פינה אופטימית מחזור 21
Re: פינה אופטימית מחזור 21
דודו עזריה איש יקר כמוהו יש עוד המון יקרים אף אחד לא מחפש ללכת נגדם או נגד שאר הקהל אבל גם בדרומי בטרנר בתוך הגוש אתה רואה ילדים/נשים/מבוגרים שבאים לתוך הגוש כי זה כיף ומגניב אבל מתלוננים על הדגלים וגם כשהם יורדים עדיין אותם האנשים לא מעודדים.
אפשר להיות גם 5 מטר ימינה או שמאלה מהגוש ולעודד למה לא עושים את זה?
למה אנשים לא מבינים שכשאנחנו שומרים מקומות בגוש לחברי הארגון זה בגלל הדברים האלה כדי מי שיסבול מזה הכי הרבה יהיה אנשי הארגון שמוכנים לזה אך במקום זאת יושבים אנשים שלא קשורים ושלאחר מכן מתלוננים.
אמרתי ואני אמשיך להגיד, הדגלים זה רק תירוץ, הבעיה האמיתית היא שאין שום תרבות עידוד ושום רצון אמיתי להפנים שאנחנו הפנים של הקבוצה שלנו וכמו שאנחנו נראים ככה הרבה פעמים גם הקבוצה- ראייה לכך אתמול שהפועל התחילו לתקוף במחצית הראשונה ואנחנו כקהל פשוט לא היינו שם למען הקבוצה.
אפשר להיות גם 5 מטר ימינה או שמאלה מהגוש ולעודד למה לא עושים את זה?
למה אנשים לא מבינים שכשאנחנו שומרים מקומות בגוש לחברי הארגון זה בגלל הדברים האלה כדי מי שיסבול מזה הכי הרבה יהיה אנשי הארגון שמוכנים לזה אך במקום זאת יושבים אנשים שלא קשורים ושלאחר מכן מתלוננים.
אמרתי ואני אמשיך להגיד, הדגלים זה רק תירוץ, הבעיה האמיתית היא שאין שום תרבות עידוד ושום רצון אמיתי להפנים שאנחנו הפנים של הקבוצה שלנו וכמו שאנחנו נראים ככה הרבה פעמים גם הקבוצה- ראייה לכך אתמול שהפועל התחילו לתקוף במחצית הראשונה ואנחנו כקהל פשוט לא היינו שם למען הקבוצה.
- The red one
אתמול בזמן הבליץ'(סוג של) של הפועל תל אביב, לא היה בכלל אף אחד על הגדר, אלה היו כמה דקות שעידן ירד..אז בטח שלא יהיה עידוד.
אני לא מדבר על אנשים שעושים בכוונה בטרנר. אני יושב סמוך לגוש בטרנר, וכמות האנשים שמתלוננים על הדגלים הצטמצה בכמות משמעותית מההתחלה כי אנשים הבינו מה הולך וגם כי הדגלנים תמיד מורידים כשההתקפה נמצאת בשער לידנו, גם כי הדגלים קטנים (מסתירים ל5-6 שורות שבדרך כלל מאוכלסים באנשים מהארגון שלא אכפת להם לא לראות) וגם כי הדגלים זזים ממקום למקום לעיתים קרובות, מה שמאפשר לאנשים אחרים לראות רוב המשחק ורק 10-15 דקות שהדגל חצי-יסתיר להם.
אתמול - היה את הדגל העצום (שבפעם שעברה שהיה בטרנר הלכו מכות), והוא לא זז. יחי ההבדל הקטן. ומישהו אמר פה שהארגון בא מאוחר (לא שמתי לב לזה) ולא נשמרו לו מקומות כמו שצריך..אז זה גם מאוד משפיע אם זה באמת קרה ככה...
ועזוב תרבות עידוד, אין מה לעשות, אין לנו את זה. יכול להיות שנוכל להצמיח את זה. אבל אם נמשיך לריב כל משחק חוץ על דגל - זה בטח לא יעזור להצמיח פה תרבות עידוד.
אני לא מדבר על אנשים שעושים בכוונה בטרנר. אני יושב סמוך לגוש בטרנר, וכמות האנשים שמתלוננים על הדגלים הצטמצה בכמות משמעותית מההתחלה כי אנשים הבינו מה הולך וגם כי הדגלנים תמיד מורידים כשההתקפה נמצאת בשער לידנו, גם כי הדגלים קטנים (מסתירים ל5-6 שורות שבדרך כלל מאוכלסים באנשים מהארגון שלא אכפת להם לא לראות) וגם כי הדגלים זזים ממקום למקום לעיתים קרובות, מה שמאפשר לאנשים אחרים לראות רוב המשחק ורק 10-15 דקות שהדגל חצי-יסתיר להם.
