ובפינת הרטרו: הפועל ב"ש VS מכבי קרית גת בגביע המדינה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

ובפינת הרטרו: הפועל ב"ש VS מכבי קרית גת בגביע המדינה

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

בשלישי הקרוב, יהיה זה המפגש השלישי בכל הזמנים במסגרת גביע המדינה ביננו למכבי קרית גת. בואו ניזכר בשני המפגשים הקודמים:

עונת 99/00, סיבוב ח': מכבי קרית גת מגיעה לוסרמיל, ותתפלאו, על תקן הפייבורטית, בעונה בה נאבקה חזק על העלייה לליגת העל (סיימה שניה בעונה בה היתה רק עולה אחת, עקב שינוי במבנה הליגות) כשאנחנו מנגד נקלענו לאחת העונות השחונות בתולדותינו, בה נאבקנו נגד הירידה לליגה השלישית. דקה 5, מתפרצת קטלנית של קרית גת, בסיומה האקס יוסי גורדנה מעלה אותה ל-0-1. בדקה ה-67, מתרחש אירוע מכוער וחריג בחומרתו, בו קפטן הקבוצה שרון אביטן ראה את הכרטיס האדום לאחר שדחף בצורה פראית את המאמן האורח ראובן אלקבץ, שנפל והתגלגל מלוא קומתו ארצה, מה שכמעט גרר קטטה המונית על כר הדשא. אך למרות הנחיתות המספרית, ב"ש לא אמרה נואש. עמוק בתוך תוספת הזמן, ב"ש יוצאת להתקפה האחרונה במשחק, בסיומה חלוץ צעיר העונה לשם אלייניב ברדה שעלה העונה מהנוער ונזרק קודם לכן למערכה ע"י המאמן אייל לחמן, משווה ל-1-1 בשערו הראשון בקריירה ושולח את המשחק להארכה. בדקה ה-114, הושלם המהפך עם שער מהאגדות בוולה מ-35 מטר של הזר מריו סינדיץ', ובדקה ה-118, האס הניצחי מהספסל אורן סגרון מבסס את הניצחון, 1-3 בסיום, כאשר מיד לאחר השער נרשם שוויון בהרחקות עם כרטיס אדום לשחקן קרית גת, יעקב קורצקי.

עונת 02/03, רבע הגמר: ב"ש מגיעה לקרית גת, כפייבורטית ברורה הפעם (ב"ש בצמרת ליגת העל, קרית גת בתחתית הליגה הלאומית), וסוגרת עניין כבר במחצית הראשונה - בונפלד בדקה ה-31 וקאקו בדקה ה-44 מקנים לנו ניצחון 0-2, וההעפלה לחצי הגמר.

*כן סייע: הארכיון הפרטי של אייל חטב.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: ובפינת הרטרו: הפועל ב"ש VS מכבי קרית גת בגביע המדינה

שליחה על ידי שמעון א »

עונת 00/01, מחזור 18, ליגה לאומית.
משחק חוץ בקיירת גת שישי בצהריים, שידור ישיר בספורט 5. לופא קדוש על הקווים, אופיר חיים בהופעת בכורה.
משחק חלש להחריד שלנו מסתיים בצורה הכי כואבת שיש עם הפסד בדקה ה 95 משער של הבלם הגרוזיני של קריית גת.
למה אני מזכיר את המשחק הזה? כי זה המשחק שאחריו עשינו את העונה הכי מרגשת ומלהיבה שאני זוכר עם עלית ליגה מהמקום הראשון וניצחונות שלא אשכח בחיים...

אורי, תקן אותי אם טעיתי במשהו.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

מה היה המשחק שהתחלנו אותו (כקהל) על שטיחי דשא(שהכשירו הר חול כיציע) וסיימנו על תערובת שנראית כמו דיר חזירים?

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

OMERREMO33 כתב:מה היה המשחק שהתחלנו אותו (כקהל) על שטיחי דשא(שהכשירו הר חול כיציע) וסיימנו על תערובת שנראית כמו דיר חזירים?
באותה עונה 00/01 מול קריית גת, בחוץ, מחזור אחד לסיום העונה.
ברדה עשה 1-0 מחצית ראשונה.
מחצית שניה בלאיץ׳ קיבל אדום, ופנדל אותו ניצל יוסי גורדנה לעשות 1-1. זאת תוצאת הסיום.
כרטיס למשחק עלה 88 ש"ח אצל בנצי בעיר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב: באותה עונה 00/01 מול קריית גת, בחוץ, מחזור אחד לסיום העונה.
ברדה עשה 1-0 מחצית ראשונה.
מחצית שניה בלאיץ׳ קיבל אדום, ופנדל אותו ניצל יוסי גורדנה לעשות 1-1. זאת תוצאת הסיום.
כרטיס למשחק עלה 88 ש"ח אצל בנצי בעיר.
תיקון קל: ברדה נגע ביד ובגלל זה היה פנדל ובלאיץ קיבל אדום על דיבור עם השופטים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

דר אדום בנשמה כתב: תיקון קל: ברדה נגע ביד ובגלל זה היה פנדל ובלאיץ קיבל אדום על דיבור עם השופטים...
אין ספק שאתה יכול להיות היורש של אורי. שאפו גבר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב: אין ספק שאתה יכול להיות היורש של אורי. שאפו גבר.
הגזמת...
אורי הרבה יותר בקיא ממני בהיסטוריה של הקבוצה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אורי אדום בנשמה כתב:בשלישי הקרוב, יהיה זה המפגש השלישי בכל הזמנים במסגרת גביע המדינה ביננו למכבי קרית גת. בואו ניזכר בשני המפגשים הקודמים:

עונת 99/00, סיבוב ח': מכבי קרית גת מגיעה לוסרמיל, ותתפלאו, על תקן הפייבורטית, בעונה בה נאבקה חזק על העלייה לליגת העל (סיימה שניה בעונה בה היתה רק עולה אחת, עקב שינוי במבנה הליגות) כשאנחנו מנגד נקלענו לאחת העונות השחונות בתולדותינו, בה נאבקנו נגד הירידה לליגה השלישית. דקה 5, מתפרצת קטלנית של קרית גת, בסיומה האקס יוסי גורדנה מעלה אותה ל-0-1. בדקה ה-67, מתרחש אירוע מכוער וחריג בחומרתו, בו קפטן הקבוצה שרון אביטן ראה את הכרטיס האדום לאחר שדחף בצורה פראית את המאמן האורח ראובן אלקבץ, שנפל והתגלגל מלוא קומתו ארצה, מה שכמעט גרר קטטה המונית על כר הדשא. אך למרות הנחיתות המספרית, ב"ש לא אמרה נואש. עמוק בתוך תוספת הזמן, ב"ש יוצאת להתקפה האחרונה במשחק, בסיומה חלוץ צעיר העונה לשם אלייניב ברדה שעלה העונה מהנוער ונזרק קודם לכן למערכה ע"י המאמן אייל לחמן, משווה ל-1-1 בשערו הראשון בקריירה ושולח את המשחק להארכה. בדקה ה-114, הושלם המהפך עם שער מהאגדות בוולה מ-35 מטר של הזר מריו סינדיץ', ובדקה ה-118, האס הניצחי מהספסל אורן סגרון מבסס את הניצחון, 1-3 בסיום, כאשר מיד לאחר השער נרשם שוויון בהרחקות עם כרטיס אדום לשחקן קרית גת, יעקב קורצקי.

עונת 02/03, רבע הגמר: ב"ש מגיעה לקרית גת, כפייבורטית ברורה הפעם (ב"ש בצמרת ליגת העל, קרית גת בתחתית הליגה הלאומית), וסוגרת עניין כבר במחצית הראשונה - בונפלד בדקה ה-31 וקאקו בדקה ה-44 מקנים לנו ניצחון 0-2, וההעפלה לחצי הגמר.

*כן סייע: הארכיון הפרטי של אייל חטב.
שני המשחקים האלה צרובים לי במוח , באותו משחק בקרית גת שרנו נוסעים לרמת גן בסוף המשחק , זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

שמעון א כתב:עונת 00/01, מחזור 18, ליגה לאומית.
משחק חוץ בקיירת גת שישי בצהריים, שידור ישיר בספורט 5. לופא קדוש על הקווים, אופיר חיים בהופעת בכורה.
משחק חלש להחריד שלנו מסתיים בצורה הכי כואבת שיש עם הפסד בדקה ה 95 משער של הבלם הגרוזיני של קריית גת.
למה אני מזכיר את המשחק הזה? כי זה המשחק שאחריו עשינו את העונה הכי מרגשת ומלהיבה שאני זוכר עם עלית ליגה מהמקום הראשון וניצחונות שלא אשכח בחיים...

אורי, תקן אותי אם טעיתי במשהו.

מחזור 19.

ולבלם שכבש קראו גוצ'ה קוקשווילי.
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 11 ינואר 2016, 11:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

היה משחק שהפסדנו 3 1 והיה פיצוץ חזיז ומשחק שהופסק ביום שישי בצוהרים זה היה בליגה שנייה היה חושך כמעט במגרש עד שחדשו , זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

זה שי ! כתב:היה משחק שהפסדנו 3 1 והיה פיצוץ חזיז ומשחק שהופסק ביום שישי בצוהרים זה היה בליגה שנייה היה חושך כמעט במגרש עד שחדשו , זה שי !

עונת 99/00, מחזור 3.

וזה עלה לנו בשני משחקי רדיוס בפועל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

היו שני פיצוצים אחד היה לידי למטה ליד הגדר ואחד ליד הרחבה שלנו נראה לי ששרון בוחניק נפצע ועוד שחקן שלנו ,זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

עוד משחק שזכור לי זה בעונה שעלינו ליגה נדמה לי הפסדנו 1 0 בבית , זוכר שההיתי ממש עצבני במשחק הזה ,זה שי !
תמונה

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

זה שי ! כתב:עוד משחק שזכור לי זה בעונה שעלינו ליגה נדמה לי הפסדנו 1 0 בבית , זוכר שההיתי ממש עצבני במשחק הזה ,זה שי !
ניר שיקווה, דקה 80 בערך. 9000 אדומים בווסרמיל, ועוד 500 מקרית גת.
עונת 00/01

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

שמעון א כתב: ניר שיקווה, דקה 80 בערך. 9000 אדומים בווסרמיל, ועוד 500 מקרית גת.
עונת 00/01

מחזור 30.

וזה היה המשחק שנתן לקג"ת את האמונה שהיא מסוגלת לעשות את זה, ובסופו של דבר היא עשתה גם עשתה, ועלתה על חשבונה של בית"ר ב"ש.

שלח תגובה