דרור טזזו - מי יודע, מי מכיר ?
דרור טזזו - מי יודע, מי מכיר ?
החלוץ הצעיר מהנוער שנכלל בסגל הבוגרת העונה, משך את תשומת ליבי.
לא רק השער שכבש במשחק האימון בפולין, הילד זריז מאוד...פעלתן, בעל שליטה טובה בכדור....עושה רושם שגדל לנו חלוץ כשרוני.
למי שמכיר וראה אותו בנוער, קצת סטטיסטיקה על הילד והתרשמות אישית מצפייה במשחקי הנוער בהם שיחק.
לא רק השער שכבש במשחק האימון בפולין, הילד זריז מאוד...פעלתן, בעל שליטה טובה בכדור....עושה רושם שגדל לנו חלוץ כשרוני.
למי שמכיר וראה אותו בנוער, קצת סטטיסטיקה על הילד והתרשמות אישית מצפייה במשחקי הנוער בהם שיחק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: דרור טזזו - מי יודע, מי מכיר ?
באיזה תפקיד שיחק בנוער ?דר אדום בנשמה כתב:הוא קשר לאו דווקא חלוץ...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני לא עקבתי אחריי אבל מהמעט שכן יצא לי הוא משחק בעמדת הקשר ההתקפי סטייל נסאר ובוזגלו...גיל שגיב כתב:
באיזה תפקיד שיחק בנוער ?
כלומר הוא קשר התקפי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בן 18 וחצי, קשר התקפי, זריז וטכני, חייב לעבוד על עצמו פיזית הוא מאוד רזה וצנום
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כשרק עלה לנוער הוא מאוד הרשים אותי. הוא היה שחקן בגיל נערים שמשחק עם קבוצת הנוער ולמרות הגיל הוא בלט מבין יתר השחקנים. היה מאוד פעלתן, מאוד טכני, עשה המון בלאגן לקבוצה היריבה ונראה ככישרון שברגע שיתחזק פיזית יוכל להיות שחקן לגיטימי בבוגרת.
בשנה שעברה ציפתי ממנו להיות מהשחקנים הבולטים בקבוצת הנוער לאחר שכבר צבר ניסיון אבל כשראיתי אותו הוא לא הרשים יותר מידי. הלך יותר מידי עם הכדור, יותר מידי עם הראש בקיר, חיפש עוד נגיעה ועוד נגיעה בכדור, לא עשה את ההתקדמות שציפתי ממנו...
בשנה שעברה ציפתי ממנו להיות מהשחקנים הבולטים בקבוצת הנוער לאחר שכבר צבר ניסיון אבל כשראיתי אותו הוא לא הרשים יותר מידי. הלך יותר מידי עם הכדור, יותר מידי עם הראש בקיר, חיפש עוד נגיעה ועוד נגיעה בכדור, לא עשה את ההתקדמות שציפתי ממנו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
מהמעט שראיתי בבוגרים ובנוער, לא הרשים אותי במיוחד.
ניתן לו את הזמן..
ניתן לו את הזמן..
משה, יש סטטיסטיקה שלו מהעונה שעברה בהיבט של שערים+בישולים ?Sir Alex Ferguson כתב:כשרק עלה לנוער הוא מאוד הרשים אותי. הוא היה שחקן בגיל נערים שמשחק עם קבוצת הנוער ולמרות הגיל הוא בלט מבין יתר השחקנים. היה מאוד פעלתן, מאוד טכני, עשה המון בלאגן לקבוצה היריבה ונראה ככישרון שברגע שיתחזק פיזית יוכל להיות שחקן לגיטימי בבוגרת.
- ForeverRed
תנסה כאן:גיל שגיב כתב:
משה, יש סטטיסטיקה שלו מהעונה שעברה בהיבט של שערים+בישולים ?
https://football.org.il/Leagues/Pages/P ... ASON_ID=14" onclick="window.open(this.href);return false;
שיחקתי מולו בליגות של בית הספר לפני חמש שנים, שווה משהו 

טזזו תמיד נמנה עם השחקנים היותר מוכשרים של ב"ש, גודלו הקטן מטעה מאוד וכמו שהתרשמתם הוא זריז מאוד טכני ויש לו כושר סיבולת מרשים מאוד עם יותר עבודה והשתפרות כיאה לשחקן מאוד צעיר שיש לו לא מעט כדורגל ברגליים, אנחנו נרויח ממנו הרבה בעתיד.
אף פעם לא ראיתי אותו בפעולה.
אבל מה שכן אני זוכר שמגיל נערים ב' בערך מדברים עליו כדבר הבא בב"ש.
אבל מה שכן אני זוכר שמגיל נערים ב' בערך מדברים עליו כדבר הבא בב"ש.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דניב כתב:אנחנו נרויח ממנו הרבה בעתיד.
כנראה שלא...
0 שערים ובישולים, מ.ס דימונה, ליגה ב'.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
עבר לדימונה רק לפני שבועיים. בתחילת העונה היה במרמורק, שם שיחק ממוצע של 55 דקות וגם לא באופן רציף.
באחד האשכולות פה העלו את ההרכב ממשחק גמר הגביע. איפה השחקנים שלנו ואיפה השחקנים של מכבי. ואגב, זה דבר שלצערנו לא השתנה גם בתקופת אלונה.
באחד האשכולות פה העלו את ההרכב ממשחק גמר הגביע. איפה השחקנים שלנו ואיפה השחקנים של מכבי. ואגב, זה דבר שלצערנו לא השתנה גם בתקופת אלונה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב:עבר לדימונה רק לפני שבועיים. בתחילת העונה היה במרמורק, שם שיחק ממוצע של 55 דקות וגם לא באופן רציף.
אף אחד לא חשב בזמנו שמדובר בחומר שחקנים מאותה רמה.
מכבי ת"א לקחו באותה עונה דאבל קל, אנחנו בסה"כ עלינו מהליגה השניה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר