מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: תסלח לי, אבל גניבת דעת.
blueman כתב: זאת ממש גניבת דעת, ראדי איבד המון כדורים באמצע שלא היו מניסיון מסירה לעומק, ובנוסף איבד כדורים שנמסרו אליו ולא הצליח להשתלט עליהם או שלא קרא בזמן את המסירה, לראדי היה נשחק חלש מאוד ועדיין נתפסו על גורדנה כי הקהל שלנו מחפש איזה שעיר לעזאזל ועכשיו זה תורו של גורדנה, גורדנה לא היה טוב במחצית הראשונה בדיוק כמו כל שלישית האמצע שלך, בחצי השני השלישיה הזאת התעוררה ושיחקה יותר טוב, במשחק נגד חיפה צריך לפתוח עם גורדנה.
שום גניבת דעת. ראדי מוסר יותר מסירות מפתח מגורדנה, ראדי מאיים יותר על השער מגורדנה, ראדי מייצר יותר מצבים לאחרים מגורדנה, ראדי מוסר יותר כדורי עומק מגורדנה.
יש לראדי רגעים חלשים במשחק ואם כבר במשחק האחרון הייתי מציין שתי עבירות סופר טיפשיות קרוב לרחבה שהוא ביצע.
אבל להשוות את ראדי לגורדנה או להגיד ששני השחקנים היו חלשים באותה מידה ותרמו אותו הדבר במשחק זה לעשות עוול לראדי ובעיקר לנסות לגונן יתר על המידה על גורדנה.

גורדנה נמצא בכושר משחק לא טוב, גורדנה הוא מאוד חסר ביטחון, וזה מתבטא בכל פעולה שלו. כמעט תמיד גורדנה צריך את העוד דריבל והעוד נגיעה בכדור, כשאם הוא לא נוגע לפחות שלוש פעמים בכדור הוא לא משחרר אותו. כשהוא מתחת לחלוץ זה פחות קריטי, כשהוא האחרון בשלישית הקישור בחצי שלנו ולוחצים אותו זה מוביל לשני איבודי כדור קריטים.
ראדי אגב הוא ממנהלי המשחק הטובים בליגה, משחק המון בנגיעה, המון ביטחון ורוגע במשחק שלו, מבחינתי בינגו גדול בקיץ ובדיוק התוספת שהיינו צריכים לחובאן ואוגו.

אז כן, המקומות שבהם הם מאבדים כדור הם שונים, התרומה שלהם למשחק היא שונה, הביטחון שלהם שונה, ולכן זה נכון להגיד שגם אם ראדי נתן מחצית ראשונה פחות טובה, כשהוא פחות טוב זה נסבל, כשגורדנה פחות טוב זה הרבה איבודי כדורים במקומות מסומנים זה הרבה לתקוע את משחק שלנו וגם בכר ראה את זה ולכן הוא הוציא אותו ולא את ראדי נניח.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

פותח עם חביביאן ולא עם גורדנה
מי שמשחק בזלזול לא מגיע לו לפתוח ולא מגיע לו להיות בקבוצה נקודה.
אם היינו רואים ממנו דברי בסיסיים של לחימה וחזרה להגנה במהירות (אחרי איבודים שלו אפילו) אז אולי הייתי מדבר אחרת.
אבל הבנאדם חסר אחריות ועצלן שבמשחק כזה זה יכול להיות קריטי מאוד וחיפה קבוצה שיוצאת למתפרצות מעולה, חייבים מישהו טוב באמצע שיעצור אותם, מה שבטוח גורדנה זה לא האיש.
לא הייתי פוסל העברה של אחד הקיצוניים לאמצע למשחק הזה, אולי אפילו וואקמה עם האגרסיביות שלו, זה נשמע מוזר אבל יכול להיות מעניין מאוד.
כמה קריטי להביא שחקן חיזוק לקישור!!!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Sir Alex Ferguson כתב:

שום גניבת דעת. ראדי מוסר יותר מסירות מפתח מגורדנה, ראדי מאיים יותר על השער מגורדנה, ראדי מייצר יותר מצבים לאחרים מגורדנה, ראדי מוסר יותר כדורי עומק מגורדנה.
יש לראדי רגעים חלשים במשחק ואם כבר במשחק האחרון הייתי מציין שתי עבירות סופר טיפשיות קרוב לרחבה שהוא ביצע.
אבל להשוות את ראדי לגורדנה או להגיד ששני השחקנים היו חלשים באותה מידה ותרמו אותו הדבר במשחק זה לעשות עוול לראדי ובעיקר לנסות לגונן יתר על המידה על גורדנה.

גורדנה נמצא בכושר משחק לא טוב, גורדנה הוא מאוד חסר ביטחון, וזה מתבטא בכל פעולה שלו. כמעט תמיד גורדנה צריך את העוד דריבל והעוד נגיעה בכדור, כשאם הוא לא נוגע לפחות שלוש פעמים בכדור הוא לא משחרר אותו. כשהוא מתחת לחלוץ זה פחות קריטי, כשהוא האחרון בשלישית הקישור בחצי שלנו ולוחצים אותו זה מוביל לשני איבודי כדור קריטים.
ראדי אגב הוא ממנהלי המשחק הטובים בליגה, משחק המון בנגיעה, המון ביטחון ורוגע במשחק שלו, מבחינתי בינגו גדול בקיץ ובדיוק התוספת שהיינו צריכים לחובאן ואוגו.

אז כן, המקומות שבהם הם מאבדים כדור הם שונים, התרומה שלהם למשחק היא שונה, הביטחון שלהם שונה, ולכן זה נכון להגיד שגם אם ראדי נתן מחצית ראשונה פחות טובה, כשהוא פחות טוב זה נסבל, כשגורדנה פחות טוב זה הרבה איבודי כדורים במקומות מסומנים זה הרבה לתקוע את משחק שלנו וגם בכר ראה את זה ולכן הוא הוציא אותו ולא את ראדי נניח.
צריך להבדיל בין המשחקים האחרונים של ראדי ששם באמת כל מה שאתה אומר על ראדי נכון לבין המשחק האחרון נגד רעננה ששם במחצית הראשונה כל מה שאמרת על גורדנה היה תקף גם על ראדי, לא ראיתי ממנו פעולה אחת טובה כל המחצית הראשונה, להיפך היו כמה פעולות ממש לא אחראיות. עכשיו נכון שכל אחד יכול לתפוס משחק חלש וכשכל שחקני הקישור כשירים אני עולה עם ראדי,הובאן ואוגו, אבל זה לא המקרה, המקרה אומר שצריך לבחור מחליף, אז מה האופציות? לאלתר? לפרק חוליה אחרת שעובדת? או לתת לשחקן די בכיר שכולנו יודעים שיש לו כדורגל את הביטחון לשחק ולתת לו את ההזדמנות לחזור לעצמו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

blueman כתב: צריך להבדיל בין המשחקים האחרונים של ראדי ששם באמת כל מה שאתה אומר על ראדי נכון לבין המשחק האחרון נגד רעננה ששם במחצית הראשונה כל מה שאמרת על גורדנה היה תקף גם על ראדי, לא ראיתי ממנו פעולה אחת טובה כל המחצית הראשונה, להיפך היו כמה פעולות ממש לא אחראיות. עכשיו נכון שכל אחד יכול לתפוס משחק חלש וכשכל שחקני הקישור כשירים אני עולה עם ראדי,הובאן ואוגו, אבל זה לא המקרה, המקרה אומר שצריך לבחור מחליף, אז מה האופציות? לאלתר? לפרק חוליה אחרת שעובדת? או לתת לשחקן די בכיר שכולנו יודעים שיש לו כדורגל את הביטחון לשחק ולתת לו את ההזדמנות לחזור לעצמו.
מה עושים? אם מליקסון כשיר הייתי פותח איתו באמצע ועם בוזגלו באגף. אם מליקסון לא כשיר פותח עם בוזגלו באמצע (שיחק שם בסכנין והיה טוב) ועם סהר באגף, וכשנגמר להם האוויר מכניס את מתן אוחיון או רועי גורדנה בהתאם לתוצאה הנתונה באותו רגע.

דווקא את הדקות הטובות שלו גורדנה עשה בשנה שעברה כמחליף והוא אולי יכול לתרום יותר דווקא אם יעלה מהספסל...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

גורדנה עולה חצי עונה שלמה מהספסל ולא תורם, אז לא ברור לי למה לרוץ לעונה שעברה.
בכר דבק בשיטה מסוימת שהביאה אותנו לאיפה שאנחנו היום, ולב השיטה הזו היא שלישייה שעובדת קשה באמצע. הוא לא הולך להפר את זה, בטח לא במשחק כזה. כל הדיבורים על בוזגלו\כל שחקן אחר לאמצע זה דיבורים באוויר שפשוט לא יקרו.
יש פה שני אופציות בלבד:
לפתוח כמו שפתחנו מול רעננה עם גורדנה לצד ראדי והובאן אחורי, או סוארז אחורי והובאן ליד ראדי כשטאהא בלם. בשני המקרים ברור שבוזגלו פותח במקום מליקסון.
ההפתעה הפוטנציאלית היחידה שאני יכול לראות זה את אוחיון פותח על המשבצת של אוגו.

בסה"כ האמצע שלהם לא משהו מיוחד וגם ללא אוגו אנחנו צריכים לגבור שם כשנרצה. עטא ולביא כשאוברניאק מעליהם. האחרון כמעט ולא תורם להגנה, אך בהתקפה מסוכן ומי שיפתח כקשר אחורי אצלנו יצטרך לשים עליו עין.
ראדי חייב להגיע למשחק הזה. בזמן האחרון יש אצלו ירידה מסוימת אך סומך עליו שיגיע למשחק הזה כמו שהגיע לבלומפילד.
מקווה שבניון יפתח. אולי השחקן שרץ הכי מעט בליגה ויאפשר לנו בוודאות להיות הקבוצה שרצה יותר.

עטר השחקן מספר 1 שם ובפער.
נכנס המון לאמצע ומפנה שטחים לאוברניאק\טוואטחה באגף וצריכים להיות מוכנים לתנועה הזו.
הייתי פותח עם טוני בימין, ביטון יהיה חייב עזרה, אם זה מקשר האמצע ואם זה משחק האגף. בוזגלו לא יתן לו אותה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yossi כתב:גורדנה עולה חצי עונה שלמה מהספסל ולא תורם, אז לא ברור לי למה לרוץ לעונה שעברה.
בכר דבק בשיטה מסוימת שהביאה אותנו לאיפה שאנחנו היום, ולב השיטה הזו היא שלישייה שעובדת קשה באמצע. הוא לא הולך להפר את זה, בטח לא במשחק כזה. כל הדיבורים על בוזגלו\כל שחקן אחר לאמצע זה דיבורים באוויר שפשוט לא יקרו.
יש פה שני אופציות בלבד:
לפתוח כמו שפתחנו מול רעננה עם גורדנה לצד ראדי והובאן אחורי, או סוארז אחורי והובאן ליד ראדי כשטאהא בלם. בשני המקרים ברור שבוזגלו פותח במקום מליקסון.
ההפתעה הפוטנציאלית היחידה שאני יכול לראות זה את אוחיון פותח על המשבצת של אוגו.

בסה"כ האמצע שלהם לא משהו מיוחד וגם ללא אוגו אנחנו צריכים לגבור שם כשנרצה. עטא ולביא כשאוברניאק מעליהם. האחרון כמעט ולא תורם להגנה, אך בהתקפה מסוכן ומי שיפתח כקשר אחורי אצלנו יצטרך לשים עליו עין.
ראדי חייב להגיע למשחק הזה. בזמן האחרון יש אצלו ירידה מסוימת אך סומך עליו שיגיע למשחק הזה כמו שהגיע לבלומפילד.
מקווה שבניון יפתח. אולי השחקן שרץ הכי מעט בליגה ויאפשר לנו בוודאות להיות הקבוצה שרצה יותר.