אתמול - היה את הדגל העצום (שבפעם שעברה שהיה בטרנר הלכו מכות), והוא לא זז. יחי ההבדל הקטן. ומישהו אמר פה שהארגון בא מאוחר (לא שמתי לב לזה) ולא נשמרו לו מקומות כמו שצריך..אז זה גם מאוד משפיע אם זה באמת קרה ככה...
ועזוב תרבות עידוד, אין מה לעשות, אין לנו את זה. יכול להיות שנוכל להצמיח את זה. אבל אם נמשיך לריב כל משחק חוץ על דגל - זה בטח לא יעזור להצמיח פה תרבות עידוד.
מזה עזוב? כל הרעיון הוא להנחיל פה תרבות עידוד, מה נראה לך שהפועל תל אביב ביום אחד ניהיו כאלה?
אתה מתלונן על הדגלים אבל העיניין הוא שאנשים זרקו כוס קולה על האנשים עם הדגל אם זו הדרך שחשבו בה להגיע למצב שהדגל יירד קרה בדיוק הפוך.
אין לי כוח עוד לטחון את נושא הדגלים, מיציתי את זה עוד מתחילת העונה כשטחנו את הנושא.
אמרתי ואני אומר שאנשים יעשו חושבים עם עצמם לגביי למה הם לא מעודדים ולמה באמת לבוא לדרומי/לגוש בידיעה שיהיו שם דברים שיפריעו להם.
אתה מתלונן על הדגלים אבל העיניין הוא שאנשים זרקו כוס קולה על האנשים עם הדגל אם זו הדרך שחשבו בה להגיע למצב שהדגל יירד קרה בדיוק הפוך.
אין לי כוח עוד לטחון את נושא הדגלים, מיציתי את זה עוד מתחילת העונה כשטחנו את הנושא.
אמרתי ואני אומר שאנשים יעשו חושבים עם עצמם לגביי למה הם לא מעודדים ולמה באמת לבוא לדרומי/לגוש בידיעה שיהיו שם דברים שיפריעו להם.
שוב אני אומר, השנה העידוד במשחקי הבית השתפר, לדעתי מהסיבה שאנשים למדו את הדרומי ויודעים בדיוק איפ יש דגלים ואיפה אפשר גם לעודד וגם לראות משחק.
במשחקי החוץ זה יותר בעייתי כי באים אנשים מכל היציעים וגם כי היציעים בנויים בצורה שונה.
רד האל תאמין לי שאני איתך בדעה הכללית של הפנים של הקבוצה, אבל אם רואים שספציפית במשחק אתמול היו בעיות עם חצי מהאנשים שהיו בגוש, אפשר היה לוותר על הדגל הגדול ולהוציא הודעה לפעם הבאה.
אני אישית מכיר הרבה אנשים שמעודדים רוב המשחק, כולל אני שויתרתי על צפייה במשחקים עם חברים שבחרו לעשות מנוי למזרחי רק כדי להיות חלק מהעידוד, הרבה פשוט בחורים לשבת קצת הצידה מהגוש ויש שם אחלה עידוד
במשחקי החוץ זה יותר בעייתי כי באים אנשים מכל היציעים וגם כי היציעים בנויים בצורה שונה.
רד האל תאמין לי שאני איתך בדעה הכללית של הפנים של הקבוצה, אבל אם רואים שספציפית במשחק אתמול היו בעיות עם חצי מהאנשים שהיו בגוש, אפשר היה לוותר על הדגל הגדול ולהוציא הודעה לפעם הבאה.
אני אישית מכיר הרבה אנשים שמעודדים רוב המשחק, כולל אני שויתרתי על צפייה במשחקים עם חברים שבחרו לעשות מנוי למזרחי רק כדי להיות חלק מהעידוד, הרבה פשוט בחורים לשבת קצת הצידה מהגוש ויש שם אחלה עידוד
הבליץ'(סוג של) של הפועל תל אביב? יתכן שנימנמתי בזמן הבליץ הזה ופיספסתי, או שראינו משחק אחר? כי לא ראיתי שום דבר שדומה/מזכיר/מרמז בליץ' שלהם במשחק הזהאדום בלב בנשמהההה כתב:אתמול בזמן הבליץ'(סוג של) של הפועל תל אביב, לא היה בכלל אף אחד על הגדר, אלה היו כמה דקות שעידן ירד..אז בטח שלא יהיה עידוד.
