לא רק תירוץ אלא גובל בחוצפהTotti כתב: טען לא אחת האוזניים שהעונה הרעה של אופיר אשתקד היא כתוצאה מהעובדה שהוא לא מסתדר עם מליקסון. לא הגנתית ולא התקפית.
לטענתו, מליקסון לא מפעיל אותו מספיק על הקו.
זה נשמע לי כמו תירוץ קלוש
הפועל ב"ש- הפועל עכו, שבת, 19:30, טרנר.
- yanivnew91
Re: הפועל ב"ש- הפועל עכו, שבת, 19:30, טרנר.
מה קלוש? זה ברור לגמרי.Totti כתב: טען לא אחת האוזניים שהעונה הרעה של אופיר אשתקד היא כתוצאה מהעובדה שהוא לא מסתדר עם מליקסון. לא הגנתית ולא התקפית.
גם היום גורדנה וארביטמן חלשים בגלל מליקסון.
!!!dardasmiley כתב: עם זאת, יש פה עוד שיקול שאף אחד לא לוקח בחשבון וזה, ספסול עכשיו של בן שנמצא בתקופה הכי טובה שלו אצלנו (לדעתי בקריירה) היא גזר דין מוות למוטיבציה שלו, של אוחיון, של טאהא ושל כל מחליף בספסל.
ברגע שמוציאים אותו כי אופיר כשיר מראיפ לו שלא משנה כמה טוב (והוא באמת טוב) תהיה או כמה מוטיבציה ורצון תפגין, ברגע שהשחקן כשיר אתה בספסל. כמו בתקופת אלישע שהכעיסה אותנו כל כך.
בשנה שעברה ישבתי בתא מוזמנים. בכל משחק הייתי מדבר עם אבא של אופיר.Totti כתב: טען לא אחת האוזניים שהעונה הרעה של אופיר אשתקד היא כתוצאה מהעובדה שהוא לא מסתדר עם מליקסון. לא הגנתית ולא התקפית.
מעולם לא שמעתי זאת ממנו, נראה לי מוזר.
הוא תמיד היה אומר שאופיר לא מספיק טוב.
חוץ מזה שבקדנציה הקודמת של מליקסון, אופיר פרח לידו.
חותם על זה אחשלי.izguy83 כתב: בשנה שעברה ישבתי בתא מוזמנים. בכל משחק הייתי מדבר עם אבא של אופיר.
מעולם לא שמעתי זאת ממנו, נראה לי מוזר.
הוא תמיד היה אומר שאופיר לא מספיק טוב.
חוץ מזה שבקדנציה הקודמת של מליקסון, אופיר פרח לידו.
היו לו שלושה דברים קבועים:
"משכיר לי דירה ב-5000 אלף שקל במגדלים של רגר בשביל החברה הזו(אביב)"
"לא מסתדר עם מליקסון באגף"
"הראש לא בכדורגל"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שמעתי את "הראש שלו לא בכדורגל".Totti כתב: חותם על זה אחשלי.
היו לו שלושה דברים קבועים:
"משכיר לי דירה ב-5000 אלף שקל במגדלים של רגר בשביל החברה הזו(אביב)"
"לא מסתדר עם מליקסון באגף"
"הראש לא בכדורגל"
לא קישרתי לחברה.
רק אומר שהוא לא חסך ממנו ביקורת. ממה שרשמת בהודעה הקודמת, ניתן היה להבין שהוא מאשים את הכל רק לא את אופיר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. אבא של אופיר מעניין אותי כמו שאבא של בוזגלו מעניין אותי.
אופיר הוא לא ילד בן 15, הוא אדם בוגר והוא עומד בפני עצמו.
2. אני הבנתי שהעונה הרעה של אופיר הייתה קשורה לדברים אחרים שהתרחשו מחוץ למגרש ושגרמו לו לא להיות מרוכז בכדורגל. הדברים האלה נעלמו השנה.
3. אופיר דוידזאדה כשיר לשחק כבר שני מחזורים. כלומר גם מול רעננה וגם מול מכבי חיפה אופיר היה יכול לפתוח בהרכב אם היו רוצים בכך.
