יובל שבתאי חתם לשנתיים החל מהעונה הבאה
Re: יובל שבתאי חתם לשנתיים החל מהעונה הבאה
החתמה מאוד הזויה בהתחשב בזה שמנסים להביא את בראון .
ורוצים להביא קשר חדש
ומאריכים חוזה להובאן , ויש את ראדי ואת אוגו...
ורוצים להביא קשר חדש
אתה טועה.YallaHapoel כתב:אני אגיד משהו שעוד לא אמרו פה.
אנחנו צוברים יותר מדי אויבים, איזי ואשר אלון הם שני אנשים שאנחנו אמורים להתבסס עליהם ולקנות מהם שחקנים ולא בטוח שיובל שבתאי שווה את הסכסוך הזה עם אשר אלון.
אנחנו עוד נרצה מהם שחקנים וזה יהיה בעוכרינו.
הכל סחיר, גם איברים.
אין פה עניין של חברים וחברות, זה לא חוג.
אשר אלון לא "העביר לנו שחקנים" כמו שהוא טען בתוכנית של אינשטיין, הוא מכר אותם ברווח של 600%.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא ממש הזויה האמת.taltal כתב:החתמה מאוד הזויה בהתחשב בזה שמנסים להביא את בראון .
ורוצים להביא קשר חדש
הקשר שיגיע(נניח שבראון) לא מגיע ע"ח גורדנה. אם גורדנה ילך בקיץ ושבתאי יצטרף, זו תהיה המצבה:
אוגו, הובאן, ראדי, שבתאי, בראון(?).
שניים מתוכם ינשקו ל-35
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
איך בא לי עכשיו איזו הודעה רשמית של גיל לבנוני בפייסבוק שעושה צחוק מאשר אלון, אופירה וברקוביץ' ביחד. מחכה בקוצר רוח!
- simply-red
גדול! אחד החזקים שקראתי!tamirkal כתב:אז אחרי שצדק כבר שלנו ושבתאי הצטרף איזה עוד כוכבים חסר לנו?

דעה של אוהד רעננה מפורום אייסוקר (יש לומר שפגע יפה בטוני וטאהא, בחור מבין עניין):
שבתאי הגיע אלינו השנה ככה שבשונה מטוני ששיחק אצלנו שנתיים ולואי ששיחק 3 שנים ברעננה, ההתרשמות שלי משבתאי קצת יותר שיטחית..
בכל מקרה מדובר בפייטר אמיתי, אחד שנותן הכל המגרש ונלחם 90 דקות. באמת שמעולם לא נתקלתי בשחקן שבמהלך המשחק יורד לכל כך הרבה גליצ'ים ורובם באמת מוצלחים..בקיצור חוץ מפיזיות (על הפיזיות הוא מפצה בחוכמה) יש לו את כל הקישורים להיות קשר אחורי גרזן.
עכשיו ברעננה בגלל שיש את בנימין ובבייב שהיכולות ההתקפיות שלהם די מוגבלות, לרוב, הוא תופקד כקשר 50/50 או קשר התקפי שמצטרף לכל ההתקפות ולפעמים גם מנהל אותן. בפן ההתקפי שוב החוכמת משחק שלו באה לידי ביטוי, יש לו ראיית משחק מעולה ויכולת מסירה מצויינת, יש לו גם יכולת בעיטה לא רעה כשהכדור עומד ולפעמים הוא לוקח אצלינו את החופשיות..החולשה שלו היא הבעיטה לשער תוך כדי תנועה שלא תמיד באה בזמן הנכון ולרוב היא גם לא מדוייקת,
אם אני צריך להצביע על עוד חסרון זה היציבות שלו בכל מה שקשור בפן ההתקפי שציינתי קודם, יש משחקים שהוא טיפה נעלם ודברים לא כלכך הולכים לו, אבל זה לא תקף לפן ההגנתי, שם הוא תמיד מחוייב ותמיד טוב.
בקשר להשתלבות שלו בב"ש- אני לא רואה אותו תופס את המקום של הובאן, ראדי או הוגו שאני מאוד תופס משלושתם, אבל הוא גיבוי מעולה. מה שמשותף לו ולטוני(כתבתי על זה בדיון פה מזמן, כשרק הצטרף אליכם) הוא ששניהם עושים את השחקנים שמסביבם ליותר טובים ככה שהסיכוי להיכשל איתם הוא כמעט אפסי כי הדבר האחרון שמעניין אותם זו הצלחה אישית, גם במשחק פחות טוב שלהם הם יודעים מהר מאוד לזוז הצידה ולתרום בהיבטים אחרים.
ולסיום אני מזכיר שוב, שחקן בוחנים על פי עונה שלמה ככה שכל מה שכתבתי כאן, לקחת בערבון מוגבל.
שבתאי הגיע אלינו השנה ככה שבשונה מטוני ששיחק אצלנו שנתיים ולואי ששיחק 3 שנים ברעננה, ההתרשמות שלי משבתאי קצת יותר שיטחית..
בכל מקרה מדובר בפייטר אמיתי, אחד שנותן הכל המגרש ונלחם 90 דקות. באמת שמעולם לא נתקלתי בשחקן שבמהלך המשחק יורד לכל כך הרבה גליצ'ים ורובם באמת מוצלחים..בקיצור חוץ מפיזיות (על הפיזיות הוא מפצה בחוכמה) יש לו את כל הקישורים להיות קשר אחורי גרזן.
