שרון מימר
Re: שרון מימר
טמטום..
אפשר להבין אותו. אחלה הזדמנות בכפר סבא , קבוצה מליגת העל עם סגל לא רע
שיהיה לו בהצלחה, לא חסר עוזרי מאמנים, אני סומך על בכר ועל הכיס של אלונה שידוגו איזה מישהו
מה הקטע שמשחררים אותו? שיכבדו את החוזה עד סוף העונה.
מבזה.
מבזה.
אני דווקא חושב שהוא עושה טעות. אם היה מחכה לקיץ, סיכוי גבוה שהיה מקבל הצעה ובונה קבוצה בעצמו.yakar כתב:אפשר להבין אותו. אחלה הזדמנות בכפר סבא , קבוצה מליגת העל עם סגל לא רע
לקבל קבוצת תחתית באמצע העונה?אם הוא יורד ליגה השם שלו ו המוניטין שהרוויח כאן יורד לטימיון.
כי אי אפשר להשאיר אדם בכוח. זה לא שהוא קיבל הצעה לעוזר מאמן במקום אחר.ONmyOWN כתב:מה הקטע שמשחררים אותו? שיכבדו את החוזה עד סוף העונה.
מבזה.
כשעוזר מאמן מקבל הצעה לאמן בליגה הבכירה והוא רוצה לעזוב, לקבוצה אין הרבה ברירות.
דווקא חשבתי שמימר יסרב להצעה. חבל
לא ברור מה קורה.
מאיפה כולם בטוחים שהוא עוזב?! כי כתוב בוואן??
חכו עם המסקנות
חכו עם המסקנות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
נניח שכן.
מדובר בהזדמנות שכל בעל מקצוע רוצה לקבל.
עם כל הצער ובאמת שיש צער, תנו לו ללכת.
מדובר בהזדמנות שכל בעל מקצוע רוצה לקבל.
עם כל הצער ובאמת שיש צער, תנו לו ללכת.
כמה חבל שאתה לא טלונה...דר אדום בנשמה כתב:אם אני טלונה אני ממנה את מימר למעין מאמן שני.
אסור לו לתת לו לעזוב הוא וברק בכר זה צמד חמד פשוט.
אני מדבר עליו כי בידיעות הנגב לפניי שבוע וחצי הזכירו שהוא רוצה אולי בעונה הבאה לחזור לאמן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קודם כל טעיתי בשם שלה כי אני בנאדם לעזאזל תפסיק כבר לרדת עליי על זה.Totti כתב: כמה חבל שאתה לא טלונה...
ואני כתבתי את זה לפניי שהשם שלו בכלל עלה בכפר סבא ועוד לפניי שפיטרו את פליקס נעים, אתה מוזמן להסתכל על התאריך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין אצלך את האפשרות גם להתבדח לפעמים יפולנייה זקנה שזרקו אותה מהחוג ברידג' בדיור מוגןדר אדום בנשמה כתב: קודם כל טעיתי בשם שלה כי אני בנאדם לעזאזל תפסיק כבר לרדת עליי על זה.
ואני כתבתי את זה לפניי שהשם שלו בכלל עלה בכפר סבא ועוד לפניי שפיטרו את פליקס נעים, אתה מוזמן להסתכל על התאריך...
עם כל הפרופורציות שיש אבל לדעתי זאת מכה לקבוצה אם הוא עוזב. וכנראה שהוא יעזוב אחרי המשחק תצא הודעה.
אפשר לראות בקלות את הטביעת אצבע שלו במועדון, אחראי על מצבים נייחים ומוריד המון מהכתפיים של בכר.
אין ספק שעוד מאמן על הקווים כשהוא שקול ורגוע מאחורי בכר מוסיף המון לברק תוך כדי משחק.
זאת לא פחות מאבידה בשבילנו, רק שלא יקפיצו את שמעון מהנוער לסגור חורים
אפשר לראות בקלות את הטביעת אצבע שלו במועדון, אחראי על מצבים נייחים ומוריד המון מהכתפיים של בכר.
אין ספק שעוד מאמן על הקווים כשהוא שקול ורגוע מאחורי בכר מוסיף המון לברק תוך כדי משחק.
זאת לא פחות מאבידה בשבילנו, רק שלא יקפיצו את שמעון מהנוער לסגור חורים

בכר ישים את רועי זריהן לידו לפני שיביא את שמעון ביטון.
מועמד מעניין מבחינתי הוא עומרי אפק
מועמד מעניין מבחינתי הוא עומרי אפק