- The red one
כמו שאמרת. הרעיון הוא להנחיל. אתה מדבר על "תראו מי הקהל שעמד מולנו דגלונים דגלים באמצע המשחק". אז אני אומר לך, עזוב את זה בצד עכשיו, כי אתה לא תהיה כמו הקהל הזה -עכשיו-. אתה צריך להנחיל את זה בקהל שלנו וזה לא יקרה תוך שבוע, לא תוך עונה וכנראה גם לא בעונה הבאה.RedHell כתב:מזה עזוב? כל הרעיון הוא להנחיל פה תרבות עידוד, מה נראה לך שהפועל תל אביב ביום אחד ניהיו כאלה?
אז נכון, לזרוק כוס קולה על הדגלנים זאת לא הדרך, אבל גם להרים דגל עצום שמסתיר לשורות הכי עליונות ביציע ולהתעקש להשאיר אותו כי מבקשים להוריד זאת לא הדרך. אני לא יודע מה הלך שם - אבל אני מניח שבהתחלה אלה היו צעקות של תורידו ת'דגל ורק אז זרקו כוס קולה, לא?
אם נהפוך מתישהוא להיות כמו UH, זה יקרה רק מטרנר. ובנתיים הטרנר המצב לא הכי טוב. לא בגלל דגלים, אלא בגלל שזה החומר האנושי. הטריבונה הכי ימנית יושבת. מרגיז לראות. אנשים מבוגרים וכו'. עדיין יש לי איזושהיא תקווה שמדובר באנשים שעשו ניסוי לעונה הזו , ובעונה הבאה יסתלקו מהדרומי (למרות שלא ממש יהיה להם לאן) ואולי עונה הבאה העידוד יהיה אבסולוטי בטרנר. לא תקווה גדולה. אבל אולי.
ns75 - בגלל זה כתבתי 'סוג של'. הכוונה הייתה למדקה 30 עד סוף המחצית. לשלוט לנו במשחק מבחינת הפועל תל אביב זה בהחלט בליץ'

הא ועוד דבר שחשוב להבהיר - כל פעם שאמרתי במהלך הדיון הזה "להיות כמו UH" הכוונה מבחינת העידוד, חס וחלילה שנהפוך למשהו שקרוב אלייהם מבחינת דברים אחרים. מדובר בארגון הכי בזוי בארץ, כשלא מדברים על עידוד ונאמנות לקבוצה.
אם ב'סוג של' אתה מתכוון עברו את החצי פעם ראשונה, אז בסדראדום בלב בנשמהההה כתב: כמו שאמרת. הרעיון הוא להנחיל. אתה מדבר על "תראו מי הקהל שעמד מולנו דגלונים דגלים באמצע המשחק". אז אני אומר לך, עזוב את זה בצד עכשיו, כי אתה לא תהיה כמו הקהל הזה -עכשיו-. אתה צריך להנחיל את זה בקהל שלנו וזה לא יקרה תוך שבוע, לא תוך עונה וכנראה גם לא בעונה הבאה.
אז נכון, לזרוק כוס קולה על הדגלנים זאת לא הדרך, אבל גם להרים דגל עצום שמסתיר לשורות הכי עליונות ביציע ולהתעקש להשאיר אותו כי מבקשים להוריד זאת לא הדרך. אני לא יודע מה הלך שם - אבל אני מניח שבהתחלה אלה היו צעקות של תורידו ת'דגל ורק אז זרקו כוס קולה, לא?
אם נהפוך מתישהוא להיות כמו UH, זה יקרה רק מטרנר. ובנתיים הטרנר המצב לא הכי טוב. לא בגלל דגלים, אלא בגלל שזה החומר האנושי. הטריבונה הכי ימנית יושבת. מרגיז לראות. אנשים מבוגרים וכו'. עדיין יש לי איזושהיא תקווה שמדובר באנשים שעשו ניסוי לעונה הזו , ובעונה הבאה יסתלקו מהדרומי (למרות שלא ממש יהיה להם לאן) ואולי עונה הבאה העידוד יהיה אבסולוטי בטרנר. לא תקווה גדולה. אבל אולי.
ns75 - בגלל זה כתבתי 'סוג של'. הכוונה הייתה למדקה 30 עד סוף המחצית. לשלוט לנו במשחק מבחינת הפועל תל אביב זה בהחלט בליץ'
הא ועוד דבר שחשוב להבהיר - כל פעם שאמרתי במהלך הדיון הזה "להיות כמו UH" הכוונה מבחינת העידוד, חס וחלילה שנהפוך למשהו שקרוב אלייהם מבחינת דברים אחרים. מדובר בארגון הכי בזוי בארץ, כשלא מדברים על עידוד ונאמנות לקבוצה.