בן תורג'מן ידוע את זה ובן תורג'מן יודע שכבר לפחות שני מחזורים אופיר בספסל למרות שהוא בריא.
4. אנחנו קבוצה מסודרת שרצה לאליפות, עם משכורות יפות מאוד ואחלה תנאים. שחקן שאין לו מוטיבציה להישאר כאן, צריך להסתכל בעיקר על עצמו. בטח שחקנים כמו אוחיון ותורג'מן שבקיץ ידעו שהם מגיעים כדי להיות שחקני רוטציה רחבה. בטח בן תורג'מן שראה שנה שעברה איך מרגישים החיים מחוץ להפועל באר שבע כשאפילו בהפועל עכו הוא לא נשאר שנה שלמה ועזב בינואר.
5. אני חושב שכבר עכשיו צריך להחזיר את אופיר להרכב. חבל לי שכמו בן ביטון, זה יקרה רק כשהדברים לא ילכו ונזדקק לכוח התקפי נוסף כמו שהיה מול בני יהודה וזה עלול להיות מעט מידי ומאוחר מידי.
2. אני הבנתי שהעונה הרעה של אופיר הייתה קשורה לדברים אחרים שהתרחשו מחוץ למגרש ושגרמו לו לא להיות מרוכז בכדורגל. הדברים האלה נעלמו השנה.
3. אופיר דוידזאדה כשיר לשחק כבר שני מחזורים. כלומר גם מול רעננה וגם מול מכבי חיפה אופיר היה יכול לפתוח בהרכב אם היו רוצים בכך.
בן תורג'מן ידוע את זה ובן תורג'מן יודע שכבר לפחות שני מחזורים אופיר בספסל למרות שהוא בריא.
4. אנחנו קבוצה מסודרת שרצה לאליפות, עם משכורות יפות מאוד ואחלה תנאים. שחקן שאין לו מוטיבציה להישאר כאן, צריך להסתכל בעיקר על עצמו. בטח שחקנים כמו אוחיון ותורג'מן שבקיץ ידעו שהם מגיעים כדי להיות שחקני רוטציה רחבה. בטח בן תורג'מן שראה שנה שעברה איך מרגישים החיים מחוץ להפועל באר שבע כשאפילו בהפועל עכו הוא לא נשאר שנה שלמה ועזב בינואר.
5. אני חושב שכבר עכשיו צריך להחזיר את אופיר להרכב. חבל לי שכמו בן ביטון, זה יקרה רק כשהדברים לא ילכו ונזדקק לכוח התקפי נוסף כמו שהיה מול בני יהודה וזה עלול להיות מעט מידי ומאוחר מידי.
משה הכל טוב ויפה אבל אתה שוב מתעלם ממה שקורה במציאות.
אופיר עם כל השיפור שלו העונה עם 0 בישולים ושערים, כמו בן תורג'מן. יותר מכך - אפשר לספור לו בדיוק כדור רוחב אחד מדויק ומסוכן (ההחמצה של ארבייטמן מול נתניה) העונה.
תורג'מן, רק בשליפה מהחודש האחרון, שותף בשער השלישי מול כפ"ס, הכין שני מצבים מצוינים להובאן ולמליקסון מול ק"ש ונתן עוד בעיטה מסוכנת מול מכבי חיפה.
אז אפשר לדבר עד מחר על זה שאופיר יותר מהיר ויותר התקפי, בפועל בן תורג'מן תורם יותר להתקפה ומפתיע לטובה בהגנה.
אופיר עם כל השיפור שלו העונה עם 0 בישולים ושערים, כמו בן תורג'מן. יותר מכך - אפשר לספור לו בדיוק כדור רוחב אחד מדויק ומסוכן (ההחמצה של ארבייטמן מול נתניה) העונה.
תורג'מן, רק בשליפה מהחודש האחרון, שותף בשער השלישי מול כפ"ס, הכין שני מצבים מצוינים להובאן ולמליקסון מול ק"ש ונתן עוד בעיטה מסוכנת מול מכבי חיפה.
אז אפשר לדבר עד מחר על זה שאופיר יותר מהיר ויותר התקפי, בפועל בן תורג'מן תורם יותר להתקפה ומפתיע לטובה בהגנה.
