אבל קידר עושה את עבודת ההגנה שלו על הצד הטוב ביותר! והוא עוד צעיר שיכול להשתפר..
גם עונה קודמת הוא לא הרשים אותי, היו לו משחקים מצויינים לצד משחקי זוועה.
חייב בלם זר ברמה גבוהה, חלוצי הליגה הלאומית פירפרו את קידר אז לא רוצה לחשוב מה יקרה כשיבואו חלוצים ברמה טובה יותר.
אתם קצת מגזימים.
קידר בתוספת בלם זר מעולה בהחלט מספיק לליגת העל.
אם תהיה אפשרות להביא בלם ישראלי טוב יותר מקידר, אז לא צריך לחשוב פעמיים, אבל אני לא רואה הרבה כאלה שיהיו חופשיים בקיץ.
כמה תובנות, אס1 הוא הסוכן/דובר של יבריץ'!!! הוא מקבל אחוזים אז לא לסמוך עליו בעניין הזה הוא בעל עניין.
לעצם העניין, מזמן כבר לא משחקים עם בלם אחורי בעולם(סורי ארז) לכן צריך חזקים/גבוהים והכי חשוב מהירים ולא מתחכמים, לא כאלה שחושבים שהם יודעים 'להניעעעעעע' (דש מקשטן),עוד עמדה שכאילו מתעלמים ממנה בכוונה- קשר שמאלי, יש לנו הרבה ווינגרים כולם מצד ימין, כל העונה אנחנו רואים את הקושי בלהתקיף מצד שמאל, אין תמיכה של דודי כי אין קשר שמאלי שיכול לדחוף על הקו, מספיק שקבוצות יסגרו את קו ימין שלנו ונגמרת לנו הפרשיה.
אני מציע את הבן של אס1 הידוע בכינויו אס2 כבעל שמאלית מהממת לעמדת הווינגר השמאלי, כל השאר אני לא מתערב, אתם יודעים מספיק טוב
אבל אם תלחצו אותי...אני הייתי מוסיף מגן ימני...בזה ארז לא הצליחו למרוח אותך, אתה בהחלט צודק.
sumsum כתב:כמה תובנות, אס1 הוא הסוכן/דובר של יבריץ'!!! הוא מקבל אחוזים אז לא לסמוך עליו בעניין הזה הוא בעל עניין.
אני מציע את הבן של אס1 הידוע בכינויו אס2 כבעל שמאלית מהממת לעמדת הווינגר השמאלי, כל השאר אני לא מתערב, אתם יודעים מספיק טוב.
חשפו שאתה אלון אז אתה חושף שאני סוכן של יבריץ' ? ממש הגרסה המודרנית לשמשון הגיבור - תמות נפשי עם סוכנים גוזרי קופון ....
אתה ממשיך בפנייה לשחקן עם חוזה באיאקס לחמש שנים הקרובות.אותך לועדת אגרנט !
ולגופו של עניין - עם כמה שאני דוגל במשחק התקפי אני רואה חשיבות עליונה בחוליית הגנה יציבה ואחראית.חוליית הגנה יציבה וטובה תעזור לשמור על הישגי החלק ההתקפי ויתרה מכך תשחרר את שחקני החלק ההתקפי ,או לצורך העניין הכלים המשתתפים במהלך ההתקפי,מכל מועקה מחשבתית המתעסקת ב"אם אני עולה להתקפה אז נוצר מצב מסוכן כי השוער חסר ניסיון וביטחון/ המגן לא יחפה עלי כראוי וכו'"
ביטחון בהגנה יתן ביטחון לביצוע משימות התקפיות ומכאן החשיבות לחוליית הגנה טובה יציבה ומשרה ביטחון.
אני חושב שברגע שבא מאמן חדש הוא יעשה פה הרבה שינויים,והרוב יהיו בהגנה.
שוער-אני תומך מאוד בהבאתו של איתמר ניצן,אבל לא פוסל גם שוער זר מצויין שמשחק בארץ(יבריץ,קאלה).
הגנה-חובה 2 בלמים חדשים-אחד זר ואחד ישראלי.שם מעניין שיכול לבוא לפה שנאי תופס ממנו מאוד הוא תומר בן יוסף שבתוספת בלם זר איכותי יכול להיות לנו צמד בלמים מצויין ובין הטובים בארץ.
מגן ימני-אם אילוז לא ישאר בהרכב,עומרי אפק הוא אופציה מעניינית אך יקרה.המגן של הרצליה ג'וש קנט די הרשים אותי ויכול להיות אופציה מעניינית.
מגן שמאלי-פדלון שחקן טוב גם לליגת העל.אני לא חושב שצריך להביא עוד שחקן טוב לידו אבל אם רוצים להחליף אותו,טל מעבי ממכבי נתניה אחד המגינים הטובים.
מישהו הבין את אס1??
זה נשמע כמו שיעור ביסודות הדיפננננננס או כמו שיעור בקשטניאדה 'תנייייייייייעעעעעעע'!
יאללה כמה פוליטיקה, שמעון פרס הפכתה, אני דוגל בשיטה 'קחו כדור תשחקו'
עוד רגע ישרטטו פה, 3-5-2, 3-4-3
בינינו מה זה משנה בסוף אילוז/אלול יבשלו להם גול.
דש משבתאי לוי.
שומשום, מצטער לשבור אופנות. אני אישית מאד אוהב מערך 4-4-2, כשההגנה ערוכה כיהלום. לא מת על קו אחד. מוקניה על אף איטיותו התאים לי בפיתה, בלאפה ובצבע.
כנראה שנזדקק גם לקשר שמאלי (חיים יכול להוות מחליף סביר בעמדה זו) וחלוץ תותח, מה שמעלה את מספר שחקני הרכש ל 7. אוקוגו/כבדה יהיו ברוטציה על עמדת הקשר האחורי. כבדה/מליקסון/אלקיים ברוטציה על עמדת הקשר הימני. מליקסון/בונפלד ברוטציה על עמדת הקשר הקדמי. אבל זה כבר נושא לטופיק אחר.