עיתוני היום:קלינגר מתקרב להפועל באר שבע
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
עיתוני היום:קלינגר מתקרב להפועל באר שבע
ניר קלינגר מתקרב להפועל באר שבע .
בימים באחרונים חלה התקרבות בין הצדדים למרות שטרם נערכה פגישה רישמית.
העליות של קלינגר מתאימות לתקציב המועדון, מה שמשפר את סיכוייו לקבל את התפקיד.
ההערכה היא שעד סוף השהוע תתקים פגישה בין הצדדים.
הבעלים אלונה ברק מבקשת להיפגש אישי עם כל המעומדים,
ולכן קלינגר יתבקש להגיע לארץ לפגישה או לחילופים ברקת עשויה לטוס לקפרסין,קלינגר עשוי להביא איתו את הקשר הברזילאי אנדרה קליארה, ששיחק אשתקד בבאר-שבע ובעונה הארונה פאפוס.
מעומד נוסף , יוסי מזרחי,מתקשה להשתחרר מהסכום שלו עם מ.ס אשדוד וגם העליות שלו גבוהות יותר.
נדב דייג
תודה לרועי חורי.....
מה אתם אומרים?
קלינגר בא וגם קלאדריה באותו מטוס איתו?
אם מביאים את קלאדריה לשחרר אוו את זולו אוו את אוגונגו היתי הולך לשחרר את זולו....
בימים באחרונים חלה התקרבות בין הצדדים למרות שטרם נערכה פגישה רישמית.
העליות של קלינגר מתאימות לתקציב המועדון, מה שמשפר את סיכוייו לקבל את התפקיד.
ההערכה היא שעד סוף השהוע תתקים פגישה בין הצדדים.
הבעלים אלונה ברק מבקשת להיפגש אישי עם כל המעומדים,
ולכן קלינגר יתבקש להגיע לארץ לפגישה או לחילופים ברקת עשויה לטוס לקפרסין,קלינגר עשוי להביא איתו את הקשר הברזילאי אנדרה קליארה, ששיחק אשתקד בבאר-שבע ובעונה הארונה פאפוס.
מעומד נוסף , יוסי מזרחי,מתקשה להשתחרר מהסכום שלו עם מ.ס אשדוד וגם העליות שלו גבוהות יותר.
נדב דייג
תודה לרועי חורי.....
מה אתם אומרים?
קלינגר בא וגם קלאדריה באותו מטוס איתו?
אם מביאים את קלאדריה לשחרר אוו את זולו אוו את אוגונגו היתי הולך לשחרר את זולו....
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: עיתוני היום:קלינגר מתקרב להפועל באר שבע
לא אומר לאלונה את מי למנות, אך לדעתי יוסי מזרחי מתאים לקבוצתנו מאד.
עם קאלדיירה בא עם קלינגר זה טוב מאוד, ממה שאני זוכר ממנו עונה שעברה יש לו מה להציע בליגת העל.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
יוסי לא ישוחרר מאשדוד בתנאים רגילים. יש צורך בתשלום מעבר על מנת שהוא ישוחרר.
לא חושב שהמועדון בשנתו הראשונה בליגת העל צריך להכנס לסיחרור כלכלי
עוד לפני שהוחתם שחקן הרכש הראשון.
ניר קלינגר! למרות שלכמה מהאוהדים יש לו בעיה איתו אני מכיר אדם אחר.
נתחיל עם זה שאנו בני אותו מזל וכמעט נולדנו באותו יום אני לא זוכר אם באותה שנה אני אבדוק את זה.(למרות שבזמן שנולדנו עדיין לא היו רישומים כאלה. נראה אוליי נמצא משהו במגילות הגנוזות ממדבר יהודה)
הכרתי אותו עוד בהיותו שחקן פעיל במכבי איכס תל אביב.
כן להפתעתכם הוא אוהד הקבוצה עוד מהיותו ילד ואני מתכוון להפועל באר שבע. הוא איש שיחה מכבד את הסובבים מדבר בגובה העיניים איש נחמד מאוד.
מקצועית? אני חושב שהוא הוכיח את עצמו מעבר לזה את אותה סאגה של נימני קלינגר הידוע יכול להיות שהוא התבגר ולמד.
בכול אופן אלונה תעשה את השיקולים שלה ובטח היא למדה מטעויות העבר.
לא חושב שהמועדון בשנתו הראשונה בליגת העל צריך להכנס לסיחרור כלכלי
עוד לפני שהוחתם שחקן הרכש הראשון.
ניר קלינגר! למרות שלכמה מהאוהדים יש לו בעיה איתו אני מכיר אדם אחר.
נתחיל עם זה שאנו בני אותו מזל וכמעט נולדנו באותו יום אני לא זוכר אם באותה שנה אני אבדוק את זה.(למרות שבזמן שנולדנו עדיין לא היו רישומים כאלה. נראה אוליי נמצא משהו במגילות הגנוזות ממדבר יהודה)
הכרתי אותו עוד בהיותו שחקן פעיל במכבי איכס תל אביב.
כן להפתעתכם הוא אוהד הקבוצה עוד מהיותו ילד ואני מתכוון להפועל באר שבע. הוא איש שיחה מכבד את הסובבים מדבר בגובה העיניים איש נחמד מאוד.
מקצועית? אני חושב שהוא הוכיח את עצמו מעבר לזה את אותה סאגה של נימני קלינגר הידוע יכול להיות שהוא התבגר ולמד.
בכול אופן אלונה תעשה את השיקולים שלה ובטח היא למדה מטעויות העבר.
אני רק מקווה שחנן אזולאי (שהוא חבר טוב של יוסי מזרחי עוד מתקופת בית"ר) לא יושב לאלונה על הראש כדי למנות את מזרחי.
לפי דעתי קלינגר הוא המתאים ביותר: מכביסט, ווינר ואחד שבעצמו היה שחקן 'רע' על המגרש שיביא איתו שחקנים בצלמו ובדמותו ומצד שני - לא מתחשב בדעות ובלחצים של הקהל ויודע לנווט תחת אש ולכוון למקום הכי גבוה שיכול להיות.
לפי דעתי קלינגר הוא המתאים ביותר: מכביסט, ווינר ואחד שבעצמו היה שחקן 'רע' על המגרש שיביא איתו שחקנים בצלמו ובדמותו ומצד שני - לא מתחשב בדעות ובלחצים של הקהל ויודע לנווט תחת אש ולכוון למקום הכי גבוה שיכול להיות.
הפועל אני כבר משתגע
מה כזה טוב בזה שהוא מכביסט ?8red כתב:אני רק מקווה שחנן אזולאי (שהוא חבר טוב של יוסי מזרחי עוד מתקופת בית"ר) לא יושב לאלונה על הראש כדי למנות את מזרחי.
רק הפועל !
רק הפועל !
אני לא מבין איך יוסי מזרחי בכלל מועלה כאופציה, כל השנים שלו באשדוד והיא תקועה במקום.
חוץ מזה שיש לנו חוליית הגנה חדשה לבנות, ואפשר לראות באשדוד טוב מאוד איך הוא לא מצליח לייצב הגנה שנה אחרי שנה, כל שנה הם פותחים עונה בלי שוער.
חוץ מזה שיש לנו חוליית הגנה חדשה לבנות, ואפשר לראות באשדוד טוב מאוד איך הוא לא מצליח לייצב הגנה שנה אחרי שנה, כל שנה הם פותחים עונה בלי שוער.
כשאמרתי "מכביסט" התכוונתי לאופי של השחקנים של מכבי בשנות ה-90 ולערכים שהם חונכו עליהם.
הם היו מוכנים להתאבד ולשרוף את אמא שלהם בשביל לא להפסיד משחקים.
בעיקר היה להם ביטחון ורוע כזה שהרתיע קבוצות אחרות (בעיקר את הפועל ב"ש שניגפה לפניהם ואיכזבה מולם פעם אחר פעם).
ככה אני רוצה לראות את הקבוצה שלי!
בעיקר היה להם ביטחון ורוע כזה שהרתיע קבוצות אחרות (בעיקר את הפועל ב"ש שניגפה לפניהם ואיכזבה מולם פעם אחר פעם).
הפועל אני כבר משתגע
הבנתי, תודה על התשובה8red כתב:כשאמרתי "מכביסט" התכוונתי לאופי של השחקנים של מכבי בשנות ה-90 ולערכים שהם חונכו עליהם.

באמת טוב עם יהיה לנו מאמן שירוץ על הקויים, ישתולל, העיקר לא להפסיד.
דווקא זה קשקוש, כל הריצה על הקווים זה סתם הצגה.
רק הפועל !
רק הפועל !
- אדומה דרומית
בקצב הזה הוא כבר היה צריך להיות בסיגריה של אחרי הסקס מרוב ה"התקרבויות" שלו לבאר שבע שמדברים עליהן כבר חודש ומשהו.
