פינה אופטימית מחזור 21

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: פינה אופטימית מחזור 21

שליחה על ידי The red one »

ns75 כתב:גורש ענק, ביחס עלות תועלת הוא מספר אחד בליגה

יש לי רק בעיה אחת קטנה איתו, הוא לא מצליח להשתחרר מהמנטליות של קבוצה קטנה וכל הזמן מנסה למשוך זמן כאילו אנחנו באים לגנוב ניצחון

זה יכול להתאים אולי למשחק מול מכבי בבלומפילד דקה תשעים, לא יותר מזה
דווקא אני רואה אותו לרוב משחרר כדור מהיר מאוד בנגיעה, מה שלפעמים מגיע לשחקן שלנו שנמצא על הקו החצי וככה תוך שנייה מתחילים התקפה חדשה.

בכללי רוב השחקנים מבזבזים זמן בסוף וזה לצערנו כי אנחנו מגיעים הרבה פעמים לדקות הסיום בשער יתרון אחד בלבד...

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לגמריי, היה אתמול נורא..באמת..ראיתי הרבה ביקורת על הארגון בקטע של הדגלים (בעיקר הדגל העצום שהונף בתחתית היציע) ואני כבר ביקרתי את זה עוד אתמול. זה השליך באופן ברור ומוחלט על העידוד, עד כדי שבאמצע המחצית הראשונה העידוד פסק לגמריי בגלל מה שהיה נראה כמו וויכוח על הדגלים..

צריך להגיע לעמק השווה בעניין הזה במשחקי החוץ, אחרת זה יילך למקומות יותר גרועים.

אבל התבלבלת באשכול..
תמיד טוב שיהיה לקהל תירוצים למה לא לעודד.
עם דגלים, בלי דגלים זה לא באמת משנה- אנחנו קהל פח.

סמל אישי של משתמש
The red one

RedHell כתב:
תקרא לזה קהל פח, אבל בקלות ולמרות העונה הטובה זה יכול להדרדר למצב גרוע יותר, ומי ששולט ביציע צריך לדעת איך לגרום לזה לא לקרות. בנתיים לא נראה שהם בדרך הנכונה.

* הדגש הוא על משחקי חוץ בעיקר.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: דווקא אני רואה אותו לרוב משחרר כדור מהיר מאוד בנגיעה, מה שלפעמים מגיע לשחקן שלנו שנמצא על הקו החצי וככה תוך שנייה מתחילים התקפה חדשה.

בכללי רוב השחקנים מבזבזים זמן בסוף וזה לצערנו כי אנחנו מגיעים הרבה פעמים לדקות הסיום בשער יתרון אחד בלבד...
אני מדבר על הדקות האחרונות ( מדקה 80 בערך) כשאנחנו מובילים, בשוטף של המשחק הוא סבבה

אני באופן אישי לא סובל בזבוזי זמן, למעט מקרים באמת קיצוניים

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ns75 כתב:
אני מדבר על הדקות האחרונות ( מדקה 80 בערך) כשאנחנו מובילים, בשוטף של המשחק הוא סבבה

אני באופן אישי לא סובל בזבוזי זמן, למעט מקרים באמת קיצוניים
המטרה מקדשת את האמצעיים. מי ששיחק רוב הקרירה בעכו יודע זאת מצויין
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: מטוני ציפו, סבבה היו סקפטיים, אבל בכל זאת שילמו עליו בגדול. גורש הגיע כסוג של ברירת מחדל. אני מדבר איתך על בחור שקיבל הודעות בפייסבוק "סבא, תזהר לעשות טעויות, נשלח אותך לעכו בחבילה".
אני אישית שוחחתי איתו ושמעתי כמה הוא רעב להוכיח.
יחס העלות תועלת שלו מדהים. החיבור למועדון, השקט והניסיון שהוא מקרין.
+1
במחזורים האחרונים פשוט בונבונירה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

נכון שלפעמים הוא מבזבז זמן אבל גם הרבה פעמים הוא מחפש לצאת.מהר ואין לו למי למסור.
לדעתי אין לו שם בעיה בפאן הזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

RedHell כתב:
איך אני אוהב אץ אלה שאומרים קהל פח בכל הזדמנות שיש.
העידוד השנה מאוד איכותי, אתמול נוצר מצב שהארגון שוב הגיע מאוחר ואנשים התיישבו בגוש בלי לדעת, מה שגרם לאנשים שבדרך כלל לא מעודדים לתפוס מקום חשוב בגוש ןהכי גרוע- לריב כל המחצית בגלל הדגלים.
לדעתי הארגון חייב להוציא הודעה לפני כל משחק חוץ איפה הגוש יהיה ואיפה הדגלים יהיו, כדי שכל אחד יוכל להחליט מראש מה הוא מעדיף

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הכי חשוב שגורש לא טמבל כמו אג׳ידה.
הוא חושב ומסתכל לפני שהוא משחרר כדור לבלמים/מגנים.

