izguy83 כתב:
זה בדיוק ההבדל בין למכור את שחקן העונה סטייל רפאלוב לבלגיה ללפרוץ גבולות ולהשאיר אותו כאן. עוד מוקדם, אבל כדי להמשיך ולהתחרות במכבי, זה מה שצריך לעשות עם אוגו. אלא אם נקבל איזה הצעה מליגה אנגלית, ספרדית, גרמנית וכו...
הערך של אוגו עבור באר שבע לעולם לא ישתווה לחצי מערכו של זהבי למכבי.
זה לא בר השוואה.
אוגו שחקן נהדר ומשדרג, זהבי מכריע.
הוא ההבדל בין אלופה לסגנית.
בין מוקדמות האירופית לשלב הבתים האלופות.
nir767676 כתב:שואל אותך מה עדיף? שאף אחת לא תעלה לצמפיונז'? זה יעזור לרמה בארץ?
עדיף שכולם יעלו רק לא הם
כמה זה מליארדר ועוד מליארדים פלוס שם בליגת האלופות?
אפס תחרות.
כתבתי פה מיד אחרי העליה של מכבי לאלופות שהסיפור מבחינת השליטה שלהם בליגה כמו בכדורסל הוא גמור וחתום.
חבל שצדקתי
כמה זה מליארדר ועוד מליארדים פלוס שם בליגת האלופות?
אפס תחרות.
כתבתי פה מיד אחרי העליה של מכבי לאלופות שהסיפור מבחינת השליטה שלהם בליגה כמו בכדורסל הוא גמור וחתום.
חבל שצדקתי
בשביל שהם לא יעלו לצ'מפיונס צריך כבר העונה לקחת להם אליפות ובמקביל להצליח באירופה סוף כל סוף על מנת גם להרוויח קצת כסף.
כמובן שאני לא מצפה לבתים באלופות אבל לכל הפחות בתים בליגה האירופית.
אם העונה לא נזכה באליפות והם יצליחו באלופות כמו הוענה ואפילו יותר הם מהר מאוד יתרחקו מהליגה ברמה כזאת שלא יהיה סיכוי להדביק את הפער מהם אלא אם יגיע איזה מיליארדר שיקנה את הקבוצה מאלונה.
לכן אליפות העונה יכולה להיות מאוד קריטית.
nir767676 כתב:אני מסרב לקבל את זה. צמפיונז שווה כסף. כסף שווה רמה גבוהה. רמה גבוהה שווה חשיפה ועניין והרבה יותר כסף וכל זה טוב לליגה.
שיהיו חכמים עם הכסף זה הכל. למיטב הבנתי פה מי שמשודרת הכי הרבה מקבלת הכי הרבה בהפרש ניכר. לעומת זאת בפריימיר ליג שם העסקאות טלוויזיה הגיעו לסכומים לא הגיוניים, נותנים לכל הקבוצות סכום פחות או יותר שווה, או עם הפרש נמוך, ואז נוצר מצב של לייסטר מקום ראשון בליגה ובסטוק משחקים אפלאיי, בוז'אן ושאקירי.
תחלק את העוגה חכם וזה יעזור לכולם
יש את הסכומים שמחולקים לפי כמות הפעמים שכל קבוצה משודרת במשחק המרכזי אבל מדובר רק בכמה עשרות אלפי שקלים.
מעבר לזה, הרוב מחולק באופן שווה.
הייתי מסכים איתך שזה טוב לליגה אם הכסף היה מחולק לליגה, אבל הוא מגיע רק למכבי ואני לא רואה מה טוב לי בזה שהם יהפכו עיסקאות של מיליוני יורו לעניין שבשגרה.
לא נראה לי שנצליח לעצור את ההתקדמות של מכבי, גם אם ניקח אליפות. אנחנו לא נגיע כנראה לבתים בצ'מפיונס והם יגיעו לבתים בליגה האירופית ויצברו עוד נקודות דירוג ועוד קצת כסף ושם באירופה.
ושנה אח"כ הם יקחו אליפות( לא רואה אותנו שולטים כמה שנים ברצף).
אנחנו צריכים לעשות הכל כדי לזכות בתואר בלי שום קשר למכבי וחייבים ליצור מסורת באירוםה כי שם יש כסף שיכול למנף אותנו.
ולגבי "חוסר התחרותיות" שכולם פה חוששים ממנו- אנחנו לא בעיצומו של מירוץ האליפות הכי צמוד מאז אליפות הקיזוז של הפועל ת"א?
אנחנו רק בחצי הליגה. אנחנו בנינו קבוצה טובה בשליש מחיר , מכבי לא מוכנה לזה והיא שולפת את כל הבוכטות והיא תכריע את המאבק בסופו של דבר.
בכל תסריט ריאלי אם הקשר הזה נוחת ביחד עם החלוץ החדש ואפשר לסגור את הליגה.
אל תשכח שגם בהתמודדות שלנו מולם הם היו טובים יותר וזה עוד עם יוקאקוביץ וכשהם בלי מיכה. אז עכשיו מה?!
אנחנו מעל הרמה של הליגה,עכשיו הם יהיו 2 רמות
פשוט שאפו לאוסידון והסוכן. תפרו את כבירי בצורה מעוררת כבוד.
שחקן שאף אחד לא מכיר (ורזומה די עלוב יש לומר) ועוד ילד בן 17 תמורת מיליון שקל, ביטון בחינם (משכורת על הפועל) ומימון מחנה אימונים. מרשים ביותר.
כבירי מתנהג כמו ילד שלא ניגבו לו את הנזלת. "נמצא תחת מעקב של ג'ורדי" מספיק כדי לחרמן את הבן אדם. איזה עלוב.
למה אנחנו לא מצליחים עם גורדנה?
שמישהו יפציץ את הווטסאפ שלו עם תמונות שלו כילד בשער 5, וידחוף איזה ראיון בכייני שבסופו "שחר מעוניין" ככתבה ב-ONE. חצי מיליון שקל קלילים.
האם יש רכש שמכבי יביאו שיגמור את הסיכויים שלנו לנצח אותם בפלייאוף? אני לא חושב.
אז מה כבר יקרה? הם ינצחו את כל שאר המשחקים? זה כבר קורה עכשיו.
נפלנו על תקופה שאנחנו לא יכולים לרגע להוריד את הרגל מהגז וזה מה שאנחנו צריכים לעשות.
yedidel כתב:האם יש רכש שמכבי יביאו שיגמור את הסיכויים שלנו לנצח אותם בפלייאוף? אני לא חושב.
אז מה כבר יקרה? הם ינצחו את כל שאר המשחקים? זה כבר קורה עכשיו.
נפלנו על תקופה שאנחנו לא יכולים לרגע להוריד את הרגל מהגז וזה מה שאנחנו צריכים לעשות.
החלוץ שהביאו כבבר מעלה להם את רמת ההתקפה בכמה דרגות .
עוד קשר ובלם ברמה כזו ואין ספק שזו תהיה משימה הרבה יותר קשר לקחת להם את התואר