מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
- simply-red
Re: מוחמד גאדיר
לא הכל שחור או לבן. אז אמר שהוא לא מוכן לשבת על הספסל, תאמינו לי הוא יהיה יותר משמח לקבל אצלנו
משכורת יפה,לשחק בקבוצה שמתמודדת על כל התארים בארץ וקבוצה שרוצה כבר לעשות את קפיצת המדרגה
גם בזירה האירופאית. אם יגיע זה בטוח יהיה לפחות לשלוש שנים. אז הוא יישב על הספסל בחצי עונה שנותרה,
יהיה שחקן משלים,אבל לגבי שנה הבאה והלאה, ייתן תפוקה -יהיה שחקן מפתח בהרכב הפותח .
ו
משכורת יפה,לשחק בקבוצה שמתמודדת על כל התארים בארץ וקבוצה שרוצה כבר לעשות את קפיצת המדרגה
גם בזירה האירופאית. אם יגיע זה בטוח יהיה לפחות לשלוש שנים. אז הוא יישב על הספסל בחצי עונה שנותרה,
יהיה שחקן משלים,אבל לגבי שנה הבאה והלאה, ייתן תפוקה -יהיה שחקן מפתח בהרכב הפותח .
ו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וזה לא שהוא יישב על הספסל בלבד, הוא בניגוד לארבייטמן יכול לשחק אצל בכר גם בהרכב ויכול להשתלב מעולה.simply-red כתב:לא הכל שחור או לבן. אז אמר שהוא לא מוכן לשבת על הספסל, תאמינו לי הוא יהיה יותר משמח לקבל אצלנו
ו
אבל לא נראה לי שהוא יגיע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מאותן סיבות הוא לא רצה אף פעם להישאר בחיפהForeverRed כתב:באותו ראיון מפורסם של דודו דהאן שבו טען שוובה יגיע לב"ש, הוא דיבר גם על גאדיר.
שאלו אותו שם למה הוא לא נשאר בבלגיה ומנסה להילחם על המקום שלו.
דהאן השיב שיש שחקנים שפשוט לא מסוגלים בלי כדורגל. שהישיבה בספסל בוערת להם בגוף וגאדיר הוא שחקן כזה.
באותו הרגע הבנתי שהמציאות שונה מהתכניות שלנו. כחלוץ שלישי בסגל שלנו יהיה לגאדיר מאוד קשה להסתדר.
בדרך חזרה לסכנין.
מדברים על השאלה בחינם
מדברים על השאלה בחינם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שחקן שלא מוכן להילחם ולקבל ספסל לא יתקדם בשיט, לא משנה כמה כשרוני הואTotti כתב:בדרך חזרה לסכנין.
מדברים על השאלה בחינם
חבל מאוד בשבילו, הוא שווה הרבה יותר מזה.
לפי וואלה, חוזר להיות אופציה במקרה שארבייטמן יעזוב. המתווה, השאלה עם אופציה.
מצד אחד זה מתווה לא רע, מצד שני, הוא רוצה לשחק כדורגל ושלומי בקושי רואה דשא
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לפי וואלה.
חובאן מבולבל מהצעה של תא .
- דר אדום בנשמה
מה הקשר בין הובאן למוחמד גאדיר?Red Temple כתב:לפי וואלה.
ובקשר להובאן, גם בידיעות הנגב כתבו שהוא מבולבל מההצעה שלהם.
אבל אין לו מה להיות מבולבל, או שהוא יהיה בקבוצה שלא ברור מה יהיה איתה בעתיד בפאן המקצועי או שהוא ישאר בקבוצה שנלחמת על כל התארים, לדעתי זאת החלטה שאין מה להיות מבולבל לגביה...
אפילו שהר ידע לאן ללכת למרות שבהפועל הציעו לו יותר מאיתנו...
לפי דעתי גאדיר יראה הרבה יותר דשא מארבייטמן.Totti כתב:לפי וואלה, חוזר להיות אופציה במקרה שארבייטמן יעזוב. המתווה, השאלה עם אופציה.
ארבייטמן יותר מידי אנמי בשביל לאיים על המקום של ברדה.
עוד בוואלה: מדברים על אפשרות לצרך חלוץ זר צעיר.
אני מאוד מקווה שלא, הסיכויים לפגוע בינואר לא גבוהים
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 31 ינואר 2016, 10:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
אני מאוד מקווה שנביא דווקא חלוץ זר ולא בגלל שאני רוצה להתווכח איתך טוטי, אלא כי בקבוצה רוצים להביא בקיץ את דמארי ואם ניפול עם חלוץ זר אז תמיד נוכל לשחרר אותו בקיץ, אם הוא יהיה גולר כמו שאנחנו צריכים אז אולי נוותר על דמארי.
כי גאדיר לדעתי הוא טוב אבל עדיין אם זה דמארי או גאדיר אני מעדיף את דמארי ולכן זר בינואר יהיה עדיף.
מצד שני גאדיר יכול להגיע לפה בהשאלה לחצי עונה גם אז אממ לא יודע ><
בקיצור הכי טוב ועדיף שארבייטמן ישאר פה וייקח אליפות מאשר שיירד עם הפועל תל אביב אולי
כי גאדיר לדעתי הוא טוב אבל עדיין אם זה דמארי או גאדיר אני מעדיף את דמארי ולכן זר בינואר יהיה עדיף.
מצד שני גאדיר יכול להגיע לפה בהשאלה לחצי עונה גם אז אממ לא יודע ><
בקיצור הכי טוב ועדיף שארבייטמן ישאר פה וייקח אליפות מאשר שיירד עם הפועל תל אביב אולי

הייתי שמח לזה שדיברנו עליו אתמול.Totti כתב:עוד בוואלה: מדברים על אפשרות לצרך חלוץ זר צעיר.
עריכה: החלוץ הניגרי שמישהו העלה סרטון שלו לאתר לפני כמה ימים. נראה חיה רעה.
בהחלטdelta7 כתב: הייתי שמח לזה שדיברנו עליו אתמול.
עריכה: החלוץ הניגרי שמישהו העלה סרטון שלו לאתר לפני כמה ימים. נראה חיה רעה.