תורג׳מן לא מספיק לרמה הזאת
תפקידו לסגור חורים שצריך ולא מעבר, אין לו מספיק כשרון ברגליים
הוא משהו כמו גלגל רזרבי באוטו, יחזיק לך תקופה במקום הגלגל המקורי אבל אם תיסע עליו יותר מדי בסוף הוא יתפוצץ
הוא משהו כמו גלגל רזרבי באוטו, יחזיק לך תקופה במקום הגלגל המקורי אבל אם תיסע עליו יותר מדי בסוף הוא יתפוצץ
ואופיר זה ג'ורדי אלבה?ns75 כתב:תורג׳מן לא מספיק לרמה הזאת
שניהם פלוס מינוס באותה רמה, מי שבכושר שיפתח.
הבוקר בידיעות, האדון מוגילבסקי עם כתבת צבע שכולה לחפש רעל.
"מ-4 יוצאים 2" על כאב הראש של בכר בקישור ההתקפי. המרגיז הוא שהוא סופר שם גם את שהר, למרות שברק מידע לו ברוב המקרים את עמדת החלוץ
"מ-4 יוצאים 2" על כאב הראש של בכר בקישור ההתקפי. המרגיז הוא שהוא סופר שם גם את שהר, למרות שברק מידע לו ברוב המקרים את עמדת החלוץ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
לא מבין את הויכוח...
יש צוות מאמנים, יש אימונים, יש מערכות מתקדמות(ג'י פי אס) . פחות מעניין מה היה שנה שעברה, מה חשב בכר, מה היה בטרום עונה/במחנה אימונים... כרגע יש קבוצה שרצה (אולי ריצה הכי טובה מאז הקמתה) 32/36 נקודות ואין סיבה (כל עוד זה לא מסי או זהבי) השחקן יחזור מפציעה כטאבו ישר להרכב. הדברים נכונים לגבי דוידזאדה/תורג'מן וגם בוזגלו/מליקסון/וואקמה. שהר/ברדה.. יהיו פציעות (בקבוצה שלנו זה שכיח) ויהיו הרחקות או סתם תקופות לא טובות ואז תהיה שוב הזדמנות למחליף להוכיח.
יש צוות מאמנים, יש אימונים, יש מערכות מתקדמות(ג'י פי אס) . פחות מעניין מה היה שנה שעברה, מה חשב בכר, מה היה בטרום עונה/במחנה אימונים... כרגע יש קבוצה שרצה (אולי ריצה הכי טובה מאז הקמתה) 32/36 נקודות ואין סיבה (כל עוד זה לא מסי או זהבי) השחקן יחזור מפציעה כטאבו ישר להרכב. הדברים נכונים לגבי דוידזאדה/תורג'מן וגם בוזגלו/מליקסון/וואקמה. שהר/ברדה.. יהיו פציעות (בקבוצה שלנו זה שכיח) ויהיו הרחקות או סתם תקופות לא טובות ואז תהיה שוב הזדמנות למחליף להוכיח.
אם אופיר בכושר, בן בחיים לא מגיע לרמה שלוReDo כתב: ואופיר זה ג'ורדי אלבה?
שניהם פלוס מינוס באותה רמה, מי שבכושר שיפתח.
אופיר לא ממש כשיר ב100% , הפציעה שלו זה משהו כרוני שלא נפטרים ממנו כל כך מהר .Sir Alex Ferguson כתב:1. אבא של אופיר מעניין אותי כמו שאבא של בוזגלו מעניין אותי.
אל תופתע אם אחרי 2-3 משחקים תשמע שוב על המפשעה .
עם השאר אני מסכים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הבעיה של אופיר היא רק מנטלית. אני חושב שברגע שהוא יחזור לשחק ויעשה רצף של משחקים גם הפחד מהפציעה יעלם.pirlo21 כתב:
אופיר לא ממש כשיר ב100% , הפציעה שלו זה משהו כרוני שלא נפטרים ממנו כל כך מהר .
אל תופתע אם אחרי 2-3 משחקים תשמע שוב על המפשעה .
עם השאר אני מסכים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!