים חיפה הקצו לנו?!?
- red and white
תיכנס לפייסבוקאדום בלב בנשמהההה כתב: באמת? לא שמתי לב למשהו חריג בהיקפו.
לי כבר יצא לדבר עם 4 ספסרים והכי זול שמצאתי זה 150 לכרטיס בוגר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
red and white כתב:כמה כרטיסים חיפה הקצו לנו?!?
ימח שמם, זרע עמלק

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
גם זאת גניבת דעת. איך שלא תהפוך את זה, ראדי במשחק מול רעננה במחצית הראשונה היה לא טוב יחד עם הובאן וגורדנה. לא היו חטיפות כדורים, לא חילוצים ולא לחץ על כל המגרש וכמובן שלא מספרים, במחצית השניה כמו שאמרתי שלושת השחקנים עלו אחרת וגם גורדנה היה יחסית סביר, נכוו לא משחק הכי גדול שלו אבל כמו שאמרתי לא ראיתי דברים טובים יותר מראדי או מהובאן במשחק הזה. בקשר למשחקים אחרים, זה קצת לא פייר לשפוט את גורדנה על 10 דקות שהוא נכנס כחילוף על פני ראדי שמשחק כמעט כל משחק 90 דקות. מסכים עם כל מי שאומר שגורדנה פתח את העונה בצורה גרועה מאוד, אבל לשחקן יש כדורגל וראינו את זה שנה שעברה, הבעיה העיקרית שלו זה ביטחון, רוב הדברים שהוא חוטא בהם השנה שזה מסירות לא מדויקות, כידרור מיותר וחוסר אגרסיביות זה דברים של נטו ביטחון, עכשיו ברור לי שהאחריות היא עליו אבל היא גם על בכר ועל איתן עזריה שאמורים לדעת לעזור לו להתגבר על המכשולים האלו, אם יצליח נרוויח שחקן טוב, אם לא אז ניפרד כידידים בינואר, אבל לנו כקהל יש תפקיד חשוב מאוד כל עוד הוא בקבוצה וזה לנסות להרים אותו ולא לגמור לו את הביטחון עוד בחימוםshovalb9 כתב:
ראדי לפחות מכסה על האיבודים שלו בחטיפות כדור, גליצים, לחץ כל המגרש, ומספרים.
להתחיל לאלתר זה מתכון לאסון.
פותח עם גורדנה ומקווה שהמעמד יכניס בו ראבק.
ואולי גם איזה שיחה צפופה עם איתן עזריה.
פותח עם גורדנה ומקווה שהמעמד יכניס בו ראבק.
ואולי גם איזה שיחה צפופה עם איתן עזריה.
- ForeverRed
תסלח לי, אבל גניבת דעת.Sir Alex Ferguson כתב: ראדי מאבד לא מעט כדורים כי הוא לוקח סיכונים, כי הוא משחק קדימה, כי הוא מחפש עומק
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Sir Alex Ferguson כתב: ראדי מאבד לא מעט כדורים כי הוא לוקח סיכונים, כי הוא משחק קדימה, כי הוא מחפש עומק, כי הוא הולך על כדורים שלפעמים הם כדורים קשים.
כן. זה והעובדה שיש לו משחקים חלשים להחריד...
שלא נדבר על העבירות הכל כך לא חכמות לעתים.
אבל עדיין - הוא מלך ואני מת עליו, שלא יובן אחרת.
נכון, שכחתי לציין את שתי העבירות המטופשות שראדי עשה על סף הרחבה שלנו.
בכל מקרה, האופציה לפתוח עם גורדנה עדיפה על פני פירוק ההגנה או שיבוץ של בוזגלו/ביטון בקישור.
כמו נגד רעננה, גורדנה פותח ובמידה ולא הולך תמיד אפשר לעשות חילוף.
אני מאמין שלמשחק כזה הוא יבוא בראבק.
בכל מקרה, האופציה לפתוח עם גורדנה עדיפה על פני פירוק ההגנה או שיבוץ של בוזגלו/ביטון בקישור.
כמו נגד רעננה, גורדנה פותח ובמידה ולא הולך תמיד אפשר לעשות חילוף.
אני מאמין שלמשחק כזה הוא יבוא בראבק.
כולה חיפה! מה רועדות לכם הביצים פתאום?!
מנצחים וזהו
מנצחים וזהו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שיש כתב:כולה חיפה! מה רועדות לכם הביצים פתאום?!
מנצחים וזהו
אחשלי,
רוצה לדעת מה מאזן החוץ מולם ב-19 השנים האחרונות?
תחזיק חזק: 15 הפסדים (14 בליגה, 1 בגביע המדינה), 2 תיקו, 0 נצחונות. יחס שערים 46:16

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- yanivnew91
עיקר הבעיה שלנו נגד רעננה הייתה בחלק שבין הבלמים לאיפה שמשחקים שני קשרי ה 50-50 שלנו.
באיזור הזה בדרך כלל מגיע מליקסון ומנווט את המשחק עם איזה דאבל פס, דריבל, מסירת רוחב מאגף לאגף.
נגד רעננה ראינו שגורדנה כשתופקד באותו חלק של המגרש איבד לא מעט כדורים ואת זה הייתי לוקח כחומר למחשבה בתוכנית המשחק אם אני ברק בכר.
באיזור הזה בדרך כלל מגיע מליקסון ומנווט את המשחק עם איזה דאבל פס, דריבל, מסירת רוחב מאגף לאגף.
נגד רעננה ראינו שגורדנה כשתופקד באותו חלק של המגרש איבד לא מעט כדורים ואת זה הייתי לוקח כחומר למחשבה בתוכנית המשחק אם אני ברק בכר.
- red and white
עדכון לגבי הכרטיסים:
1.הוקצו לנו בסביבות ה-3500 כרטיסים
2. לחיפה נשארו רק 2500 כרטיסים כך שלא צפויה הקצאה נוספת בשבילנו.
1.הוקצו לנו בסביבות ה-3500 כרטיסים
2. לחיפה נשארו רק 2500 כרטיסים כך שלא צפויה הקצאה נוספת בשבילנו.