ינואר בשאר הקבוצות בליגה
- The red one
Re: ינואר בשאר הקבוצות בליגה
היא אמרה "סיכם" בכל האייטם, אבל בכיתוב הם כתבו "חתם". באתר לא היה כתוב חתם בשום שלב.
- red and white
- Title: Almog
לא נכנסתי לאתר, אבל ביציע היה כתוב חתםאדום בלב בנשמהההה כתב:היא אמרה "סיכם" בכל האייטם, אבל בכיתוב הם כתבו "חתם". באתר לא היה כתוב חתם בשום שלב.
- The red one
סבבה, אז בגלל שהתבססת בהודעה שלך על כך שהיא אמרה 'חתם' תיקנתי אותך. פעם הבאה, לטובתך, אין צורך לכנות "חופר" אדם שבא לטובתך ובסוף גם מסתבר שצדק.red and white כתב: לא נכנסתי לאתר, אבל ביציע היה כתוב חתם
- red and white
צדקת חלקית, משום שאני דיברתי על יציע העיתונות ואתה דיברת על הכתבה באתר.אדום בלב בנשמהההה כתב: סבבה, אז בגלל שהתבססת בהודעה שלך על כך שהיא אמרה 'חתם' תיקנתי אותך. פעם הבאה, לטובתך, אין צורך לכנות "חופר" אדם שבא לטובתך ובסוף גם מסתבר שצדק.
ואתה חופר
הכי כיף להיכנס לפורום ולגלות שהגעת ל"אוהדי הפועל באר שבע"...red and white כתב: צדקת חלקית, משום שאני דיברתי על יציע העיתונות ואתה דיברת על הכתבה באתר.
ואתה חופר
- red and white
רומאריו פירס סיכם במכבי חיפה.
יחתום על חוזה עד סוף העונה עם אופציה לשנתיים נוספות
- red and white
אחלהסניור כתב:
הכי כיף להיכנס לפורום ולגלות שהגעת ל"אוהדי הפועל באר שבע"...
- The red one
אתה כתבת ששירי -דיברה- על חתימה. אתה רוצה שאני אשים פה את הלינק ליציע העיתונות עם דקה מתי זה מתחיל ואבקש ממך לכתוב לי מתי היא -אמרה- חתם?red and white כתב: צדקת חלקית, משום שאני דיברתי על יציע העיתונות ואתה דיברת על הכתבה באתר.
ואתה חופר
אתה זה שיוצא מאוד קטן כי
א. אתה מקניט מישהו על רקע אישי.
ב. אתה טועה במה שאתה מדבר עליו, שזה בכלל..
אז חבל לך להביך את עצמך עוד. טעית, סגור, הלאה.
דרך אגב נהיה סיפור מאוד מעניין עם הסאגה הזו. שירי דיברה מקודם במגרש פתוח. היא נשמעת מאוד נחרצת וטוענת שכל הדברים שהיא כתבה באתר ערוץ הספורט הם אמת לאמיתה (שהייתה פגישה בין כבירי לאבא של ורמוט, שהסוכן של ורמוט סיכם איתו שהיום הוא יוציא הודעת התנצלות לאוהדי הפועל ויכתוב שם שהמעבר למכבי היה טעות ו'יבקש' מהם לקבל אותו חזרה כי הוא חוזר לקבוצה ובכללי שהפועל ת"א משקרת במצח נחושה) והם השתמשו שם בחצי-צחוק בביטוי "שיבשנו את החתימה".
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
בינוניים.red and white כתב:רומאריו פירס סיכם במכבי חיפה.
לא יודע אם אתם זוכרים אבל הוא היה מועמד אלינו לפני שנה וחצי בערך, נפסל בגלל בעיות לב.
בסוף החתמנו איזה רומני אחד.
בסוף החתמנו איזה רומני אחד.
- The red one
בנתניה הוא היה בסדר, ונראה שהתגבר על בעיית הלב.
הוא בהחלט טוב לקבוצות בלבל של נתניה בליגה שלנו ,ואפילו קיבל שם קפטן. למכבי חיפה של הקיץ הוא לא מתאים..למכבי חיפה של ינואר שנאבקת על פליאוף עליון..כן..
