יובל שבתאי חתם לשנתיים החל מהעונה הבאה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: יובל שבתאי חתם לשנתיים החל מהעונה הבאה

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

משה, אני בדרך כלל מאמין לך, אבל הפעם זה נשמע כאילו גיל שגיב השתלט לך על המשתמש..
600,000 אירו תמורת יובל שבתאי או 300,000 וארבייטמן?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

דר אדום בנשמה כתב:משה, אני בדרך כלל מאמין לך, אבל הפעם זה נשמע כאילו גיל שגיב השתלט לך על המשתמש..
600,000 אירו תמורת יובל שבתאי או 300,000 וארבייטמן?
דר אני מתחיל לאבד את הסבלנות. תקרא את התגובה לפני שאתה מגיב. אנחנו מציעים 300 אלף יורו פלוס ארבייטמן, הם רוצים 600 אלף יורו.

שי, ns75, זה השמועות שהגיעו אלי, כמו עם בראון וגורדנה, מניח שגם כאן עוד מעט זה יגיע גם לתקשורת וידווחו על המגעים להעביר את שבתאי כבר עכשיו, יכול להיות שהסכום יזוז לכאן או לכאן, אבל זה פלוס מינוס הסכומים שאני שמעתי עליהם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Sir Alex Ferguson כתב: דר אני מתחיל לאבד את הסבלנות. תקרא את התגובה לפני שאתה מגיב. אנחנו מציעים 300 אלף יורו פלוס ארבייטמן, הם רוצים 600 אלף יורו.

שי, ns75, זה השמועות שהגיעו אלי, כמו עם בראון וגורדנה, מניח שגם כאן עוד מעט זה יגיע גם לתקשורת וידווחו על המגעים להעביר את שבתאי כבר עכשיו, יכול להיות שהסכום יזוז לכאן או לכאן, אבל זה פלוס מינוס הסכומים שאני שמעתי עליהם.
כן, מאוד הגיוני שהם רוצים 600,000 אירו על חצי שנה של שחקן בן 29...
מצטער שזה לא נשמע לי אמין...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: דר אני מתחיל לאבד את הסבלנות. תקרא את התגובה לפני שאתה מגיב. אנחנו מציעים 300 אלף יורו פלוס ארבייטמן, הם רוצים 600 אלף יורו.

ושוב, לא טוען שאתה משקר, מאשים את המקורות.
אין שום חיה בעולם שמישהו משלם על שבתאי 300 אלף אירו כשהוא כבר חתום בקיץ בחינם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

יכול להיות שיש פה איזה בלבול עם המטבע חוץ... 300K אולי בכסף של המונופול.
עכשיו ברצינות, אם השמועות נכונות,מש' ברקת עושים ALL IN. אני שואל אם יש מצב שמגיעים
לסיכום גם עם אלון וגם עם איזי, בכר יחליט מי יגיע בינואר? שבתאי או בראון ? ומה עובר בראש של ראדי?
שוב פעם שחקן ספסל? בראון/שבתאי,ראדי,הובאן,אוגו, בהנחה שבלא מעט משחקים נשחק עם שלושה בלמים
ורבעייה התקפית, איפה אנחנו דוחסים את כל הקשרים האלה??
לא מקנא בבכר, רק שלא יאבד את ראדי. אחד מהמשמעותיים שלנו במאבק על התואר השנה, צריכים אותו שמח.
#צרותשלעשירים#
נערך לאחרונה על ידי simply-red ב 18 ינואר 2016, 11:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: ושוב, לא טוען שאתה משקר, מאשים את המקורות.
אין שום חיה בעולם שמישהו משלם על שבתאי 300 אלף אירו כשהוא כבר חתום בקיץ בחינם.
ושוב, הסכום לא מפיל אותי מהכיסא כי אולי יש דברים בקשר לבוררות שאנחנו לא יודעים עליהם, אולי רוצים גיבוי למקרה שעסקת בראון תיפול, אולי בקבוצה מוכנה לשלם 300 אלף יורו בשביל להוסיף קשר נוסף עד לסוף העונה.

אם מבחינת בכר קשר נוסף בינואר זה ההבדל בין אליפות לסגנות, לא אופתע אם אלונה מוכנה לשלם 300 אלף יורו בשביל זה, ולא אופתע אם האגו של אשר אלון לא יתן לו למכור את שבתאי אלינו בינואר אחרי הסיפור שהיה.

ושוב, למרות שהמידע (גם לגבי עסקת בראון וגם לגבי עסקת שבתאי) מגיעים מאדם אמין, מדובר עדין בשמועות כמובן, וצריך לקחת אותם בערבון מוגבל.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

לא מבין אנחנו צריכים 5 קשרי אמצע?
יש לנו 3 תותחים אחד אחד
למה צריך עוד 2?
הבנתי שאוחיון אמור לעבור ניתוח ובכלל הוא יותר בלם ממגן ימני(בלם מצויין לטעמי) אז למה לא להביא תגבור לעמדת המגן הימני?

