הפינה האופטימית מחזור 19

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה
Title: קרייזי-רד

Re: הפינה האופטימית מחזור 19

שליחה על ידי אוהד בגולה »

אוגו ו-וואקמה לגמרי גדולים על הליגה, תרתי משמע. כמו כלום יכולים לשחק בפרמייר ליג.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הכדור נע די מהר, שילטה בקצב המשחק.
רוב הזמן השחקנים מגיבים בזמן.
אחלה משחק בסה"כ..

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ביטון תוקף ללא הפסקה עושה לחץ , ברדה למרות ההחמצות היה ענק דקה 89 הבנאדם רץ כאילו עלה מהנוער לטרוף תדשא , ווקאמה מטורף אוגו החזיק לבד תאמצע גורש שקט ועושה תעבודה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

הפועלעולה כתב:דודו גורש - גניבת העונה ביחד עם צדק. הגיע בחינם, משכורת נמוכה מאוד ועושה עבודה מעולה. חוץ מהצלות, הוא מרשים מאוד במשחקים האחרונים במשחק הרגל שלו, מוציא התקפות מהר מאוד למתפרצת ומשרה שקט מוחלט בהגנה. תענוג.
צדק לא ממש גניבה, הייתה הרבה תחרות עליו ושילמנו עליו לא מעט, 1.3 מיליון שקל אם אני זוכר נכון. זה לא המיליון יורו על רייכרט אבל עדיין זה כסף.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Noam98 כתב:
צדק לא ממש גניבה, הייתה הרבה תחרות עליו ושילמנו עליו לא מעט, 1.3 מיליון שקל אם אני זוכר נכון. זה לא המיליון יורו על רייכרט אבל עדיין זה כסף.
טאהא+טוני+צדק עלו פחות מרייכרט לדעתי

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

ReDo כתב: טאהא+טוני+צדק עלו פחות מרייכרט לדעתי
חחחחח את האמת יכול להיות...
צדק עלה 1.3 מיליון שקל אני כמעט בטוח, שזה בערך 275 אלף יורו, טוני עלה משהו כמו 650 אלף יורו(לא מעט בכלל, אבל שווה כל יורו סנט), שזה ביחד 925 אלף יורו, מאמין שטאהה לא עלה יותר מדי אז זה יוצא הגיוני.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דודו גורש: יש לנו את השוער השני הכי טוב בליגה אחריי סטויקוביץ.
איזה כיף :)

צדק+טאהא: שני בלמים טובים, חבל שטאהא הורחק אבל זה היה טעות שיפוט הזויה אז הוא עדיין בפינה האופטימית אצלי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

מתי סטויקו נעל את השער שלו? הביא הצלה גדולה במאני-טיים? הביא נקודות?
שוער אוברייטד. גורש בעונה טובה ממנו.

זה נשמע באנלי להגיד "עוד 3 נקודות", אבל במשחק הזה המשמעות יותר גדולה.
כל ההחמצות, השופט העוין עם האדום שלא היה, בהרגשה זה היה קרוב לאיבוד נקודות שעוד נבכה עליו לא מעט בעתיד. ירדתי 5 קילו בשריקה לסיום.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לגבי "המערך", אפשר לדבר רבות בגנותו ויש לא מעט לומר, אבל חשוב לציין שני דברים עיקריים:

1. הקבוצה מתורגלת בצורה פנטסטית. ראיתי אתמול פריסה מדהימה של השחקנים עם הבנה מדוייקת של התפקיד המוטל על כל שחקן ושחקן. לחץ מתוזמן, חזרה נכונה לעמדות אחרי חיפויים. תענוג. החוכמה היא לא רק לשנות מערך, אלא גם להיות בו מספיק מתורגלים.

2. הוא נותן מענה מצויין להתקפות מתפרצות מתוקף העובדה ששלושה שחקנים תמיד נשארים מאחור. טאהה באמצע-ימין בלם אתמול את כליבאת בכל פעם שהתקרב לרחבה.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 17 ינואר 2016, 07:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Totti כתב:לגבי "המערך", אפשר לדבר רבות בגנותו ויש לא מעט לומר, אבל חשוב לציין שני דברים עיקריים:

1. הקבוצה מתורגלת בצורה פנטסטית. ראיתי אתמול פריסה מדהימה של השחקנים עם הבנה מדוייקת של התפקיד המוטל על כל שחקן ושחקן. לחץ מתוזמן, חזרה נכונה לעמדות אחרי ציפויים. תענוג. החוכמה היא לא רק לשנות מערך, אלא גם להיות בו מספיק מתורגלים.

