שרון מימר
Re: שרון מימר
החלום זה אופיר חיים, למרות שזה לא יקרה.
בכל מקרה, לפי הכתבה, גם התנאים מול אלי כהן סוכמו. אם אלונה לא תשחרר הוא לא יעזוב. נחכה קצת לפני שאנחנו קובעים שזה ביזיון ובושה.
בכל מקרה, לפי הכתבה, גם התנאים מול אלי כהן סוכמו. אם אלונה לא תשחרר הוא לא יעזוב. נחכה קצת לפני שאנחנו קובעים שזה ביזיון ובושה.
- dardasmiley
אופיר חיים! אם יש מישהו שמהלל כזה באמצע עונה יהיה שווה בשבילו זה אופיר.הפועלעולה כתב:החלום זה אופיר חיים, למרות שזה לא יקרה.
אופיר חיים תבוא לפה, אופיר חיים תבוא לפה!
אתה תבוא עד וסרמיל, אתה תבוא עד וסרמיל!!
- ForeverRed
אנחנו לא עוד קבוצה, אלא כזאת שרצה לאליפות ונמצאת בעונה היסטורית וחשובה.אביאל כתב:נניח שכן.
מדובר בהזדמנות שכל בעל מקצוע רוצה לקבל.
עם כל הצער ובאמת שיש צער, תנו לו ללכת.
איש מקצוע שמכבד את עצמו צריך לגלות מחויבות למועדון שמאכיל אותו ולחוזים שהוא חתום עליהם.
רוצה להתקדם? תחכה לסוף העונה.
עם כל הכבוד להפועל כפר סבא, לעזוב אותנו בשביל לאמן שם זאת יריקה בפרצוף וטמטום מוחלט.
במקום אלונה אני בחיים לא משחרר אותו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתה כנראה לא מבין שאני לא סובל אותך ואת הבדיחות שלך...Totti כתב: אין אצלך את האפשרות גם להתבדח לפעמים יפולנייה זקנה שזרקו אותה מהחוג ברידג' בדיור מוגן
זה כבר לא בדיחות זה גועל נפש...
ובנוגע לנושא אני מקווה מאוד שבמידה ומימר יעבור לכפר סבא, שברק בכר יתעקש על עוזר מאמן ולא על דובי מחבק...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רדיו ספורט 5 רז זהבי: כל התנאים עם מימר סוכמו יחתום אחרי המשחק
חחחחחחחחחחדר אדום בנשמה כתב: אתה כנראה לא מבין שאני לא סובל אותך ואת הבדיחות שלך...
זה כבר לא בדיחות זה גועל נפש...
ובנוגע לנושא אני מקווה מאוד שבמידה ומימר יעבור לכפר סבא, שברק בכר יתעקש על עוזר מאמן ולא על דובי מחבק...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אסור לתת לו ללכת.
עם כל הכבוד, אנחנו לא קבוצה שנלחמת על פלייאוף עליון/כרטיס לאירופה.
אסור לפגוע במרקם המקצועי שנוצר פה עד סוף העונה ואני מצפה שכך אלונה תנהג ומשרון שיבין זאת.
עם כל הכבוד, אנחנו לא קבוצה שנלחמת על פלייאוף עליון/כרטיס לאירופה.
אסור לפגוע במרקם המקצועי שנוצר פה עד סוף העונה ואני מצפה שכך אלונה תנהג ומשרון שיבין זאת.
- דר אדום בנשמה
רז זהבי?azb852 כתב:רדיו ספורט 5 רז זהבי: כל התנאים עם מימר סוכמו יחתום אחרי המשחק
אממ לא אמין לדעתי...
ממש רכז בשבכ אתה. אולי תשתתף בחיפושים אחרי המחבל מתל אביב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתה חייב לעשות לנו רשימה עם ציוני אמינות לכל כתבי הספורט שמסקרים אותנו. חייב.דר אדום בנשמה כתב:רז זהבי?
אממ לא אמין לדעתי...
שמעתי את הקטע מהתוכנית 5 באוויר .
רז זהבי והללי העלו את רועי זריהן והוא עצמו אמר שהחלו כבר שיחות בין כפר סבא למימר ושלדעתו ב"ש לא תעמוד בדרכו .
הוא אמר שכרגע אין מועמד רציני שיוכל לשמש כמחליף למימר אם יעזוב ושהשם היחיד ששמע הוא אורי אוזן .
בגדול רק אחרי המשחק נהיה חכמים יותר . לא זהבי ולא הללי אמרו שהכל חתום וגמור .
רז זהבי והללי העלו את רועי זריהן והוא עצמו אמר שהחלו כבר שיחות בין כפר סבא למימר ושלדעתו ב"ש לא תעמוד בדרכו .
הוא אמר שכרגע אין מועמד רציני שיוכל לשמש כמחליף למימר אם יעזוב ושהשם היחיד ששמע הוא אורי אוזן .
- דר אדום בנשמה
אורי אוזן דווקא אחלה איש מקצוע, מהמעט שקראתי ושמעתי בנוגע אליו התרשמתי שמדובר באיש מקצוען מאוד.pirlo21 כתב:שמעתי את הקטע מהתוכנית 5 באוויר .
בטח שעדיף משמעון ביטון הדובי המחבק...
ששמעון ביטון יתרכז באיך לשפר את יכולותיו באימון קבוצת הנוער, אולי בעתיד הוא יאמן באיזו קבוצת בוגרים בליגה ב'....
- red and white
- Title: Almog
אל תבלבל את המוח ותפסיק להמעיט בערכו של שמעון ביטון.דר אדום בנשמה כתב: אורי אוזן דווקא אחלה איש מקצוע, מהמעט שקראתי ושמעתי בנוגע אליו התרשמתי שמדובר באיש מקצוען מאוד.
בטח שעדיף משמעון ביטון הדובי המחבק...
ששמעון ביטון יתרכז באיך לשפר את יכולותיו באימון קבוצת הנוער, אולי בעתיד הוא יאמן באיזו קבוצת בוגרים בליגה ב'....
אני מסכים לגמרי שהוא לא ברמה של עוזר מאמן שאנחנו צריכים , אבל לקרוא לו חיבוקי בכל הודעה אפשרית שלך זה חופר ומטופש.
בקשר לאוזן, מקווה שלא יגיע ,בכל קבוצה שהיה בה כעוזר נכשל (פ"ת ובית"ר ) ואני מקווה שיביאו מישהו יותר טוב, כשאופיר חיים נשמע כמו אופציה נהדרת.
- The red one
אז איך מזה זה הגיע ל"מימר סיכם יחתום אחרי המשחק"?pirlo21 כתב:שמעתי את הקטע מהתוכנית 5 באוויר .
אם אכן החלו שיחות בין מימר לכפ"ס אז זה באישור אלונה, אחרת זו עבירה.אדום בלב בנשמהההה כתב: אז איך מזה זה הגיע ל"מימר סיכם יחתום אחרי המשחק"?
מילת המפתח במשפט היא אם ע"פ מדד האמינות של זריהן בסולם דר.