זלזול בלתי נסבל
זלזול בלתי נסבל
היה כדורגל מצוין שלנו אבל חייבים להתחיל לתת את הדעת על הדבר הזה:
בכל פעם שאנחנו מובילים אנחנו מפסיקים לתקוף, הולכים אחורה ואחרי השני פשוט הולכים לישון.
השער שספגנו היום, השער של הפועל ת"א והשער של בית"ר בסיבוב הקודם מולנו זה רק דוגמא קטנה.
במקום 4-0 סיימנו ב2-1.
בכל פעם שאנחנו מובילים אנחנו מפסיקים לתקוף, הולכים אחורה ואחרי השני פשוט הולכים לישון.
השער שספגנו היום, השער של הפועל ת"א והשער של בית"ר בסיבוב הקודם מולנו זה רק דוגמא קטנה.
במקום 4-0 סיימנו ב2-1.
Re: זלזול בלתי נסבל
דווקא לא הלכנו אחורה חוץ מהעשר דק אחרונות.
מה שכן, אנחנו מחרבנים כמו ילדות קטנות מול השער, חייבים לטפל בזה.
מה שכן, אנחנו מחרבנים כמו ילדות קטנות מול השער, חייבים לטפל בזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כל כך הרבה קלאס כל כך מעט תכל'ס.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רצוי לזכור שלא שיחקנו הערב מול פרייארים. גם ב-0-2 בית"ר לא הרימו ידיים, נלחמו על כל כדור ולחצו אותנו בחצי שלנו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כן אבל תראה שוב את המשחק מדקה 75. אפילו במצבים הנייחים זרקו ז** ועמדו לא נכון.אורי אדום בנשמה כתב:רצוי לזכור שלא שיחקנו הערב מול פרייארים. גם ב-0-2 בית"ר לא הרימו ידיים, נלחמו על כל כדור ולחצו אותנו בחצי שלנו.
כותרת קצת צעקנית מדי לדעתי.
אבל מסכים בגדול.
אבל מסכים בגדול.
- The red one
מהאצטדיון לא הרגשתי שהיה כזה זלזול. במחצית הראשונה הגענו בערך 3 פעמים למצב של שער חשוף ולא הייתה רגל מסיימת...
מסכים. היה שלב שביתר הרימו ידיים וחיכו לקבל את השלישי ולנו לא היה בא. מקווה שברק ישים על זה דגש. מה לא היה מתאים לשיר איך זה לקבל 3?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

חייבים לסיים את החצאי מצבים האלה
אם כל השמחה על הניצחון אני חושב שאם זו הייתה מכבי היום מול בית"ר זה היה לא היה נגמר ב 2 שערים.
חבל..ובכל זאת כל הכבוד לחברים על הדשא
אם כל השמחה על הניצחון אני חושב שאם זו הייתה מכבי היום מול בית"ר זה היה לא היה נגמר ב 2 שערים.
חבל..ובכל זאת כל הכבוד לחברים על הדשא
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
הכותרת קצת מעצבנת, בגדול אתה צודק אבל להגיד בלתי נסבל על מה שהיה היום בטרנר זה פשע, תהנו מכל רגע.
זה בכלליות לגבי כל העונה.YallaHapoel כתב:הכותרת קצת מעצבנת, בגדול אתה צודק אבל להגיד בלתי נסבל על מה שהיה היום בטרנר זה פשע, תהנו מכל רגע.
יכולנו בקלות להיות פחות 3 שערים בספיגות ויותר 3-4-5 שערים בכיבושים וזה מאוד משמעותי.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אין ספק שאתה צודק. זה בעיה ויבוא היום שזה יעלה לנו בנקודות.CrazyRed7 כתב: זה בכלליות לגבי כל העונה.
יכולנו בקלות להיות פחות 3 שערים בספיגות ויותר 3-4-5 שערים בכיבושים וזה מאוד משמעותי.
אבל מפריע לי שאחרי משחק כזה אדיר זאתי הכותרת.
מאז הגול של נוואקמה היה זלזול וניסיונות של טוני במיוחד אחד על אחד שוב ושוב ושוב להראות כמה הוא סוס .
במקום לתת גולים ולרמוס , מכבי מסיימת משחק כזה עם חמיישייה .
במקום לתת גולים ולרמוס , מכבי מסיימת משחק כזה עם חמיישייה .
לא יודע, גם אני יצאתי מאוכזב.
משאירים מקום ליד המזל ופשוט אסור לתת לזה לקרות.
ואם השער היה מגיע כמה דקות קודם לכן? אם זה בנגיחה של שכטר או שפתאום הקוון לא מרים דגל.
פשוט משחקים באש. ובליגה הזו שאתה פשוט לא יכול ליפול צריך לתת על זה בראש.
כבר במחצית יכולנו לסיים את עם שלוש, ולשייט תוך מחשבה לרביעי, וכרגיל לא עשינו את זה.
יותר כדורגל, פחות קרקס-רגל. טוני&מאור חטאו בזה היום יותר מדי היום.
משאירים מקום ליד המזל ופשוט אסור לתת לזה לקרות.
ואם השער היה מגיע כמה דקות קודם לכן? אם זה בנגיחה של שכטר או שפתאום הקוון לא מרים דגל.
פשוט משחקים באש. ובליגה הזו שאתה פשוט לא יכול ליפול צריך לתת על זה בראש.
כבר במחצית יכולנו לסיים את עם שלוש, ולשייט תוך מחשבה לרביעי, וכרגיל לא עשינו את זה.
יותר כדורגל, פחות קרקס-רגל. טוני&מאור חטאו בזה היום יותר מדי היום.