אליפות שתוכרע על יחס שערים ? הייתה כזו כבר...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

אליפות שתוכרע על יחס שערים ? הייתה כזו כבר...

שליחה על ידי גיל שגיב »

נכון להיום למכבי יש יחס שערים עדיף על שלנו (5 שערים יותר).

יחס שערים כזה שווה בעצם נקודה...שכן חלילה הפסד קטן שלנו מול ניצחון קטן שלהם ושלום למקום הראשון.

יש כאן רבים שבטח זוכרים את עונת האליפות של מכבי כאשר אבי נמני חזר אליהם מבית"ר, במחזור האחרון היה מאבק שלהם מול מכבי חיפה, הנקודות היו זהות וכל קבוצה הייתה צריכה לא רק לנצח אלא לכבוש כמה שיותר...
זה מה שקרה בפועל, כל קבוצה כבשה איזה חמישיה אם אני זוכר נכון ומכבי שכבשה בסופו של דבר יותר, זכתה באליפות בגלל יחס שערים עדיף.

לא רוצה לנחס....אבל המשחק בשבת זו הזדמנות מצויינת לשפר משמעותית את יחס השערים שלנו.

:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: אליפות שתוכרע על יחס שערים ? הייתה כזו כבר...

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

תדייק, יחס שערים שווה אולי חצי נקודה...
אם זה היה שווה נקודה אז הפרש הנקודה מהם לא היה קיים.
זה חצי נקודה למעשה.
ולגביי המשחק בשבת, לא הייתי ממהר לקבוע שנגדיל את הפרש השערים כי קל לא יהיה לנו.
ובגלל הפציעה של מליקסון לדעתי הקבוצה חייבת לנסות להביא שחקן שיעזור לנו בכיבוש שערים.
אבל בלי שום קשר חייבים לשפר את המצב אצל השחקנים שיש לנו, אפילו להביא את אלון מזרחי כמאמן התקפה אם צריך.
חייבים לשפר את התכליתיות שלנו, אחרת באמת הפרש השערים יכול להכריע.
מצד שני אם נמשיך בקצב צבירת הנקודות שלנו כנראה שהכל יוכרע בשני המשחקים בפלייאוף מול מכבי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

שינו את זה לא? שאם אליפות תלויה בהפרש שערים יש משחק מכריע?
נערך לאחרונה על ידי yakar ב 02 פברואר 2016, 09:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

yakar כתב:שינו את זה לא? שעם באליפות תלויה בהפרש שערים יש משחק מכריע?
לא, הורידו את זה אחריי עונה או משהו כזה...

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

עד היום המפגש הראשון הפלייאוף הכריע את הכף, הגענו לבלומפילד בהפרש (4/5/6 לא זוכר) שהפך עם נצחון של מכבי ל 7/8/9. נשאלת השאלה האם העונה,שלכל הדעות צמודה הרבה יותר, עדיף לסיים ראשון בליגה הסדירה ולארח ראשון או הפעם המשחק השני דווקא יקבע(נכון לרגע זה הראשון בטרנר השני בבלומפילד). גם בתסריט הכי ורוד שהפער נשמר 3 או אפילו גדל מעט+נצחון בטרנר האם הפועל ב"ש בפער 6-8 על מכבי בתחילת הפלייאוף דומה למצב ההפוך... כמובן שאני לא מייחל לסיים שני את הליגה, רק מעלה תהיה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

OMERREMO33 כתב:עד היום המפגש הראשון הפלייאוף הכריע את הכף, הגענו לבלומפילד בהפרש (4/5/6 לא זוכר) שהפך עם נצחון של מכבי ל 7/8/9. נשאלת השאלה האם העונה,שלכל הדעות צמודה הרבה יותר, עדיף לסיים ראשון בליגה הסדירה ולארח ראשון או הפעם המשחק השני דווקא יקבע(נכון לרגע זה הראשון בטרנר השני בבלומפילד). גם בתסריט הכי ורוד שהפער נשמר 3 או אפילו גדל מעט+נצחון בטרנר האם הפועל ב"ש בפער 6-8 על מכבי בתחילת הפלייאוף דומה למצב ההפוך... כמובן שאני לא מייחל לסיים שני את הליגה, רק מעלה תהיה.
ברור שמכבי לא יהיו פראיירים כמונו והנסיון שלהם+זהבי הבלתי נגמר יהפכו את המשימה לקשה וכנראה שהמשחק המכריע יהיה השני, אבל עדיף להתחיל את הפלייאוף מהמקום הראשון כי הגדלת הפער מהם לא משנה לכמה נקודות תוכל בסופו של דבר לעזור לנו גם במקרה של הפסד בבלומפילד.
כי מה שחשוב זה כמה נקודות יש לנו בסוף העונה ולא כמה נקודות יש לנו מול מכבי תל אביב.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

OMERREMO33 כתב:עד היום המפגש הראשון הפלייאוף הכריע את הכף, הגענו לבלומפילד בהפרש (4/5/6 לא זוכר) שהפך עם נצחון של מכבי ל 7/8/9. נשאלת השאלה האם העונה,שלכל הדעות צמודה הרבה יותר, עדיף לסיים ראשון בליגה הסדירה ולארח ראשון או הפעם המשחק השני דווקא יקבע(נכון לרגע זה הראשון בטרנר השני בבלומפילד). גם בתסריט הכי ורוד שהפער נשמר 3 או אפילו גדל מעט+נצחון בטרנר האם הפועל ב"ש בפער 6-8 על מכבי בתחילת הפלייאוף דומה למצב ההפוך... כמובן שאני לא מייחל לסיים שני את הליגה, רק מעלה תהיה.
זה לא כ"כ נכון להגיד שהמפגש הראשון בפלייאוף הכריע. הפערים היו גדולים מאוד. מה גם שניצחנו רק 4 פעמים בחוץ בעונה הקודמת! היינו הרבה פחות טובים ממכבי.

