izguy83 כתב:
לא פעם ראשונה העונה. היפה בשינוי הזה הוא שהשחקנים יודעים בדיוק מה לעשות.
ככה זה בקבוצה מאומנת
עוד משהו מהיום, בגלל השיחות כאן השבוע, החלטתי לעקוב קצת אחרי בוזגלו. אז התובנה שלי היא שהוא עושה תנועה ללא כדור בלי הפסקה! היו דיבורים על זה שהוא בורח לקו ומחכה לכדור (מה שלפעמים היה נכון), אבל היום הוא רץ לאמצע, לעומק, לרחבה, אחורה, לקו ובאמת זז בלי סו וזה בא לידי ביטוי בכמות הכדורים הגדולה שקיבל ומסר.
סניור כתב:
ככה זה בקבוצה מאומנת
עוד משהו מהיום, בגלל השיחות כאן השבוע, החלטתי לעקוב קצת אחרי בוזגלו. אז התובנה שלי היא שהוא עושה תנועה ללא כדור בלי הפסקה! היו דיבורים על זה שהוא בורח לקו ומחכה לכדור (מה שלפעמים היה נכון), אבל היום הוא רץ לאמצע, לעומק, לרחבה, אחורה, לקו ובאמת זז בלי סו וזה בא לידי ביטוי בכמות הכדורים הגדולה שקיבל ומסר.
סניור כתב:אגב, לא יודע אם בטלוויזיה ייחסו לזה איזו חשיבות, אבל למחצית השנייה עלינו במעין מערך של 3 בלמים כשהובאן מתקד בתור בלם ובן ואופיר קיצוניים. בכמה דקות עד לגול עכו לא ידעו לימינם ולשמאלם. זה מהלך ענק של ברק שטר את הקלפים וגמר את המשחק.
גם אחרי שראדי נכנס לכמה דקות הובאן שיחק קיצוני שמאלי וואקמה אול אראונד פלייר. תענוג לראות קבוצה כל כך מאומנת
סניור כתב:
ככה זה בקבוצה מאומנת
חיכיתי להיכנס לפורום רק בשביל הנושא הזה. באמצע שבוע כשהתפתח הנושא על בוזי בדיוק לשינוי הזה התכוונתי. היום בוזי נתן משחק מעולה והראה בדיוק את השינוי בחשיבה ובתפקוד ובגישה. הוא נכנס לאמצע, והיה בצד והחל אחורה וקדימה והיה בכל מקום, משך אליו שחקנים ובא לקבל כדור והיה שותף להנעת כדור ומשך אליו מגנים בקיצור היה מעורב במשחק, אני מאוד נהניתי לראות אותו היום וכשדיברתי על זה שבוזי צריך להתאים את עצמו לשיטה של בכר ושל ב״ש התכוונתי לכזה דבר, הוא לא יכול להיתקע באגף ולהיעלם לחצאי משחקים, הוא חייב להיות מעורב ומורגש ולהוריד לחץ ושמירה מנוואקמה ומליקסון, בנוסף הדריבל עם שלו היו היום במקומות המסוכנים באמת ולמרות ההחמצות שלו היום הוא היה מעולה
אני גם חושב שבסך הכל בוזגלו היה טוב, אבל קצת חסרה לי הנוכחות שלו באגף. אני עדיין חושב שהוא בעיקר שחקן כנף ושהנשק העיקרי שלו זה ההגבהות והכנסות הכדור מהאגף. בקושי ראינו את זה ממנו.
bs war כתב:אני גם חושב שבסך הכל בוזגלו היה טוב, אבל קצת חסרה לי הנוכחות שלו באגף. אני עדיין חושב שהוא בעיקר שחקן כנף ושהנשק העיקרי שלו זה ההגבהות והכנסות הכדור מהאגף. בקושי ראינו את זה ממנו.
מה שאהבתי לראות מבוזי של אתמול זה שהוא היה בכל מקום, גם באגף וגם במרכז וגם מאחור וגם מקדימה, הוא לא בא לנהל משחק אלא להיות שותף, למשוך שחקנים לעשות את הדריבלים במקומות מסוכנים ולפתוח עוד אופציות מסירה, האופציה באגף צריכה להיות עוד אופציה שקיימת אצלו אבל לא רק, לתקוע אותו "רק" באגף כי יש לו הרמות והכנסות כדור טובות זה די להרוג אותו כי אתה מכריח את הקבוצה או לשחק עליו או שאם היא משחקת בצורה מגוונת אז הוא נעלם כל עוד לא משחקים על האגף שלו, יותר קל לשמור ולנטרל אותו במצב הזה. ברגע שהוא מגיע גם לאמצע ויורד אחורה ומושך שחקנים ומחליף מקומות קשה מאוד לדעת מאיפה תקבל אותו, ואם תנסה לשמור עליו תקבל את מליקסון או נוואקמה.
בוזגלו היה אדיר. מסר מהיר, היה נייד מאוד, הדריבל שלו חזר וסיכן את השער ללא הפסקה.
זה שזה לא נכנס זה חוסר מזל וקורה. בעוד 2-3 משחקים גם את המצבים האלו הוא יכניס.