הפסד של הפועל.הפועלעולה כתב:חחחח גיא לוי בדרך החוצה. בלבול או פאקינג פליקס נעים מועמדים להחליפו. איזו בדיחה
עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
הזוי.הפועלעולה כתב:חחחח גיא לוי בדרך החוצה. בלבול או פאקינג פליקס נעים מועמדים להחליפו. איזו בדיחה
כל פעם מחדש האוהדים גורמים לבעלים מסוים לברוח ובמקומו מגיע מישהו עוד יותר גרוע.
יגיע היום שהם יתחננו מתאימים או אביב לחזור

לא כזה הפסד כי גיא לוי לא עשה שום דבר שבאדיר לא עשה והראיונות שלו יותר מביכים משל הסרבי ההוא שהיה בחיפה.שמעון א כתב: הפסד של הפועל.
אבל התנהלות בזויה. מה הם כבר ירוויחו עם מרקו בלבול או פליקס נעים על הקווים, ומה דחוף להם למנות את גוטמן למנהל מקצועי.
כבירי אשכרה משחק במנג'ר.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מאוהבים בגוטמן והגוטמניזם.
פליקס נעים הוא בן טיפוחיו של האדון הבזוי גוטמן.
גיא לוי הוא מאמן מצויין אבל אישיות גבולית מאוד. קשה לו עם ביקורת וקשה לו עם דעות שונות משלו.
גיא לוי הוא מאמן מצויין אבל אישיות גבולית מאוד. קשה לו עם ביקורת וקשה לו עם דעות שונות משלו.
גיא לוי לא סמרטוט. יש לו גבולות.אביאל כתב:מאוהבים בגוטמן והגוטמניזם.
פליקס נעים יהיה יס מן ויהיה מאמן+אפסנאי אם יגידו לו.
גוטמן המתין לגורדי כמו ילדה בת 11
בסוף קיבל ברקס
ועכשיו הולך לאיש האומנות .
לא מבין מאיפה הכסף שם...
בסוף קיבל ברקס
ועכשיו הולך לאיש האומנות .
לא מבין מאיפה הכסף שם...
לפי חברים מכיבסטים , ראיין באבל (כן זה ששיחק באייאקס ובליברפול) צפויי להגיע אליהם בינואר.
הוא משחק באמירויותגיא חניה כתב:לפי חברים מכיבסטים , ראיין באבל (כן זה ששיחק באייאקס ובליברפול) צפויי להגיע אליהם בינואר.
כנראה שהולך אחרי הכסף (שבמכבי קיבינימאט לא חסר בכלל)
לא יודע כמה זה אמין או מה הוא שווה היום, אבל זה מזכיר לי שספורט 1 (גם לא אמין) פרסמו היום שמכבי מקציבה 2.5 מיליון יורו לחיזוק בינואר! תקציב של קבוצה קטנה בליגה (למי שעוד לא קלט) , במטרה להתחזק בחלון. זה פשוט לא הגיוני. העיקר 'מייצגים את ישראל באירופה, אז אני בעדם'. אם זה נכון ואלה הסכומים, זה לא יעצור ורק יגדל.גיא חניה כתב:לפי חברים מכיבסטים , ראיין באבל (כן זה ששיחק באייאקס ובליברפול) צפויי להגיע אליהם בינואר.
- red and white
- Title: Almog
שטויות במיץ, כבר שנתיים הם חופרים לנו על שני זרים שסיכמו אצלם, אני בטוח שהם ישקיעו הרבה כסף בחלון הזה אבל הסכום מוגזם.סניור כתב:
לא יודע כמה זה אמין או מה הוא שווה היום, אבל זה מזכיר לי שספורט 1 (גם לא אמין) פרסמו היום שמכבי מקציבה 2.5 מיליון יורו לחיזוק בינואר! תקציב של קבוצה קטנה בליגה (למי שעוד לא קלט) , במטרה להתחזק בחלון. זה פשוט לא הגיוני. העיקר 'מייצגים את ישראל באירופה, אז אני בעדם'. אם זה נכון ואלה הסכומים, זה לא יעצור ורק יגדל.
- The red one
אני בטוח שבאמיריות ירוויח יותר.adomi כתב:
הוא משחק באמירויות
כנראה שהולך אחרי הכסף (שבמכבי קיבינימאט לא חסר בכלל)
יש מצב שאתה צודקאדום בלב בנשמהההה כתב: אני בטוח שבאמיריות ירוויח יותר.
הקבוצה שלו שילמה עליו 3.5 מיליון יורו
מחפשים מי שיהיה סאנג'ר של גוטמן.הפועלעולה כתב:חחחח גיא לוי בדרך החוצה. בלבול או פאקינג פליקס נעים מועמדים להחליפו. איזו בדיחה
בהחלט. נראה שגוטמן יהיה מנג'ר במלוא המילה. יהיה אחראי על רכש ולמעשה הכל וישב על הספסל אך עם זאת לא יעביר אימונים, כנראה שגם לא ינהל משחקים למרות שאני לא בטוח לגבי זה. בערך מה שיוסי מזרחי היה בזמנו במכבי כשאבי נמני היה הבוס האמיתי. אם ככה אז פליקס נעים באמת יתאים בתור בובה וחבר טוב של גוטמן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אלי גוטמן מוכיח שמבחינת אישיות הוא כלומניק..
אחריי שהוא הצהיר שהוא רוצה לאמן באירופה פתאום הוא מתמנה למנהל מקצועי בהפועל תל אביב?
אחריי שהוא הצהיר שהוא רוצה לאמן באירופה פתאום הוא מתמנה למנהל מקצועי בהפועל תל אביב?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!