לא יכולתי אתמול שלא לשים לב לבאר שבע הקטן שמשחק בקישור האחורי של נתניה.השחקן המצטיין ללא ספק במשחק איזה עבודה שקטה הוא עושה בצד ההגנתי.אולם החלק ההתקפי שלו לא פורה במיוחד אבל ללא ספק אחד השחקנים הכי מבטיחים שיש כיום במדינת ישראל.
חייב לנסות להביא אותו!
אלמוג כהן
Re: אלמוג כהן
היה אחד מ-22 שחקנים ששיחקו משחק בזיוני ומזעזע.
כזה כדורגל אפילו בישראל לא ראיתי הרבה זמן, איזה חוסר יכולת, חוסר טכנקיה, חוסר מעוף.
כזה כדורגל אפילו בישראל לא ראיתי הרבה זמן, איזה חוסר יכולת, חוסר טכנקיה, חוסר מעוף.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מסכים אם ניב,לא מבין מה נתפסתם כולכם על אלמוג כהן....
שחקן...אולי טוב לסכנין,להפועל חיפה,לעכו וכדומה....
בשביל הפועל באר שבע הוא שחקן ביננוי ומטה!!!!
שחקן...אולי טוב לסכנין,להפועל חיפה,לעכו וכדומה....
בשביל הפועל באר שבע הוא שחקן ביננוי ומטה!!!!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אז כנראה שאתה לא רואה מספיק. אתמול היה מזעזע, אבל היו השנה דברים הרבה יותר איומים. העיקר שיהיו 394 קבוצות שנה הבאה.ניב כתב:היה אחד מ-22 שחקנים ששיחקו משחק בזיוני ומזעזע.
בכל מקרה, הייתי מביא את אלמוג כהן בכיף. יחד עם אוקוגו וזולו (ברוטציה בהרכב) יכול להיות אחלה קישור אחורי.
אני מניח שבמשחקים כמו הכח-פתח תקווה יש כדרוגל מהסוג הזה.אליק כתב:
אז כנראה שאתה לא רואה מספיק. אתמול היה מזעזע, אבל היו השנה דברים הרבה יותר איומים. העיקר שיהיו 394 קבוצות שנה הבאה.
בכל מקרה, הייתי מביא את אלמוג כהן בכיף. יחד עם אוקוגו וזולו (ברוטציה בהרכב) יכול להיות אחלה קישור אחורי.
אבל ממכבי חיפה? נתניה? ציפתי ליותר.
היה משחק חלש, שחקנים חסרי אופי, חסרי מעוף, שחקנים כל כך לא חכמים, פשוט מתסכל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
ניב כתב:
אני מניח שבמשחקים כמו הכח-פתח תקווה יש כדרוגל מהסוג הזה.
אבל ממכבי חיפה? נתניה? ציפתי ליותר.
היה משחק חלש, שחקנים חסרי אופי, חסרי מעוף, שחקנים כל כך לא חכמים, פשוט מתסכל.
ויודע מה יותר מתסכל? לראות את חצאי גמר הגביע העלובים שהיו אתמול ולאחר מכן לראות מנצ'סטר נגד וויגאן או את גמר הגביע הספרדי בין בארסה לאתלטיק בילבאו, ולהפנים פעם אחר פעם שבחיים בחיים בחיים לא נגיע לרמות האלה.
אתה רואה את המשחק חיפה - נתניה. רואה את המשחק בארסה - בילבאו (סתם דוג', כן?) וחושב שלא מדובר באותו ענף בכלל.
ניב,
הביזיון הוא כללי.
הכדורגל בארץ ח-ו-ל-ה!