סמל אישי של משתמש
The red one

Tal_Hbs כתב:
העידוד השנה מאוד איכותי, אתמול נוצר מצב שהארגון שוב הגיע מאוחר ואנשים התיישבו בגוש בלי לדעת, מה שגרם לאנשים שבדרך כלל לא מעודדים לתפוס מקום חשוב בגוש ןהכי גרוע- לריב כל המחצית בגלל הדגלים.
לדעתי הארגון חייב להוציא הודעה לפני כל משחק חוץ איפה הגוש יהיה ואיפה הדגלים יהיו, כדי שכל אחד יוכל להחליט מראש מה הוא מעדיף
גם להודיע איפה הארגון יישב אתמול לא היה עוזר. אני רואה את כולם בפייסבוק מגיבים על אוטומט "לא רוצים דגלים? לכו ישבו ימינה/שמאלה".

אבל אתמול היה ממש למטה את הדגל העצום הזה, כמו שאגב קרה באחד המשחקים בטרנר (וגם שם זה כמעט הגיע לידיים בגללו), כך שגם אם זזת טיפה ימינה או שמאלה מהגוש - לא ראית הרבה בגללו.

אולי פשוט להפסיק להשתמש בו כל כך למטה? נשמע לי הפיתרון הכי הוגן שיש.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

Tal_Hbs כתב:
אתמול לא הייתי (החורף הכניע את המערכת החיסונית), אבל זה קורה כלכך הרבה, גם בבית וגם בחוץ, שאנשים מתיישבים באמצע הגוש ומתלוננים, כאילו באים לעשות דווקא.
גם לפני הגביע במושבה רק לפני 4 ימים, יצאה הודעה מסודרת של הארגון, כולל תמונה של איפה ישב הגוש. זה אומר שכשהגעתי לא היו שם מבוגרים, משפחות ודוגמני סלפי שביקשו לשבת?? היו.
וגם אם אין הודעה (נגיד אתמול בבלומפילד),לא צריך להיות ד"ר של כבוד בעידוד מאוניברסיטת בלגרד כדי להבין שאיפה שהבמה של העידוד יתמקם הגוש והארגון. אז כן, אפשר מראש לא להתיישב ממש מול הבמה הזו.
לשם הבהרה אני אציין שאני לא חבר ארגון, אלא רק אוהד שבא לעודד, וחושב שבהחלט צריך למצוא פיתרון שיגרום לכך שהעידוד יהיה טוב יותר ויכלול יותר אנשים. גם אם זה אומר להתפשר על הדגלים או להעביר אותם למעלה.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

תאמת אני לא חושב שהיה משחק כלכך נורא שלנו .
30-35 דקות ראשונות היינו מצויינים והגענו ללא מעט מצבים , יכולנו לכבוש לפחות שלושה שערים .
לאחר מכן הורדנו קצב ונחלשנו .
את המחצית השנייה פתחנו בסדר גמור ואז הגיע האדום של רייכרט שפשוט גמר את המשחק .
בכר הבין את זה והשחקנים הבינו את זה , במצב כזה כשזה משחק 3 ב6 ימים טבעי לגמרי שהשחקנים הורידו רגל מהגז והתרכזו בלייצר שליטה והנעת כדור
כדי לסיים את המשחק .

חשוב היה לנצח את המשחק הזה .

האמת שהובאן ואוגו היו פחות טובים אתמול, אוגו איבד כדורים ללא הרף והובאן היה לא מדוייק .
בוזגלו במחצית הראשונה היה ענק .

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

סניור כתב:
אתמול לא הייתי (החורף הכניע את המערכת החיסונית), אבל זה קורה כלכך הרבה, גם בבית וגם בחוץ, שאנשים מתיישבים באמצע הגוש ומתלוננים, כאילו באים לעשות דווקא.
גם לפני הגביע במושבה רק לפני 4 ימים, יצאה הודעה מסודרת של הארגון, כולל תמונה של איפה ישב הגוש. זה אומר שכשהגעתי לא היו שם מבוגרים, משפחות ודוגמני סלפי שביקשו לשבת?? היו.
וגם אם אין הודעה (נגיד אתמול בבלומפילד),לא צריך להיות ד"ר של כבוד בעידוד מאוניברסיטת בלגרד כדי להבין שאיפה שהבמה של העידוד יתמקם הגוש והארגון. אז כן, אפשר מראש לא להתיישב ממש מול הבמה הזו.
לשם הבהרה אני אציין שאני לא חבר ארגון, אלא רק אוהד שבא לעודד, וחושב שבהחלט צריך למצוא פיתרון שיגרום לכך שהעידוד יהיה טוב יותר ויכלול יותר אנשים. גם אם זה אומר להתפשר על הדגלים או להעביר אותם למעלה.
אני איתך בדעה
בדרומי מצאו איזון בעיקר בגלל הצורה של היציע.
ביציעים נמוכים בהחלט אפשרי לוותר על דגלים, ובכל זאת אוהדים שבשום פנים ואופן לא רוצים קירבה לדגלים צריכים לזוז יותר הצידה

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אני לא אצטט ואענה לאחד אחד אבל כמו שאמרתי, לא הדגלים זה מה שגרם לכך שלא היה עידוד.
קהל שמההתחלה הגיע עייף, מפונק, שבע בלי שום רעב מי יישמע זה אנחנו האלופים פה ב3 שנים האחרונות.

