אולי באגורות.Totti כתב:אה?
שמועות לא אמינות בעליל.
אין איש עסקים אחד שישלם 300 אלף יורו בינואר על משהו שיהיה שלו ביולי בחינם.
אולי בשקלים
יובל שבתאי חתם לשנתיים החל מהעונה הבאה
Re: יובל שבתאי חתם לשנתיים החל מהעונה הבאה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
shovalb9 כתב:
אולי באגורות.
אולי זה מהתוכנית של דידי הררי שהתקשרו לאשר אלון
300 אלף דולר + ארבייטמן עבור חצי שנה של שבתאי....אחד ההזויים אם לא ה
- ForeverRed
איפה אתה חי?Sir Alex Ferguson כתב: השמועות הם שהצענו לרעננה את ארבייטמן ובנוסף 300 אלף יורו, הם דורשים 600 אלף יורו.
אין סיכוי בחיים. גם בשקלים.
ואם כן אז אנחנו פשוט מטומטמים.
הם בכלל צריכים לשלם לנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אין שום סיכוי שנשלם להם 300,000 יורו ועוד את ארבייטמן על חצי שנה של יובל שבתאי, חוץ מזה במידה וארבייטמן עוזב מי יבוא במקומו?
בולשיט טהור.
בולשיט טהור.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תוהה מה יותר הזוי:
האמירה שמוריניו לא מוציא מהסגל של פ"ת יותר מרבש, או השמועות שרצות כאן.
אבל שום דבר לא יתחרה ב-31.1.15.
איזה יום זה היה
האמירה שמוריניו לא מוציא מהסגל של פ"ת יותר מרבש, או השמועות שרצות כאן.
אבל שום דבר לא יתחרה ב-31.1.15.
איזה יום זה היה

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כמו בקשר לעסקת וובה בראון וגורדנה בטופיק השני, גם כאן המקורות שלי מאוד אמינים, וכן אלונה מוכנה לשלם 300 אלף יורו ולהוסיף את ארבייטמן בשביל להביא קשר נוסף לקבוצה (אולי גם רוצה לסגור את ההעברה של שבתאי בלי בוררות וכל הבלאגן).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא הפעם משה. זה נוגד כל הגיון כלכלי רציונאלי. והתשלום הוא הודאה בעבירה.Sir Alex Ferguson כתב:כמו בקשר לעסקת וובה בראון וגורדנה בטופיק השני, גם כאן המקורות שלי מאוד אמינים, וכן אלונה מוכנה לשלם 300 אלף יורו ולהוסיף את ארבייטמן בשביל להביא קשר נוסף לקבוצה (אולי גם רוצה לסגור את ההעברה של שבתאי בלי בוררות וכל הבלאגן).
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
שום הודאה בעבירה, בכר רוצה קשר לסגל כבר עכשיו, מבחינתו זה יכול להיות ההבדל בין קישור עם הלשון בחוץ בסוף העונה לקישור שמביא אליפות, ואלונה הולכת איתו ומוכנה לשלם 300 אלף יורו עכשיו בשביל אותו קשר.Totti כתב: לא הפעם משה. זה נוגד כל הגיון כלכלי רציונאלי. והתשלום הוא הודאה בעבירה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
כן, הוא רוצה קשר ומעדיף לוותר על שני שחקנים בשביל קשר אחד...Sir Alex Ferguson כתב: שום הודאה בעבירה, בכר רוצה קשר לסגל כבר עכשיו, מבחינתו זה יכול להיות ההבדל בין קישור עם הלשון בחוץ בסוף העונה לקישור שמביא אליפות, ואלונה הולכת איתו ומוכנה לשלם 300 אלף יורו עכשיו בשביל אותו קשר.
מאוד הגיוני...
סבבה, לא נשמע לי הגיוני.Sir Alex Ferguson כתב: שום הודאה בעבירה, בכר רוצה קשר לסגל כבר עכשיו, מבחינתו זה יכול להיות ההבדל בין קישור עם הלשון בחוץ בסוף העונה לקישור שמביא אליפות, ואלונה הולכת איתו ומוכנה לשלם 300 אלף יורו עכשיו בשביל אותו קשר.
כן הגיוני שהיא מוכנה לשלם משהו כדי לשחררו, אבל לא רואה סיכוי שזה ארבייטמן+300 אלף אירו.