כבר אין לאן להתקרב עוד חחח ואלונה לא צריכה לטוס אליו, שהוא יבוא אליה, הוא כבר אמר שהוא רוצה לבוא לפה, שיתאמץ.
אני לא מאמינה שהמילים האלו יוצאות לי מהפה בכלל אבל אם זה 2 המועמדים הסופיים כבר עדיף את קלינגר. וכולם יודעים מה אני חושבת עליו....
כפי שנאמר מעליי - מזרחי כבר שנים לא הגיע לשום דבר עם אשדוד למרות הגב החזק שהוא מקבל מבן זקן ורביבו, קלינגר כן. למרות שהיה לו הספק באי השכן, 2 קבוצות העיפו אותו תוך שנה ועכשיו השלישית לא תעמוד בדרכו... לא נתון מעודד אבל נניח שזה בגלל התאקלמות קשה. (לא פשוט להעביר את כל המשפחה לארץ זרה)
אני הייתי רוצה את עטר\שום\גיא אבל מבין 2 אלו.... קשה לי מאוד להודות אבל כבר עדיף את קלינגר.
אבל, לאלונה ולמועדון יש את התמונה המלאה והם יעשו כבר את השיקולים שלהם ויגיעו להחלטה הטובה ביותר עבור המועדון.
יהיה טוב אנשים.
כבר אין לאן להתקרב עוד חחח ואלונה לא צריכה לטוס אליו, שהוא יבוא אליה, הוא כבר אמר שהוא רוצה לבוא לפה, שיתאמץ.
אני לא מאמינה שהמילים האלו יוצאות לי מהפה בכלל אבל אם זה 2 המועמדים הסופיים כבר עדיף את קלינגר. וכולם יודעים מה אני חושבת עליו....
כפי שנאמר מעליי - מזרחי כבר שנים לא הגיע לשום דבר עם אשדוד למרות הגב החזק שהוא מקבל מבן זקן ורביבו, קלינגר כן. למרות שהיה לו הספק באי השכן, 2 קבוצות העיפו אותו תוך שנה ועכשיו השלישית לא תעמוד בדרכו... לא נתון מעודד אבל נניח שזה בגלל התאקלמות קשה. (לא פשוט להעביר את כל המשפחה לארץ זרה)
אני הייתי רוצה את עטר\שום\גיא אבל מבין 2 אלו.... קשה לי מאוד להודות אבל כבר עדיף את קלינגר.
אבל, לאלונה ולמועדון יש את התמונה המלאה והם יעשו כבר את השיקולים שלהם ויגיעו להחלטה הטובה ביותר עבור המועדון.
יהיה טוב אנשים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אורי אורי אורי אורי אורי מלמיליאן!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ממש לא מבין איך הוא לא ברשימה.אורי אדום בנשמה כתב:אורי אורי אורי אורי אורי מלמיליאן!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מה קורה גיל שגיב?אורי אדום בנשמה כתב:אורי אורי אורי אורי אורי מלמיליאן!

קלינגר - הוא המועמד השלישי בטיבו לטעמי (כשכמובן לא לוקחים בחשבון את גיא לוי).
שומי ראשון אבל הוא לא ריאלי מה שמשאיר 2...
קלינגר ועטר.
בכל מקרה - לא משנה מי זה יהיה...חייבים לתמוך לתמוך ולתמוך
גם אם הוא לא יגיד בשיחת הפתיחה שלפגוש את הקהל של ב"ש זה הדבר הכי טוב שקרה לא בחיים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
המאירי כתב: ממש לא מבין איך הוא לא ברשימה.
בא נאמר שמדובר בההיפך הגמור מ'יסמן', על כל המשתמע מכך, מה שגורם לרתיעה בקרב בעלי קבוצות..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עדי , אני שמח שאת מתחילה להפנים...
מי יודע, אולי מדובר בתחילתה של ידידות מופלאה בינך לבין עוד מאמן של הפועל ב"ש שאותו לא הערכת מספיק (וכל זה לפני שהעביר אפילו אימון אחד פה, אם בכלל).
מי יודע, אולי מדובר בתחילתה של ידידות מופלאה בינך לבין עוד מאמן של הפועל ב"ש שאותו לא הערכת מספיק (וכל זה לפני שהעביר אפילו אימון אחד פה, אם בכלל).
הפועל אני כבר משתגע