2. הוא נותן מענה מצויין להתקפות מתפרצות מתוקף העובדה ששלושה שחקנים תמיד נשארים מאחור. טאהה באמצע-ימין בלם אתמול את כליבאת בכל פעם שהתקרב לרחבה.
המערך היה מצוין.
רב"ש מאמן טוב שהכין את הקבוצה שלו כמו כל שבוע בצורה שתעשה חיים קשים ליריבה.
ההפתעה של בכר עם המערך התגלתה רק עם שריקת הפתיחה והרסה לרב"ש את כל תכנית המשחק. אמנם לא הגענו להמון מצבים אבל שלטנו לחלוטין במגרש נגד קבוצה ששיטת המשחק שלה בנויה על הנעת כדור.

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה

שליחה על ידי אוהד בגולה »

yossi כתב:מתי סטויקו נעל את השער שלו? הביא הצלה גדולה במאני-טיים? הביא נקודות?
שוער אוברייטד. גורש בעונה טובה ממנו.
.
מתי? נגדנו, בטרנר

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אוהד בגולה כתב:
מתי? נגדנו, בטרנר
הרבה יותר החמצות שלנו.
וסידר לשלומי שער קל מבעיטה ששוער בינוני הודף בלי הרבה מאמץ.
שוער מנופח לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב:לגבי "המערך", אפשר לדבר רבות בגנותו ויש לא מעט לומר, אבל חשוב לציין שני דברים עיקריים:

1. הקבוצה מתורגלת בצורה פנטסטית. ראיתי אתמול פריסה מדהימה של השחקנים עם הבנה מדוייקת של התפקיד המוטל על כל שחקן ושחקן. לחץ מתוזמן, חזרה נכונה לעמדות אחרי חיפויים. תענוג. החוכמה היא לא רק לשנות מערך, אלא גם להיות בו מספיק מתורגלים.

אני גם לא מבין מה אנשים רוצים מהמערך. דווקא כשראיתי את השחקנים לפני המגרש אמרתי לאחי שאני קצת חושש ממערך כזה, אבל בסוף התברר כפגיעה, אומנם המחצית הראשונה הייתה די שקולה ולא הגענו ליותר מידי מצבים, אבל שלטנו לחלוטין ופ"ת לא הגיעה לשער ממשחק מסודר אלא רק ממצבים נייחים. המחצית השניה בנוסף לפצעיות\אדומים וכו, הייתה טובה יותר והיינו חייבים לגמור את המשחק הרבה לפני. לפי דעתי פ"ת חוץ זה אחד המשחקים הקשים ביותר שיש לליגה הזאת להציע ועברנו אותו עם משחק הקרבה גדול מאוד.
אנחנו נכנסים לשבוע קריטי מאוד עבורנו, עם לא מעט פצועים והרחקות. חייבים להיות מפוקסים, כל שחקן צריך לתת 200 אחוז, ושיגיע כבר רכש!!!!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני מת עלייך דודו גורש. אתה מעריך ומוקיר כל רגע ורגע במועדון הזה. לא אמרת שום דבר יוצא דופן בראיון הזה, אבל הצניעות שלך כובשת

גורש: "אני עובד קשה עם מאמן השוערים גיא ויזינגר כדי לשמור על היכולת. אני בשיא מכל הבחינות מבחינה מקצועית והקבוצה שלנו. מעולם לא קרה לי שלא הפסדתי 14 משחקים ורק מקווה שנשמור על זה"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Totti כתב:אני מת עלייך דודו גורש. אתה מעריך ומוקיר כל רגע ורגע במועדון הזה. לא אמרת שום דבר יוצא דופן בראיון הזה, אבל הצניעות שלך כובשת

גורש: "אני עובד קשה עם מאמן השוערים גיא ויזינגר כדי לשמור על היכולת. אני בשיא מכל הבחינות מבחינה מקצועית והקבוצה שלנו. מעולם לא קרה לי שלא הפסדתי 14 משחקים ורק מקווה שנשמור על זה"
נקווה שלא נזדקק לזה, אבל אתמול מעל הכל ראינו איך מתנהג שוער שכל חייו היה בעכו. מדקה 80 בערך, מזמז כל כדור, העביר זמן משך את השופט באף. דוקטור לבזבוזי זמן. אם זה היה נגדנו הייתי כועס מאוד, אבל כשזה איתנו, לא חושב שיש בליגה שוער שעושה את זה טוב ממנו...

שלח תגובה