אני חושב שהוא צודק. חיים בן שאנן ושמעון ביטון היו אחראים לרצף משחקים מצויין ורק העקשנות של אלי זינו וחוסר הנכונות לחזק את הקבוצה בהשקעה מינימלית הביאו לסיום עבודתם. אימונים מאלפים, טקטיקה מתקדמת. בקיצור - החבילה השלמה...
וברצינות,
נו באמת. הרי הרושם שקיבלתם מבחוץ על תקופתו כאין וכאפס לעומת מה שקיבלתי מבפנים...
שיילך לחפש את החברים שלו הליצן הזה...
עוד אחד שרוצה דריסת רגל לעצמו ולחברים שלו אחרי שניקו את האורוות פה.
הלו, מר שריג - יש את מכבי ב"ש - לך תשדך להם את החברים ההזויים שלך.
עצוב ומצער שאותו ליצן מקבל במה נוספת...אני מניח שגם במקומני סופ"ש נשמע ממנו בנידון..
האמת? הספיק לי בזמנו טור אחד שלו לפני מס' שנים בו הילל וקילס את אלי ז'ינו, די והותר בשביל לתהות על קנקנו...
הספיקה לי גם פעם אחת ב"קורעים את הרשת" בדרום טי וי ז"ל, בשביל להבין שהבנאדם סטלן רצח, אבל עד כדי הגחכת
עצמו לדעת (או שמא שלא..) ובכאלה רמות???
עצם זה שנותנים לבחור כמו עמוס שריג במה במקומונים השונים, זה מראה על רמת התקשורת המקומית
חיים בן שאנן???עד היום אני נזכר בתקופה שהוא אימן אצל אלי זינו ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות
חשבתי לתומי שתמו ימי השכונה 'העליזים', אבל בבאר שבע יש אנשים שהשכונה היא חלק בלתי נפרד מחייהם, אם ככה באמת חיים בן שאנן מתאים, כעוזר מאמן הייתי מחזיר את שרון אביטן.
אם רוצים שכונה אז עד הסוף, ביציע הכבוד עם שלום אביטן בטוח לא יהיה רגע משעמם....
מועדום שמתיימר להיות מקצועני, שרוצה להכניס סטנדרטים חדשים של מקצוענות, מועדון עם שאיפות לאירופה, מועדון שרוצה להיות מהמובילים בארץ אסור לו לחשוב על מאמן מסוגו של חיים בן שאנן אפילו בצחוק, בשביל מופעי סטנד-אפ יש את היכל התרבות.בן שאנן ימשיך לשחות במים הרדודים של ליגה א.
ואפרופו הופעה ב"קורעים את הרשת" בדרום טי וי ז"ל, לא יכול כעת שלא להיזכר גם באותו מופע אימים של מושא אהבתו של שריג....מסך ב"קול פלסטין" לא עובר...מי שלא מכיר - א-לה גובה פרוטקשן בשוק האפור...