Totti כתב:עזרה חברים יקרים, עזרה.
התזה בישורת הסופית ואחד הפרקים שלה נותן כבוד גדול מאוד לאיצטדיון טוטו טרנר.
לא אלאה אתכם בפרטים מיותרים, אך בגדול, תחום העיסוק הוא השפעות כלכליות וחברתיות של ספורט על אזורים מוחלשים.
יש לי אליכם ארבע שאלות פתוחות. אנא מכם, השתדלו לענות ברצינות.
כל תגובה תתקבל בברכה.
בנוסף, אודה לכל מי שיכול לספק לי נתונים מהירים(הגשתי בקשה מסודרת להנהלת המועדון ושפע) על התפלגות המינויים בשנה האחרונה בוסרמיל למול העונה בטרנר, ביחס שבין מבוגר/ילד/אישה.
זה איכותני לחלוטין, אין נכון/לא נכון
1. מה מייצגת בעבורך, התמונה המצורפת בקישור?
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-x ... e=57194896" onclick="window.open(this.href);return false;
2. האם לתחושתך, צמצמו המתקנים החדשים וטרנר בפרט, את היקף האלימות בתוך האיצטדיון? פרט.
3. מה מעוררת בך הכותרת "מאיצטדיון כדורגל להיכל תרבות" ?
4. כיצד תורם איצטדיון טרנר לשיפור התדמית של העיר באר שבע?
תודה רבה לכל מי שיסייע. גם לדר

1. התמונה מייצגת בעייני את התהליך שעובר הכדורגל בארץ בכלל והקבוצה שלנו בפרט של נגיעה בקהל חדש מאוכלוסיות חדשות שלא נחשפו למשחק בעבר בעקבות המתקנים החדשים והתנאים הנוחים יותר שהם מספקים .
2. האווירה במגרשים החדשים בעיניי הרבה פחות אלימה מאשר בעבר , לדעתי לאיצטדיונים החדשים יש השפעה על כך גם באופן ישיר וגם באופן עקיף .
באופן ישיר - מפני שאני מרגיש שכאשר אנשים מגיעים למגרש חדש ומודרני יותר הם לא מרשים לעצמם להתנהג באותה צורה שהיו נוהגים במגרשים הישנים, החוקים שתקפים במגרשים החדשים ( סימון מקומות,איסור עישון וכו') גורמים להרגשה שמדובר באירוע תרבותי יותר ולכן התנהגות הקהל היא בהתאם.
באופן עקיף - האיצטדיונים החדשים גורמים לקהל חדש להגיע ( בעיקר נשים וילדים) דבר שהפך את ההגעה למשחק הכדורגל לאירוע משפחתי עבור אוהדים רבים , כאשר יש נשים וילדים בקהל באחוז גבוה יותר מבעבר אני חושב שזה גורם ממתן לאלימות עבור רוב האנשים .
3. הכותרת מעוררת בי רגשות מעורבים .
מצד אחד - אני מרגיש שכדורגל הופך לאירוע תרבותי פר אקסלנס , בדיוק כמו הצגה סרט קולנוע או הופעה. הרבה יותר מודרני והרבה יותר פתוח לאוכלוסיות חדשות שדי נרתעו מהמגרשים .
מצד שני - מרגיש שהכדורגל מאבד את הקסם שלו בכך שהוא מתחדש , מאבד את האותנטיות שהייתה בו.
4. תורם באופן חיובי בכך שב"ש תמיד נתפסה כעיר מיושנת שמרוחקת פיזית ורעיונית מהמרכז . ופתאום איצטדיון חדש ומפואר שאין בערים רבות במרכז .