ינואר בשאר הקבוצות בליגה
Re: ינואר בשאר הקבוצות בליגה
ושוב, עם אבי ריקן "שחקן אדיר", באילו הגדרות אתם משתמשים לתיאור זהבי, בוזגלו, אלברמן, מליקסון, נאווקמה...אלו שבאמת "אדירים" במונחים מקומיים.
אולי זה סמנטי, אבל אבי ריקן שחקן טוב ותו לא. תפסיקו לקשור כתרים לכל שחקן שלא קרע זוג נעליים
אולי זה סמנטי, אבל אבי ריקן שחקן טוב ותו לא. תפסיקו לקשור כתרים לכל שחקן שלא קרע זוג נעליים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אבי ריקן לא נטול טכניקה וכישרון, ולדעתי גם משחקים איתו במיקום לא נכון, הוא צריך להיות כקשר 50-50 או שמאל.
בטח לא כמגן או כל מיני תפקידים כאלו, למעשה הייתי שמח אם הוא יגיע אלינו אחריי שראדי יפרוש או יעזוב בעוד עונה וחצי.
אבל בהחלט מכבי תל אביב לא חכמים, יש להם יותר מדיי שחקנים על עמדת הקישור האמצעי והם רוצים להחזיר את מדוניאנין?
הזוי, אם הם היו מביאים את שרי הייתי חושב שזה הגיוני כי זה שחקן שיכול להיות בליגה שלנו שובר שוויון, אבל מדוניאנין?
הזוי...
בטח לא כמגן או כל מיני תפקידים כאלו, למעשה הייתי שמח אם הוא יגיע אלינו אחריי שראדי יפרוש או יעזוב בעוד עונה וחצי.
אבל בהחלט מכבי תל אביב לא חכמים, יש להם יותר מדיי שחקנים על עמדת הקישור האמצעי והם רוצים להחזיר את מדוניאנין?
הזוי, אם הם היו מביאים את שרי הייתי חושב שזה הגיוני כי זה שחקן שיכול להיות בליגה שלנו שובר שוויון, אבל מדוניאנין?
הזוי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אופיר מרציאנו שוחרר ממוסקרון. כרגע חוזר לאשדוד, אפשרות שיעבור לצ'רלטון.
ג'קי בן זקן
ג'קי בן זקן

גל אראל מועמד למכבי חיפה.
אני מרחם על האוהדים שלהם, יענקלה מוביל אותם לאבדון.
מכבי רוצה את אמבולה(ספורט 1), הסכם השתפ בין המועדונים נמשך. אמן וזה נכון. לשרוף משבצת זר על מגן טוב ולא יותר
אני מרחם על האוהדים שלהם, יענקלה מוביל אותם לאבדון.
מכבי רוצה את אמבולה(ספורט 1), הסכם השתפ בין המועדונים נמשך. אמן וזה נכון. לשרוף משבצת זר על מגן טוב ולא יותר
מדוניאנין בדרך למכבי
לא ממש מטריד אלא אם כן יכנס לכושר טוב פתאום
לא ממש מטריד אלא אם כן יכנס לכושר טוב פתאום
אין ספק שהאיכויות שלו מעל הליגה בכל פרמטר, אבל היה אפשר להגיד את אותו דבר על ראיוס.
הוא שחקן עצלן, בעייתי ועם המון אגו. להכניס דמויות כאלו למערכת המופתית של מכבי זה תמיד פלוס עבורנו. נקווה שהוא יעשה את אותו בלאגן שעשה בקדנציה הקודמת שלו.
ריקן, אזולאי ובמיוחד דור פרץ חצי מחוקים עכשיו במכבי
הוא שחקן עצלן, בעייתי ועם המון אגו. להכניס דמויות כאלו למערכת המופתית של מכבי זה תמיד פלוס עבורנו. נקווה שהוא יעשה את אותו בלאגן שעשה בקדנציה הקודמת שלו.

- ForeverRed
מה ההבדל בינו לבין מיטרוביץ?הפועלעולה כתב:אין ספק שהאיכויות שלו מעל הליגה בכל פרמטר, אבל היה אפשר להגיד את אותו דבר על ראיוס.
מה שכן, נראה שסוף סוף הם מנסים להביא שחקנים משפיעים ודומנניטים על אמת ולא שחקנים משלימים שכל המטרה שלהם הם לפנות שטחים לזהבי
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 31 ינואר 2016, 14:36, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- The red one
גם אני חושב שההגעה של מדוניאנין תהיה טובה עבורנו.
הרע במיעוטו.
רק שלא יביאו בלם, זה יהיה נהדר
רק שלא יביאו בלם, זה יהיה נהדר
דודו ביטון חתם בהפועל כפ"ס.
בהפועל יחתמו שני קשרים זרים - קאווה הברזילאי שמגיע מהליגה באזרבייג'אן והשני זה נמניה ניקוליץ' שמגיע מבאטה בוריסוב.
בהפועל יחתמו שני קשרים זרים - קאווה הברזילאי שמגיע מהליגה באזרבייג'אן והשני זה נמניה ניקוליץ' שמגיע מבאטה בוריסוב.
יאללה, להרכב בדרבי. להסביר להם את החשיבות ועד כמה הברך של מס' 7 חשובה יותר מהכל.הפועלעולה כתב:דודו ביטון חתם בהפועל כפ"ס.
אגב, לוטם נשרף כליל גם שם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
העיקר לוטם העיז לומר שהוא לא מוכן להגיע אלינו כדיי להיות זחקן ספסל.
שיהיה לו בהצלחה ביציע של קבוצה שמועמדת לרדת ליגה...
שיהיה לו בהצלחה ביציע של קבוצה שמועמדת לרדת ליגה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הולך להיות עוזר צלם בספורט 1 HD?הפועלעולה כתב:אופיר מרציאנו שוחרר ממוסקרון. כרגע חוזר לאשדוד, אפשרות שיעבור לצ'רלטון.
ג'קי בן זקן
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
חתם. נקווה שיקבל פלאשבקים מימי מוטי איווניר.אדום בלב בנשמהההה כתב:גם אני חושב שההגעה של מדוניאנין תהיה טובה עבורנו.