עכשיו ברעננה בגלל שיש את בנימין ובבייב שהיכולות ההתקפיות שלהם די מוגבלות, לרוב, הוא תופקד כקשר 50/50 או קשר התקפי שמצטרף לכל ההתקפות ולפעמים גם מנהל אותן. בפן ההתקפי שוב החוכמת משחק שלו באה לידי ביטוי, יש לו ראיית משחק מעולה ויכולת מסירה מצויינת, יש לו גם יכולת בעיטה לא רעה כשהכדור עומד ולפעמים הוא לוקח אצלינו את החופשיות..החולשה שלו היא הבעיטה לשער תוך כדי תנועה שלא תמיד באה בזמן הנכון ולרוב היא גם לא מדוייקת,
אם אני צריך להצביע על עוד חסרון זה היציבות שלו בכל מה שקשור בפן ההתקפי שציינתי קודם, יש משחקים שהוא טיפה נעלם ודברים לא כלכך הולכים לו, אבל זה לא תקף לפן ההגנתי, שם הוא תמיד מחוייב ותמיד טוב.
בקשר להשתלבות שלו בב"ש- אני לא רואה אותו תופס את המקום של הובאן, ראדי או הוגו שאני מאוד תופס משלושתם, אבל הוא גיבוי מעולה. מה שמשותף לו ולטוני(כתבתי על זה בדיון פה מזמן, כשרק הצטרף אליכם) הוא ששניהם עושים את השחקנים שמסביבם ליותר טובים ככה שהסיכוי להיכשל איתם הוא כמעט אפסי כי הדבר האחרון שמעניין אותם זו הצלחה אישית, גם במשחק פחות טוב שלהם הם יודעים מהר מאוד לזוז הצידה ולתרום בהיבטים אחרים.
ולסיום אני מזכיר שוב, שחקן בוחנים על פי עונה שלמה ככה שכל מה שכתבתי כאן, לקחת בערבון מוגבל.
אשר אלון יכול לטפס על עץ ולחפש מי ינענע אותו.
הדבר היחיד שמבאס אותו זה שאשה עשתה לו בית ספר.
גם הוא וגם איזי יודעים מצויין להפריד בין רגש לעסקים.
הדבר היחיד שמבאס אותו זה שאשה עשתה לו בית ספר.
גם הוא וגם איזי יודעים מצויין להפריד בין רגש לעסקים.
- simply-red
אני גם מאוד אוהב את העובדה שהוא שמאלי טבעי, יכול לתת לבכר אופציות מגוונות איך לשחק איתו.
יש מצב שאנחנו הקבוצה עם הכי הרבה שמאליים בעולם?simply-red כתב:אני גם מאוד אוהב את העובדה שהוא שמאלי טבעי, יכול לתת לבכר אופציות מגוונות איך לשחק איתו.
צדק, אופיר, תורג'מן, אוגו, ארבייטמן. אולי עוד?
דן ביטוןסניור כתב:
יש מצב שאנחנו הקבוצה עם הכי הרבה שמאליים בעולם?
צדק, אופיר, תורג'מן, אוגו, ארבייטמן. אולי עוד?
באמת מעניין
הרשים אותי במשחקים שראיתי אותו משחק.
הגיל שלו טיפה מצנן את ההתלהבות, ובכלל יש לנו סגל די מבוגר חייבים להתחיל לחשוב על העתיד, עם ההחתמות הבאות.
הגיל שלו טיפה מצנן את ההתלהבות, ובכלל יש לנו סגל די מבוגר חייבים להתחיל לחשוב על העתיד, עם ההחתמות הבאות.
הוא ממש לא מגיע לפה בשביל לפתוח בהרכב.
החתמה סטייל תורג'מן.
החתמה סטייל תורג'מן.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גם ראדי ואלברמן הגיעו למכבי בגיל כזה, בכללי שחקנים בגיל יותר מבוגר עדיפים כקשרים אחורייםzivmay כתב:הרשים אותי במשחקים שראיתי אותו משחק.
- ForeverRed
לא מבין מה היה כל כך בהול להחתים את שבתאי מעכשיו לעונה הבאה.
הוא שחקן נחמד, שחווה בקריירה עליות וירידות. לא מישהו שייקח אותנו קדימה.
אם זה בא על חשבון גורדנה בעונה הבאה אז אפשר לבלוע את זה, אבל שוב, בקיץ יהיו המון אפשרויות שכרגע אין.
יש לי הרגשה שדודו דהאן מתחיל לבחוש יותר מדי בתוך הקבוצה.
מקבל את ההחתמה הזאת ברגשות קצת מעורבים.
הוא שחקן נחמד, שחווה בקריירה עליות וירידות. לא מישהו שייקח אותנו קדימה.
אם זה בא על חשבון גורדנה בעונה הבאה אז אפשר לבלוע את זה, אבל שוב, בקיץ יהיו המון אפשרויות שכרגע אין.
יש לי הרגשה שדודו דהאן מתחיל לבחוש יותר מדי בתוך הקבוצה.
מקבל את ההחתמה הזאת ברגשות קצת מעורבים.