עטר השחקן מספר 1 שם ובפער.
נכנס המון לאמצע ומפנה שטחים לאוברניאק\טוואטחה באגף וצריכים להיות מוכנים לתנועה הזו.
הייתי פותח עם טוני בימין, ביטון יהיה חייב עזרה, אם זה מקשר האמצע ואם זה משחק האגף. בוזגלו לא יתן לו אותה.
מסכים איתך כמעט בהכל, לא בוזי ולא שום פיתרון ביניים יקרה כי כמו שאמרת בכר מאמין באמצע שעובד הרבה ואמצע שהוא דומיננטי מאוד, לא נקבל את זה מבוזי. הדבר היחיד שאני לא מסכים זה שאין צורך לפרק את סוארז מהשילוב שלו עם צדק וצריך למצוא פיתרון אחר, או להמשיך עם גורדנה או מתן אוחיון, חוץ מזה כל פתרון אחר בדמות ברדה/בוזי/וואקמה או משהו אחר לא יקרה. חוץ מזה מסכים עם שאר הניתוח

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

בוזגלו כרגע לא נמצא במצב שהוא יכול לעזור לקבוצה. במיוחד שבצד שמאל משחקים אלירן עטר וטוואטחה, זו תהיה התאבדות אם הוא יפתח באגף.
ככה שיש שתי אופציות , דן ביטון - שחקן שבא לעבודה, יודע לפתוח את המשחק במסירות עם רגל שמאל קטלנית.
בן שהר- הכשירות הפיזית שלו הפתיע אותי לטובה, יוכל להתחלף באגפים עם טוני בזמן המשחק.

במקום אוגו, אפשר להרכיב את חביביאן או את ביטון ( במידה ששהר או בוזגלו יפתחו באגף).
גורדנה לא תורם באף מקום על המגרש, והחורים שהוא משאיר באמצע הם פשוט סכנת נפשות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

למה אי אפשר להגיד מה שרוצים בלי לייצר חומרי קריאה באורך מגילת רות?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב:למה אי אפשר להגיד מה שרוצים בלי לייצר חומרי קריאה באורך מגילת רות?
אין בעיה כשאלה דברי טעם

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מעצבן מאוד ,זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

zivmay כתב:בוזגלו כרגע לא נמצא במצב שהוא יכול לעזור לקבוצה. במיוחד שבצד שמאל משחקים אלירן עטר וטוואטחה, זו תהיה התאבדות אם הוא יפתח באגף.
ככה שיש שתי אופציות , דן ביטון - שחקן שבא לעבודה, יודע לפתוח את המשחק במסירות עם רגל שמאל קטלנית.
בן שהר- הכשירות הפיזית שלו הפתיע אותי לטובה, יוכל להתחלף באגפים עם טוני בזמן המשחק.

במקום אוגו, אפשר להרכיב את חביביאן או את ביטון ( במידה ששהר או בוזגלו יפתחו באגף).
גורדנה לא תורם באף מקום על המגרש, והחורים שהוא משאיר באמצע הם פשוט סכנת נפשות.
מת להבין מה יש לך מבוזגלו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

izguy83 כתב: מת להבין מה יש לך מבוזגלו.
באמת מה יש לו. ליפול על שחקן ככה סתם בלי סיבה זה לא יפה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

izguy83 כתב: מת להבין מה יש לך מבוזגלו.
יש לי משהו אישי נגדו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zivmay כתב:
יש לי משהו אישי נגדו.
מה יש לך נגדו??
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

תעזוב! עד שהתפתח פה דיון מעניין על כדורגל ולא פיפי קקה, גם על זה יש לך תלונות...

שלח תגובה