תשמעו אומנם הוא אפשר משחק אגריסיבי, ונתן לרעננה כמה שריקות הזויות, אבל הוא לא הכריע את הכף והיטה תוצאה וזה שיפוט טוב מבחינתי, המשחק הוכרע על הדשא בצורה הטובה ביותר על ידנו.delta7 כתב: הציון לשופט בידיעות אחרונות: טוב מאוד...
שרון מימר
Re: שרון מימר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
זה מה שעצוב בעולם השיפוט היום, ואני לא מדבר רק על ישראל.shovalb9 כתב: תשמעו אומנם הוא אפשר משחק אגריסיבי, ונתן לרעננה כמה שריקות הזויות, אבל הוא לא הכריע את הכף והיטה תוצאה וזה שיפוט טוב מבחינתי, המשחק הוכרע על הדשא בצורה הטובה ביותר על ידנו.
אם השופט לא טעה בפנדל/נבדל/כרטיס אדום אז הוא שפט טוב - זוהי נקודת היסוד היום והיא שגויה.
שופט לא יכול לשפוט טוב בלי אמצעים טכנולוגיים. זה לא שונה מפעם, אבל פעם לא ראו הכל בטלויזיה, בטח לא מ-10 זוויות שונות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי ספורט 5 שרון מימר מועמד להחליף את פליקס נעים בכפר סבא...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מאמין שיעזוב באמצע עונה. עם זאת, די ברור שהוא לא יישאר איתנו בעונה הבאה, וחבל.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
עד שדברים זורמים כמו שצריך...
רק בסוף עונה.
רק בסוף עונה.
- OMERREMO33
לפי "וואן" אנחנו לא צפויים לעמוד בדרכו של מימר..
- dardasmiley
בחיאת אולי די עם הגישה הנחמדה הזאת. "לא יעמדו בדרכו" מי ישמע קיבל הצעה לאמן את ברצלונה כולה קבוצה שעוד שניה בליגה השניה שוב, משם שלפנו אותו.OMERREMO33 כתב:לפי "וואן" אנחנו לא צפויים לעמוד בדרכו של מימר..
הוא חתום על חוזה והגיע הזמן שילמדו לכבד חוזים בכדורגל הישראלי.
אם משחררים אז שיתנו להם לחכות ורק כשיהיה מחליף ביד שישחררו. חלאס להיות נחמדים ובסדר עם כולם.
- ForeverRed
1+dardasmiley כתב:
בחיאת אולי די עם הגישה הנחמדה הזאת. "לא יעמדו בדרכו" מי ישמע קיבל הצעה לאמן את ברצלונה כולה קבוצה שעוד שניה בליגה השניה שוב, משם שלפנו אותו.
אם משחררים אז שיתנו להם לחכות ורק כשיהיה מחליף ביד שישחררו. חלאס להיות נחמדים ובסדר עם כולם.
+1dardasmiley כתב:
בחיאת אולי די עם הגישה הנחמדה הזאת. "לא יעמדו בדרכו" מי ישמע קיבל הצעה לאמן את ברצלונה כולה קבוצה שעוד שניה בליגה השניה שוב, משם שלפנו אותו.
יש לו חוזה, שיכבד אותו בבקשה...
מי ישמע איזה קידום מונעים ממנו.
- The red one
סביר להניח שהכל מעוגן בחוזה. מימר לא הסתיר אף פעם את רצונו להיות מאמן ראשי. אני בטוח שכשבכר ואלונה החליט להחתים אותו הוא הכין אותם למקרה כזה שעלול לצוץ בהמשך העונה.dardasmiley כתב:
אם יש לו סעיף יציאה בחוזה אין מה לעשות.אדום בלב בנשמהההה כתב: סביר להניח שהכל מעוגן בחוזה. מימר לא הסתיר אף פעם את רצונו להיות מאמן ראשי. אני בטוח שכשבכר ואלונה החליט להחתים אותו הוא הכין אותם למקרה כזה שעלול לצוץ בהמשך העונה.
אם קיים סעיף כזה זו (שוב) טעות ניהולית, אני בספק אם אנחנו עד כדי כך מטומטמים.
- The red one
ב2 העונות האחרונות שלנו מימר היה מאמן ראשי. אז נכון שאלונה מביאה לו תנאים פי אלוהים יודע כמה מראשון לציון, אבל מן הסתם הוא רוצה להיות מאמן ראשי ולהוביל קבוצה, ולא 'להשתרך' מאחור כעוזר.delta7 כתב: אם יש לו סעיף יציאה בחוזה אין מה לעשות.
אם קיים סעיף כזה זו (שוב) טעות ניהולית, אני בספק אם אנחנו עד כדי כך מטומטמים.
אני מאמין שאלונה ובכר ינסו להשאירו אבל הכינו פלאן B למקרה כזה.
טמטום מבחינתו לעזוב לכפס עכשיו.לדעתי אם יסיים את העונה בהצלחה הוא יקבל הצעה נורמלית.
- OMERREMO33
הכותרת השתנתה כבר ל"סיכם"