מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר
Re: מכבי חיפה-הפועל ב״ש, שני, 20:55, סמי עופר
איזה טוב? חרא משטח לכדורגל. כדור שקופץ תוך כדי שהוא מתגלגל ובכללי הוא גבוה ומגעיל.
הדשא גועל.אדום בלב בנשמהההה כתב:הדשא היה טוב או שהוא רק נראה כזה מלמעלה ?
כי לא דיברו על זה במהלך המשחק, וזה היה נראה בסדר גמור ביחס למה שהיה בסמי עופר כל העונה, אבל אז בראיון בוזגלו אמר שצריך לתת על זה (הדשא) את הדעת כי זה פוגע בהנאה של כולם (של שחקנים ושל הקהל)
אם צמד המשחקים מול ת׳ון היה היום אתה עובר אותו בלי למצמץyakar כתב:שכחתם את הצרות שעשה לנו החלוץ הפיזי של תון?
- dardasmiley
מת לדעת מי זה המוג לב שמצוטט בוואללה בעילום שם, פותח על ההתנהלות של מימר.
מה זה השכונה הזאת.
מה זה השכונה הזאת.
על תתנו דלק לכותרות העלומות האלו שמונפצות על ידי כתבים משועממים.dardasmiley כתב:מת לדעת מי זה המוג לב שמצוטט בוואללה בעילום שם, פותח על ההתנהלות של מימר.
מה זה השכונה הזאת.
הקדמתי ב52 דקותReDo כתב:
אבל אל דאגה, גם ככה דקה 35 פלט נותן מרפק לקוון ומורחק.

עשינו נוהג לציין גם דברים טובים אצל היריבה,אז נטע לביא וגבאר עטאא, פשוט תענוג של שחקנים.
מטומטם יענקלה שממשיך לזרוק מיליונים על בינונים, כשמחלקת הנוער שלו מייצרת דובדבנים בכל העונות.
מטומטם יענקלה שממשיך לזרוק מיליונים על בינונים, כשמחלקת הנוער שלו מייצרת דובדבנים בכל העונות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טוב מה הקטע של one האלה?
אני מת לראות את המשחק המלא והם מעלים תקציר במקום?
https://www.youtube.com/watch?v=KqS8m7lDsdA" onclick="window.open(this.href);return false;
אני מת לראות את המשחק המלא והם מעלים תקציר במקום?
https://www.youtube.com/watch?v=KqS8m7lDsdA" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
תקשורת צהובה. כרגיל.
אז אחרי שעבר יום מהמשחק, אני מרגיש הרבה יותר טוב.
1. עברנו נשחק באצטדיון קשה מול קבוצה עם כלים טובים שבאה להוכיח את עצמה.
2. עברנו את רצף המשחקים הקשה עם 10/12 ועד סוף הסיבוב לא רואה משחק קשה יותר מהארבעה שעברנו.
3. לא הפסדנו 12 מחזורים.
4. ראינו אתמול קבוצה שבאה לקחת. להצהיר. לא נשברים מגול נגד חיפה בחוץ. בוזגלו כובש ורץ לקחת את הכדור לאמצע, משמע אומר בהפגנתיות שתיקו לא מספיק לנו.
5. מחצית שניה ברמה גבוהה מאוד. התקפות מימין, משמאל, מהאמצע, יצירת מצבים ובעיטות מרחוק (שיורידו כבר את הגוף).
6. לכל אחד יש מחליף.
1. עברנו נשחק באצטדיון קשה מול קבוצה עם כלים טובים שבאה להוכיח את עצמה.
2. עברנו את רצף המשחקים הקשה עם 10/12 ועד סוף הסיבוב לא רואה משחק קשה יותר מהארבעה שעברנו.
3. לא הפסדנו 12 מחזורים.
4. ראינו אתמול קבוצה שבאה לקחת. להצהיר. לא נשברים מגול נגד חיפה בחוץ. בוזגלו כובש ורץ לקחת את הכדור לאמצע, משמע אומר בהפגנתיות שתיקו לא מספיק לנו.
5. מחצית שניה ברמה גבוהה מאוד. התקפות מימין, משמאל, מהאמצע, יצירת מצבים ובעיטות מרחוק (שיורידו כבר את הגוף).
6. לכל אחד יש מחליף.
כשאני חושב על המשחק אתמול, סה"כ אופטימי, ואז חושב על מה יעשו מכבי ת"א לחיפה שבוע הבא והופך פסימי
וואלה הייתי רוצה לראות את מכבי נגדם בלי זהבי, אלברמן ופציעה של טיבי בדקה 15-20.
גדול. במצב הזה אנחנו נשארנו הפועל באר שבע, והם הופכים להיות רעננה. מכסימום קרית שמונה.הפועלעולה כתב:וואלה הייתי רוצה לראות את מכבי נגדם בלי זהבי, אלברמן ופציעה של טיבי בדקה 15-20.
מתי כבר תבינו שיש לנו קבוצה עוצמתית?
בתקשורת יכולים לבלבל את המוח על החיסרון של אוגו,אבל אני לא כזה בטוח שגם איתו התוצאה הייתה שונה.
מתי באר שבע באה לחיפה ושיחקה כאילו היא משחקת במגרש הביתי שלה?
ועוד בלי 3 עוגנים מרכזיים שלה.
לכו תראו את המשחק המלא ותגידו לי כמה פעמים מכבי חיפה הגיעה לרחבה שלנו מחצית שנייה.
קורה שלמרות שאתה שולט אתה לא מנצח,אבל בסהכ הכללי יש לנו קבוצה עוצמתית,מאומנת ששום חיסרון של שחקן לא משפיע על סגנון המשחק וזו הגדולה וזה גם מה שיביא אותנו אל הבאר.
בתקשורת יכולים לבלבל את המוח על החיסרון של אוגו,אבל אני לא כזה בטוח שגם איתו התוצאה הייתה שונה.
לכו תראו את המשחק המלא ותגידו לי כמה פעמים מכבי חיפה הגיעה לרחבה שלנו מחצית שנייה.
קורה שלמרות שאתה שולט אתה לא מנצח,אבל בסהכ הכללי יש לנו קבוצה עוצמתית,מאומנת ששום חיסרון של שחקן לא משפיע על סגנון המשחק וזו הגדולה וזה גם מה שיביא אותנו אל הבאר.
צודק בכל מילה, ובאמת בעונה רגילה היינו כבר ב7-8 הפרש.אדום זקן כתב:מתי כבר תבינו שיש לנו קבוצה עוצמתית?
אבל לצערי יש לנו יריבה, יותר נכון יריב.