Tal_Hbs כתב:
איך אני אוהב אץ אלה שאומרים קהל פח בכל הזדמנות שיש.
העידוד השנה מאוד איכותי, אתמול נוצר מצב שהארגון שוב הגיע מאוחר ואנשים התיישבו בגוש בלי לדעת, מה שגרם לאנשים שבדרך כלל לא מעודדים לתפוס מקום חשוב בגוש ןהכי גרוע- לריב כל המחצית בגלל הדגלים.
לדעתי הארגון חייב להוציא הודעה לפני כל משחק חוץ איפה הגוש יהיה ואיפה הדגלים יהיו, כדי שכל אחד יוכל להחליט מראש מה הוא מעדיף
אתמול לא הייתי (החורף הכניע את המערכת החיסונית), אבל זה קורה כלכך הרבה, גם בבית וגם בחוץ, שאנשים מתיישבים באמצע הגוש ומתלוננים, כאילו באים לעשות דווקא.
גם לפני הגביע במושבה רק לפני 4 ימים, יצאה הודעה מסודרת של הארגון, כולל תמונה של איפה ישב הגוש. זה אומר שכשהגעתי לא היו שם מבוגרים, משפחות ודוגמני סלפי שביקשו לשבת?? היו.
וגם אם אין הודעה (נגיד אתמול בבלומפילד),לא צריך להיות ד"ר של כבוד בעידוד מאוניברסיטת בלגרד כדי להבין שאיפה שהבמה של העידוד יתמקם הגוש והארגון. אז כן, אפשר מראש לא להתיישב ממש מול הבמה הזו.
לשם הבהרה אני אציין שאני לא חבר ארגון, אלא רק אוהד שבא לעודד, וחושב שבהחלט צריך למצוא פיתרון שיגרום לכך שהעידוד יהיה טוב יותר ויכלול יותר אנשים. גם אם זה אומר להתפשר על הדגלים או להעביר אותם למעלה.