בסיטואציה כזו היא שמה
300 על יובל
600-800 על וובה
ועוד חלוץ שיגיע עח שלומי,
כבודו, לאן עפת?!
- Sir Alex Ferguson
דר עצה קטנה, כאחד שקורא לא מעט בפורום ופעם ראשונה פונה אליך ישירות, תקרא את ההודעה לפני שאתה מגיב.דר אדום בנשמה כתב: כן, הוא רוצה קשר ומעדיף לוותר על שני שחקנים בשביל קשר אחד...
מאוד הגיוני...
ברק בכר רוצה קשר בינואר, כרגע המועמדים הם בראון מקריית שמונה או שבתאי מרעננה. תמורת בראון הוא מציע את גורדנה פלוס כסף, תמורת שבתאי את ארבייטמן פלוס כסף, בשני המקרים מדובר בשחקן תמורת שחקן בתוספת לכסף.
שי, דווקא אתה מפתיע אותי. באמת נראה לך שגם בראון וגם שבתאי יגיעו בינואר? זה או שבתאי או בראון, הראשון שנסגור את פרטי העיסקה שלו יצטרף לסגל, זה לא יהיה שניהם ביחד, ובטח שלא נוציא 900 אלף יורו בינואר על שני קשרים לאמצע.
אם גורדנה הולך? בהחלט כן. יותר מנראה לי שיגיעו 2 קשרים בינואר.Sir Alex Ferguson כתב:
שי, דווקא אתה מפתיע אותי. באמת נראה לך שגם בראון וגם שבתאי יגיעו בינואר? זה או שבתאי או בראון, הראשון שנסגור את פרטי העיסקה שלו יצטרף לסגל, זה לא יהיה שניהם ביחד, ובטח שלא נוציא 900 אלף יורו בינואר על שני קשרים לאמצע.
הכוונה מלכתחילה היתה להחתים קשר אחד ולא לשחרר את רועי, אם הוא הולך, בהחלט יגיעו 2.
זו לא דעתי, המאמן שלך התבטא כך בנדון
- דר אדום בנשמה
נו באמת, נראה לך שבקבוצה רוצים לוותר על שחקן תמורת שחקן?Sir Alex Ferguson כתב: דר עצה קטנה, כאחד שקורא לא מעט בפורום ופעם ראשונה פונה אליך ישירות, תקרא את ההודעה לפני שאתה מגיב.
ברק בכר רוצה קשר בינואר, כרגע המועמדים הם בראון מקריית שמונה או שבתאי מרעננה. תמורת בראון הוא מציע את גורדנה פלוס כסף, תמורת שבתאי את ארבייטמן פלוס כסף, בשני המקרים מדובר בשחקן תמורת שחקן בתוספת לכסף.
אז זה לא באמת עומק זה סתם בזבוז כסף בשביל להגיד "הבאנו קשר"...
על פי מה שאתה כותב כמובן...
Sir Alex Ferguson כתב:כמו בקשר לעסקת וובה בראון וגורדנה בטופיק השני, גם כאן המקורות שלי מאוד אמינים, וכן אלונה מוכנה לשלם 300 אלף יורו ולהוסיף את ארבייטמן בשביל להביא קשר נוסף לקבוצה (אולי גם רוצה לסגור את ההעברה של שבתאי בלי בוררות וכל הבלאגן).
אם אלונה משלמת 300 אלף יורו + ארבייטמן בשביל שבתאי, אני מתחייב להגיע כל חיי למשחקים, לבוש בתחתונים אדומים בלבד וקעקוע על החזה "המשתמש אלכס פרגוסון הוא המלך,אין עוד מלבדו, אני עפר לרגליו", איך אני איתך?
נראה לך שאלי ברקת הוא איזה אוליגרך תלוש שעושים עליו סיבובים?
משה, באייסוקר טענת שאשר אלון דורש 600 א אירו בעבור שחרור שבתאי כרגע.
הסכומים הללו נשמעים לך הגיוניים? באמת, אני שואל בשיא הרצינות. לא מטיל ספק בך, אך בהחלט במקורות
הסכומים הללו נשמעים לך הגיוניים? באמת, אני שואל בשיא הרצינות. לא מטיל ספק בך, אך בהחלט במקורות