ובקשר למיקום בסיום הליגה הסדירה, אני מעדיף לארח אותם בטרנר ואח"כ לצאת לבלומפילד.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

שמעון א כתב: זה לא כ"כ נכון להגיד שהמפגש הראשון בפלייאוף הכריע. הפערים היו גדולים מאוד. מה גם שניצחנו רק 4 פעמים בחוץ בעונה הקודמת! היינו הרבה פחות טובים ממכבי.

ובקשר למיקום בסיום הליגה הסדירה, אני מעדיף לארח אותם בטרנר ואח"כ לצאת לבלומפילד.
ברור,כולנו יודעים(בטח היום) שלא באמת היינו יריבים שווים,אבל הם הוציאו שמפניות(ואפילו מזגו כבר) מיד אחרי המפגש הראשון מה שכנראה אנחנו לא נעשה כי מכבי בפער 8 (בטח על "יריבה" כמונו) לא בטוח דומה לב"ש בפער דומה עליהם.
ושמעון דמיין משחק בבלומפילד ממש בסוף הפלייאוף כשהכל צמוד,לדעתי מהלחץ אתה יולד...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

OMERREMO33 כתב: ברור,כולנו יודעים(בטח היום) שלא באמת היינו יריבים שווים,אבל הם הוציאו שמפניות(ואפילו מזגו כבר) מיד אחרי המפגש הראשון מה שכנראה אנחנו לא נעשה כי מכבי בפער 8 (בטח על "יריבה" כמונו) לא בטוח דומה לב"ש בפער דומה עליהם.
ושמעון דמיין משחק בבלומפילד ממש בסוף הפלייאוף כשהכל צמוד,לדעתי מהלחץ אתה יולד...
כן רק שאם הפער יהיה 5 לטובתם אז הם עדיין ימשיכו לקרר את השמפניות.
עדיף לסיים ראשונים ולהגדיל את הפער בטרנר, המשחק בבלומפילד יכול להיות שיכריע ויכול מאוד להיות שרק יצמצם פער שאולי יהיה לנו, אבל זה לא משנה את העובדה שאם רוצים את האליפות אנחנו צריכים לסיים את הליגה הסדירה במקום ראשון ובתקווה שבפער גדול יותר ממה שהפער היום.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

OMERREMO33 כתב: ברור,כולנו יודעים(בטח היום) שלא באמת היינו יריבים שווים,אבל הם הוציאו שמפניות(ואפילו מזגו כבר) מיד אחרי המפגש הראשון מה שכנראה אנחנו לא נעשה כי מכבי בפער 8 (בטח על "יריבה" כמונו) לא בטוח דומה לב"ש בפער דומה עליהם.
מה אתה מלחיץ אותי מעכשיו...

אני יגיד לך את האמת? אני פשוט פוחד שניקרוס בפלייאוף ואז הם יחגגו לנו בטרנר אליפות... :-(

אני יודע שאני פסימי אחי, פשוט הקבוצה במשך השנים גרמה לי להיות כזה, ומאוד קשה לי להשתחרר מזה.
אמיתי אחי, אני לא צוחק.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מה ההתעסקות באליפות עכשיו?
זה שצריך לכבוש יותר - נכון. יופי.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

עדיף להתחיל אצלנו תפסיקו לקשקש כל נקודה חשובה , הלוואי ונגיע ב3 הפרש גם למשחק מולם בפליאוף צופה הר געש אמיתי בטרנר אין מצב שהם יוציאו משהו ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אם בתום העונה הסדירה הפער הזה ישמר, למשחק בטרנר תהיה משמעות גדולה מאוד. בעיקר פסיכולוגית.

בקשר להפרש השערים, אין ספק שהגיע הזמן להגדיל אותו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

לפחות על פי המשחק האחרון מול הפועל תל אביב....יש הרגשה שאנחנו מסתפקים במועט.
כלומר - מהר מידי מקבלים החלטה שגם ניצחון על חודו של שער זה מספיק.

בבלומפילד כמעט ולא תקפנו בחצי השעה האחרונה....זה עלול להיות בעוכרינו בסוף, לא רק בהיבט של יחס השערים מול מכבי, אלא גם באיזה שער שוויון בדקה ה-90 של היריבה שמולנו ושער כזה כמעט וכבשה הפועל תל אביב למי ששכח.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

זה שי ! כתב:עדיף להתחיל אצלנו תפסיקו לקשקש כל נקודה חשובה , הלוואי ונגיע ב3 הפרש גם למשחק מולם בפליאוף צופה הר געש אמיתי בטרנר אין מצב שהם יוציאו משהו ,זה שי !
אנחנו צריכים לשאוף להגדיל את הפער.
לא יהיה קל בפלייאוף. מכבי קבוצה מנוסה מאיתנו.

שלח תגובה