דר אדום בנשמה כתב:נראה לי שמבחינת גולים תהיה שבת מאוד משעממת...
שמע הלכת על הברור מאליו. זה לא שהמחזורים האחרוניפ היו שופעים בגולים. רמת המאמנים פה כל כך נמוכה שאם הייתי ווינר, הייתי פותח ליין הימורים אנדר/אובר גולים בכל המחזור 10. לאנדר הייתי נותן יחס 1.05
שמע הלכת על הברור מאליו. זה לא שהמחזורים האחרוניפ היו שופעים בגולים. רמת המאמנים פה כל כך נמוכה שאם הייתי ווינר, הייתי פותח ליין הימורים אנדר/אובר גולים בכל המחזור 10. לאנדר הייתי נותן יחס 1.05
אבל בכל זאת, בשבתות כאלה זה תמיד גרוע יותר. מזג האוויר מוציא מכדורגלנינו את ה"מיטב".
זוכרים את משחקי הבית נגד רעננה בשתי העונות האחרונות?! אסון.
סניור כתב:
אבל בכל זאת, בשבתות כאלה זה תמיד גרוע יותר. מזג האוויר מוציא מכדורגלנינו את ה"מיטב".
זוכרים את משחקי הבית נגד רעננה בשתי העונות האחרונות?! אסון.
אי אפשר לתת להם הנחות בדמות מזג אויר, באירופה משחקים בשלג ואתה לא רואה כל כך הרבה 0-0. עכשיו קר להם מדי וכשחם אז חם להם מדי. בוא נודה על האמת, כשאתה גרוע כל דבר יכול לשמש כתירוץ
dardasmiley כתב:
אי אפשר לתת להם הנחות בדמות מזג אויר, באירופה משחקים בשלג ואתה לא רואה כל כך הרבה 0-0. עכשיו קר להם מדי וכשחם אז חם להם מדי. בוא נודה על האמת, כשאתה גרוע כל דבר יכול לשמש כתירוץ
אבל אם תעשה סטטיסטיקה אתה תגלה שהכדורגלן הישראלי כובש פחות שערים במזג אוויר כמו היום מאשר במזג אוויר חם נניח...
והנה, דוגמא חיה לאיך בזמן אמת התקשורת מקבעת את זה שהשופטים "דופקים" את מכבי:
עבירה ברורה של אלברמן על קנגאווה על סף הרחבה, אדון נמני בתגובה: "לא ראיתי שום מגע או פאול של אלברמן".
כדי לעשות פאול לא חייב גליץ', מספיקה קטנה לכף רגל שמפילה את השחקן שבריצה.
דר אדום בנשמה כתב:אני לא בטוח אם כדאיי לפתוח על זה נושא אבל סטיב גורי ששיחק במכבי תל אביב בעונה הראשונה של קרויף נמצא ללא רוח חיים...
בהחלט סיפור נורא :/