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

simply-red כתב:יכול להיות שיש פה איזה בלבול עם המטבע חוץ... 300K אולי בכסף של המונופול.
עכשיו ברצינות, אם השמועות נכונות,מש' ברקת עושים ALL IN. אני שואל אם יש מצב שמגיעים
לסיכום גם עם אלון וגם עם איזי, בכר יחליט מי יגיע בינואר? שבתאי או בראון ? ומה עובר בראש של ראדי?
שוב פעם שחקן ספסל? בראון/שבתאי,ראדי,הובאן,אוגו, בהנחה שבלא מעט משחקים נשחק עם שלושה בלמים
ורבעייה התקפית, איפה אנחנו דוחסים את כל הקשרים האלה??
לא מקנא בבכר, רק שלא יאבד את ראדי. אחד מהמשמעותיים שלנו במאבק על התואר השנה, צריכים אותו שמח.
#צרותשלעשירים#

לדעתי במועדון לוקחים בחשבון שאוגו או הובאן או שניהם, לא יהיו פה שנה הבאה (כל אחד מסיבותיו הוא)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

adomi כתב:לא מבין אנחנו צריכים 5 קשרי אמצע?
יש לנו 3 תותחים אחד אחד
למה צריך עוד 2?
הבנתי שאוחיון אמור לעבור ניתוח ובכלל הוא יותר בלם ממגן ימני(בלם מצויין לטעמי) אז למה לא להביא תגבור לעמדת המגן הימני?
כן, למה צריכים בכלל קשרי אמצע, עדיף להיות רק עם 3...
שמעת פעם על דבר כזה שנקרא רוטציה?
ראדי והובאן נושקים לגיל 35...
5 קשרי אמצע טובים זה מאסט במיוחד במערך שאנחנו משחקים איתו רוב העונה...

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

ns75 כתב:

לדעתי במועדון לוקחים בחשבון שאוגו או הובאן או שניהם, לא יהיו פה שנה הבאה (כל אחד מסיבותיו הוא)
זה גם מה שאני חשבתי, אבל לטעמי זו תהיה טעות גדולה לוותר על אחד מהם, סליחה - ענקית

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

adomi כתב: זה גם מה שאני חשבתי, אבל לטעמי זו תהיה טעות גדולה לוותר על אחד מהם, סליחה - ענקית
להובאן רוצים לחדש את החוזה ואוגו עדיין לא עבר לשום מקום וגם אם הוא יעבור מה הבעיה שיהיו 5 קשרי אמצע בנוסף לעוד קשר כמו חביביאן/דן ביטון?
אתם מתנהגים כאילו אנחנו מקסימום רוצים מקום בפלייאוף העליון, תתעוררו, אנחנו נלחמים על כל התארים וקבוצה שרוצה להלחם על כל התארים צריכה עומק ואיכות בכל עמדה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: ושוב, הסכום לא מפיל אותי מהכיסא כי אולי יש דברים בקשר לבוררות שאנחנו לא יודעים עליהם, אולי רוצים גיבוי למקרה שעסקת בראון תיפול, אולי בקבוצה מוכנה לשלם 300 אלף יורו בשביל להוסיף קשר נוסף עד לסוף העונה.

אם מבחינת בכר קשר נוסף בינואר זה ההבדל בין אליפות לסגנות, לא אופתע אם אלונה מוכנה לשלם 300 אלף יורו בשביל זה, ולא אופתע אם האגו של אשר אלון לא יתן לו למכור את שבתאי אלינו בינואר אחרי הסיפור שהיה.

ושוב, למרות שהמידע (גם לגבי עסקת בראון וגם לגבי עסקת שבתאי) מגיעים מאדם אמין, מדובר עדין בשמועות כמובן, וצריך לקחת אותם בערבון מוגבל.
האליפות לא תקום או תיפול על שבתאי עם כל הכבוד, על וובה היא בהחלט יכולה.

לא שבראון הוא יאיא טורה, אבל הוא מסתכל בעיניים של הובאן וראדי ולא מגיע כשחקן רוטציה פראקסלנס. אני לא יכול להגיד את אותם הדברים על שבתאי.

בכל אופן, אם היו מתכוונים לזרוק 300 אלף אירו, היו מביאים את גאדיר.

זה לא המצב כמדומני.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

ns75 כתב:

עדיין,לגבי העונה הנוכחית, הפחד שלי שבראון (אם)יגיע והוא נחשב כ "בייבי" של בכר ,לא יוציא מאיזון את
השלישייה שרצה יפה מאוד מתחילת העונה. כמובן שאני בעד ההחתמה הזו ובראון שחקן מצויין שבטוח יעזור
לנו השנה ובשנים הבאות. שוב אומר, אני מקווה שבכר באמת יידע לנווט נכון בסגל העמוס(גם באגו).
בינתיים זה הכל ספקולציות, בוא נראה מה יהיה, אם יגיע .

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דווקא בראון יאזן לטעמי, תוכל להחליט בודאות על איזו שלישית קישור אתה הולך.
שולטת-התקפית- עם אוגו, ראדי, הובאן
שולטת-הגנתית- עם אוגו, הובאן, בראון

חוץ מזה, תוכל לשחרר את אוגו קדימה לפעמים(לא בטוח שאני רוצה, אבל זה אפשרי)

בראון אחראי יותר דפנסיבית מכל הקשרים שיש לנו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

simply-red כתב:
עדיין,לגבי העונה הנוכחית, הפחד שלי שבראון (אם)יגיע והוא נחשב כ "בייבי" של בכר ,לא יוציא מאיזון את
השלישייה שרצה יפה מאוד מתחילת העונה. כמובן שאני בעד ההחתמה הזו ובראון שחקן מצויין שבטוח יעזור
לנו השנה ובשנים הבאות. שוב אומר, אני מקווה שבכר באמת יידע לנווט נכון בסגל העמוס(גם באגו).
בינתיים זה הכל ספקולציות, בוא נראה מה יהיה, אם יגיע .
איך זה יוציא מאיזון?
זה יפתח לנו יותר אופציות בקישור, וגם יאפשר לשחקן כמו ראדי לנוח מדיי פעם...

שלח תגובה