אתם יכולים לתלות את זה בדגלים, בשירים הלא סוחפים, באנשי הגדר שלא מדליקים, במזג אוויר, במצב הקבוצה, במשטח הדשא ובעוד מיליון תירוצים כי הרי הכי חשוב זה שיהיה איך לתרץ ולהסביר.

או כמו אתמול לשתוק כל המשחק ופשוט בסופו הצד הימיני של היציע (שער 10) מחליט איזה שיר בא להם לשיר ומתחיל על דעת עצמם.

אשאל אתכם שאלה פשוטה, עם יד על הלב כמה מכם באמת פותחים את הפה ושרים יותר מ30-40 דקות בממוצע במשחק? כמה מגיעים למצב של 70-80 דקות עידוד?
לא אחלק ציונים אך בוודאות אני לא מוצא מפה מעל 5.

ביום שכולנו נבין שלא צריך עוד 50 אנשי גדר ביציע, שהחובה של כולנו לפתוח את הפה ולעודד, שאם באמת היה הוכחה שבלעדי הדגלים היציע יישבר אז יגיעו לעמק השווה אך הוכח כבר שאין קשר בין הדברים וגם בלי דגלים אין עידוד.

אבל כמו שאמרתי הכי קל למצוא ולחפש תירוצים, רק תסתכלו אתמול על הקהל שעמד מולכם בפיגור, קבוצה נוראית מבחינה מקצועית, בנקודת השפל שלה ועדיין מרעידים את האצטדיון, עדיין גם במחצית השנייה עם הדגלונים, מישהו באמת מאמין שגם אנחנו יכלנו לעשות את זה?

סמל אישי של משתמש
The red one

רדהל אתה מערבב פה בין שני עניינים שונים..

יש עידוד, ויש עניין של דגלים. שני דברים שונים שיש עלייהם דיון, אבל במקרים מסויימים (כמו אתמול) קשורים אחד בשני, כנראה.

הדיון אחרי אתמול (רץ יותר בהרחבה בפייסבוקים השונים שלנו) הוא על הדגלים, ובעיקר הדגל הגדול, שהונף בתחתית היציע הנמוך, מה שהסתיר להרבה אנשים. גם אלה שהיו בגוש המעודד, וגם אלה שהיו לידו.

שמתי יד על הלב ועניתי לשאלה ששאלת פה - יש פה (בפורום) כמה עשרות, אני מניח, ששרים יותר מ30-40 דקות וכמה יחידים ששרים 70-80. אני לא שר 70-80 דקות במשחק. אבל כמה כאלה כבר יש בכללי בקהל? לא יודע אם 100.

להיות כמו UH יקח לנו המון זמן להיות. זה קהל נאמן עד כדי ביקורות נוקבות שהוא קיבל. אין מצב שאנחנו נגיע למצב שלהם, כי אם נהיה במצב שלהם כלל לא נגיע למצב של גוש של 200 איש. אין מה לעשות.

העניין הוא שבדרך לנסות להיות כמוהם, הארגון מתעלם גם מהצרכים של שאר הקהל, שהוא הרוב.

אם אתמול בבלומפילד לא היו מתעקשים על הדגל הגדול הזה למטה, לפחות 60 איש שהיו בקו ישר איתו היו שרים במקום לצעוק להוריד ת'דגל או לזוז עם הראש או פשוט לא להנות מהחוויה ביציע. אז למה לא להוריד? הרי זה אנשים שהתיישבו מעל הבמה, אז סביר להניח שהם רצו לעודד. אבל אלה כנראה אנשים שבטרנר מתיישבים בשורות הגבוהות ורוצים לעודד ולראות משחק, ופה, בגלל היציע הנמוך, הם קיוו לאותו דבר אבל קיבלו משהו שונה.

באחד מהפוסטיםם שדיברו על העניין בפייסבוק, דודו עזריה, שהוא אדם שצריך להקשיב לדבריו, כתב בתגובה פוסט ארוך שזכה ל17 לייקים וזה הציטוט המרכזי מדבריו:
"אז אחרי שבגלל הדגלים מאות אוהדים כמוני שמעודדים אבל גם רוצים לראות משחק עשו מנוי לשערים אחרים היום הפסדתם אותנו גם במשחקי החוץ."

וחבל. פשוט חבל שזה מגיע למצב כזה. אם גם הארגון לא ידע להתאים את עצמו לקהל, זה פשוט יגיע למכות ויקרע את הקהל לגמריי בתקופה הכי טובה של הקבוצה.

שלח תגובה