הוא בהחלט טוב לקבוצות בלבל של נתניה בליגה שלנו ,ואפילו קיבל שם קפטן. למכבי חיפה של הקיץ הוא לא מתאים..למכבי חיפה של ינואר שנאבקת על פליאוף עליון..כן..
- red and white
א.אני לא הקנטתי אותך על רקע אישי, הקנטתי כי אתה תפסת אותי על חלק קטן מההודעה וחפרת עליו.אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה כתבת ששירי -דיברה- על חתימה. אתה רוצה שאני אשים פה את הלינק ליציע העיתונות עם דקה מתי זה מתחיל ואבקש ממך לכתוב לי מתי היא -אמרה- חתם?
אתה זה שיוצא מאוד קטן כי
א. אתה מקניט מישהו על רקע אישי.
ב. אתה טועה במה שאתה מדבר עליו, שזה בכלל..
אז חבל לך להביך את עצמך עוד. טעית, סגור, הלאה.
דרך אגב נהיה סיפור מאוד מעניין עם הסאגה הזו. שירי דיברה מקודם במגרש פתוח. היא נשמעת מאוד נחרצת וטוענת שכל הדברים שהיא כתבה באתר ערוץ הספורט הם אמת לאמיתה (שהייתה פגישה בין כבירי לאבא של ורמוט, שהסוכן של ורמוט סיכם איתו שהיום הוא יוציא הודעת התנצלות לאוהדי הפועל ויכתוב שם שהמעבר למכבי היה טעות ו'יבקש' מהם לקבל אותו חזרה כי הוא חוזר לקבוצה ובכללי שהפועל ת"א משקרת במצח נחושה) והם השתמשו שם בחצי-צחוק בביטוי "שיבשנו את החתימה".
ב. אני יגיד שוב לא דיברתי על הכתבה באתר אלא על מה שהיה כתוב ביציע העיתונות, שורה תחתונה היא טעתה והוציאה כתבה שנועדה להסביר את הטעות שלה.
מצטער בפני שאר חברי הפורום שהם נאלצים לראות את הדיון הדבילי הזה ואני לא יגיב על העניין הזה יותר
לא שחקן רע, אבל עדיין, לא שחקן למכבי חיפה
- The red one
א. זה לא חלק קטן, זאת מהות ההודעה שלך. אתה טענת ששירי -אמרה- שהוא חתם, ועוד אמרת "מילא תגידי סיכם..". וטעית. הצגת משהו כעובדה, אנשים קוראים את זה וחושבים שזה נכון, וזה לא. אז תיקנתי. אם אתה קורא לכל אחד שמתקן אותך (ועוד בצדק) חופר אז וואלה, כדאי לך להיפטר מההרגל הזה.red and white כתב: א.אני לא הקנטתי אותך על רקע אישי, הקנטתי כי אתה תפסת אותי על חלק קטן מההודעה וחפרת עליו.
ב. אני יגיד שוב לא דיברתי על הכתבה באתר אלא על מה שהיה כתוב ביציע העיתונות, שורה תחתונה היא טעתה והוציאה כתבה שנועדה להסביר את הטעות שלה.
מצטער בפני שאר חברי הפורום שהם נאלצים לראות את הדיון הדבילי הזה ואני לא יגיב על העניין הזה יותר
ב. אתה בהודעה כתבת באלה מילים: "מילא הייתה אומרת סיכום אבל היא דיברה על חתימה". היא לא דיברה על חתימה. אתה הפנת אותי לראות את הקטע שוב. אמרתי לעצמי 'וואלה יש מצב שהוא צודק, אני אבדוק ואם הוא צודק אתנצל' - ראיתי את הקטע, ומה גיליתי? שאתה טועה. אגב, גם באתר לא הופיעה המילה 'חתם'. אך ורק על המסך ביציע, וזה בניגוד גמור למה ששירי והפאנל דיברו עליו. היא עצמה לא אמרה את המילה חתם. זה שהעורך או מי שלא מחליט שם ביציע העיתונות כתב חתם זה דבר אחר. אתה, בהודעה שלך, כינית אותה "פחות מפגרת" על סמך זה שהיא אמרה חתם, והיא לא עשתה את זה.
אי אפשר לדעת. הוא שיחק בקבוצה חרא.YallaHapoel כתב: בינוניים.
שים את הובאן במכבי נתניה גם הוא לא היה מככב.