חחחחחחח לודוגורץTotti כתב:לודוגורץ:
"לא באתי לבאר שבע כדי לקבל פידבקים מהתקשורת, באתי כדי לקחת תואר. לא אכפת לי שלא יזכירו אותי. שישכחו אותי, העיקר שנסיים עם תואר".
כמה שאני אוהב אותו, צנוע, משקיען, משחק עם הלב, החתמת העונה.
רחמנא ליצלן, אחי, החליטו לבד מה לשיר וגם שרו את זה, וואוו. לשלול מהם כניסה בעתיד.RedHell כתב: או כמו אתמול לשתוק כל המשחק ופשוט בסופו הצד הימיני של היציע (שער 10) מחליט איזה שיר בא להם לשיר ומתחיל על דעת עצמם.
חלילה איש יקר אך זה עוד אחד מאותם דברים שהקהל חייב להבין, יש אנשי גדר בשביל זה הם שם כדי להנחות ולכוון את הקהל אך כשיש לך עוד 50 כאלה בתוך היציע מתחיל הכאוס והבלאגן.delta7 כתב: רחמנא ליצלן, אחי, החליטו לבד מה לשיר וגם שרו את זה, וואוו. לשלול מהם כניסה בעתיד.
גם אם השיר לא מוצא חן בעיניכם תעודדו בכל הכוח הרי השחקנים לא שומעים ומתעניינים איזה שיר בדיוק רץ אלא לעוצמות השירה.
אחשלי, ישבתי ליד רוני(דלתא7), 70% מהשירים לא שמענו בכלל. מודה, אני לא מגדולי המעודדים, לא מסוגל לשבת בגוש, לא מטעמי לחץ ולא גיל(בן 30 תכף בסהכ, אבל לא יכול לעמוד ולקפוץ 90דק')RedHell כתב:
חלילה איש יקר אך זה עוד אחד מאותם דברים שהקהל חייב להבין, יש אנשי גדר בשביל זה הם שם כדי להנחות ולכוון את הקהל אך כשיש לך עוד 50 כאלה בתוך היציע מתחיל הכאוס והבלאגן.
גם אם השיר לא מוצא חן בעיניכם תעודדו בכל הכוח הרי השחקנים לא שומעים ומתעניינים איזה שיר בדיוק רץ אלא לעוצמות השירה.
אבל בהחלט מצטרף ונותן את הגרון בשירים הסוחפים.
אתמול לא היה לי מושג מה שרתם ומתי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יש שיפור באיך שאנחנו נשמעים במשחקי הבית השנה כי עברנו מאצטדיון אתלטיקה לאיצטדיון כדורגל סופר ביתי,
הארגון עשה המון דברים גדולים ומגיעים לו הרבה מחמאות אבל מבחינת עידוד יש לנו עוד דרך ארוכה מאוד,
ויש לצערי המון אנשים ששמים את האגו שלהם לפני טובת הקהל ולפני טובת הקבוצה וזה מתבטא בנושא הדגלים וזה הורס את כל העבודה הגדולה שהארגון עשה השנה.
הארגון עשה המון דברים גדולים ומגיעים לו הרבה מחמאות אבל מבחינת עידוד יש לנו עוד דרך ארוכה מאוד,
ויש לצערי המון אנשים ששמים את האגו שלהם לפני טובת הקהל ולפני טובת הקבוצה וזה מתבטא בנושא הדגלים וזה הורס את כל העבודה הגדולה שהארגון עשה השנה.
אתמול לא דוגמה לכלום, לא היה עידוד פשוטו כמשמעו.Totti כתב: אחשלי, ישבתי ליד רוני(דלתא7), 70% מהשירים לא שמענו בכלל. מודה, אני לא מגדולי המעודדים, לא מסוגל לשבת בגוש, לא מטעמי לחץ ולא גיל(בן 30 תכף בסהכ, אבל לא יכול לעמוד ולקפוץ 90דק')
אבל בהחלט מצטרף ונותן את הגרון בשירים הסוחפים.
אתמול לא היה לי מושג מה שרתם ומתי
- The red one
קרה דיי אותו דבר גם במשחק הגביע במושבה.RedHell כתב:
אתמול לא דוגמה לכלום, לא היה עידוד פשוטו כמשמעו.
אולי זה קשור לעובדה שפעמיים הארגון בא מאוחר ? (אתמול לא שמתי לב לזה האמת, אבל מישהו אמר כאן)
לקחתם את זה קשה
לא הייתי במשחק, אבל לפעמים יש ירידת מתח גם אצל הקהל, זה טיבעי לגמרי
אגב בטלויזיה נשמעתם סבבה++
לא הייתי במשחק, אבל לפעמים יש ירידת מתח גם אצל הקהל, זה טיבעי לגמרי
אגב בטלויזיה נשמעתם סבבה++