מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
Re: מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
ובינתיים במועדון, הודעה סטייל גורדי:
"שלושה חודשים רדפנו אחריו, הוא בדיוק מה שרצינו"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יאללה בהצלחה!
רק שיעזור לנו לזכות בתואר ב"ה
רק שיעזור לנו לזכות בתואר ב"ה
וכל מיני ציטוטים של שחקנים נגד ברק בכר וה" מעשה הלא מנומס שעשה לארבייטמן".Totti כתב:ובינתיים במועדון, הודעה סטייל גורדי:
לא שיחק 3 חודשים, מעניין מה הסיבה לכך.
אבל אין ספק שיכול להיות מעניין לראות אותו משתלב בשיטה, במיוחד עם שחקנים כמו טוני ושהר. יכולים להיות קבוצת מתפרצות נדירה, ובמשחקים מול מכבי זה יכול להגמר בתוצאה חלומית.
אבל אין ספק שיכול להיות מעניין לראות אותו משתלב בשיטה, במיוחד עם שחקנים כמו טוני ושהר. יכולים להיות קבוצת מתפרצות נדירה, ובמשחקים מול מכבי זה יכול להגמר בתוצאה חלומית.
דחיל ראבק העולם...נשבר הזה מהשכונה..CrazyRed7 כתב: וכל מיני ציטוטים של שחקנים נגד ברק בכר וה" מעשה הלא מנומס שעשה לארבייטמן".
יאללה, השתחררנו מסויסה וגבאי ונאסר, מגורדנה, אני אוהב את שלומי, אבל הוא הבא בתור.
כמה חמלה ורחמים כלפי שחקן שמרוויח 225 אלף דולר בעונה...
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
״תקעו לשלומי סכין בגב״
מזה השטויות האלה כאילו הוא משחק פה חינם.
- The red one
זה ממש לא קשור.Red Temple כתב:״תקעו לשלומי סכין בגב״
אם הבוס שלך בא ואומר לך "מבטיח לך שאתה פה לעוד חצי שנה" ובלילה שלפניי סיום מועד החלפת העובדים (או משהו כזה) אתה מגלה שהביאו לך מחליף? אין פה שום עניין של כסף או רחמים או משהו כזה, זה יכול לקרות בכל מקום עבודה.
עכשיו אני לא יודע אם באמת זה מה שקרה בין בכר לשלומי, אבל אם כן, זה מעשה לא יפה.
- ForeverRed
צפוי שיהיו תגובות כאלה.
שלומי נחשב לשחקן מאוד אהוב בחדר ההלבשה.
חבל לי שהשחקנים המפונקים שלנו לא מסוגלים להסתכל סנטימטר מעבר לתחת של עצמם.
שלומי נחשב לשחקן מאוד אהוב בחדר ההלבשה.
חבל לי שהשחקנים המפונקים שלנו לא מסוגלים להסתכל סנטימטר מעבר לתחת של עצמם.
מה עם הפסיכומטרי תגיד? אתה מזניח.אדום בלב בנשמהההה כתב: זה ממש לא קשור.
אם הבוס שלך בא ואומר לך "מבטיח לך שאתה פה לעוד חצי שנה" ובלילה שלפניי סיום מועד החלפת העובדים (או משהו כזה) אתה מגלה שהביאו לך מחליף? אין פה שום עניין של כסף או רחמים או משהו כזה, זה יכול לקרות בכל מקום עבודה.
אין קשר ליפה או מכוער - זה הכדורגל המקצועני.אדום בלב בנשמהההה כתב: זה ממש לא קשור.
שלומי אמור להלחם על מקומו גם אם יביאו עוד 3 חלוצים...הקבוצה מעל הכל !
אני לא מכיר קבוצות שמודיעות מראש לכל שחקן בסגל מי אמור להגיע....הרי אף אחד לא התייעץ עם גורדנה לפני שהחתימו את וובה.
מקצוענות = התמדה והוכחה כי מקומך ראוי בהרכב הקבוצה.
כל דבר אחר הוא חובבנות.
- The red one
גיל, אתה לא מכיר קבוצות שמודיעות מראש, אבל אם באמת לפי מה שאומרים בכר בא לפני יומיים ואמר לו "אין שינוי בסגל, אתה נשאר בוודאות" - יש פה טעם לפגם. לא משנה איך תסובב את זה. תזבלו ת'מוח על כסף, כדורגל, מרוויח הון, זה לא קשור. גם אני לא רציתי אותו וסבלתי מכל דקה שהוא היה על המגרש (חוץ מהמספרת) אבל זה לשקר לבן אדם בפרצוף.
עכשיו השאלה אם דבר כזה באמת קרה. אני, אישית, לא רוצה להאמין שדבר כזה קרה. אולי נגלה בעתיד הרחוק.
עכשיו השאלה אם דבר כזה באמת קרה. אני, אישית, לא רוצה להאמין שדבר כזה קרה. אולי נגלה בעתיד הרחוק.
אתה מהאו"ם בכל נושא...זה מדהים.אדום בלב בנשמהההה כתב:גיל, אתה לא מכיר קבוצות שמודיעות מראש, אבל אם באמת לפי מה שאומרים בכר בא לפני יומיים ואמר לו "אין שינוי בסגל, אתה נשאר בוודאות" - יש פה טעם לפגם. לא משנה איך תסובב את זה. ת***ו ת'מוח על כסף, כדורגל, מרוויח הון, זה לא קשור. גם אני לא רציתי אותו וסבלתי מכל דקה שהוא היה על המגרש (חוץ מהמספרת) אבל זה לשקר לבן אדם בפרצוף.
- ForeverRed
יכול לחתום לך שאף אחד לא הבטיח הבטחות.אדום בלב בנשמהההה כתב:גיל, אתה לא מכיר קבוצות שמודיעות מראש, אבל אם באמת לפי מה שאומרים בכר בא לפני יומיים ואמר לו "אין שינוי בסגל, אתה נשאר בוודאות" - יש פה טעם לפגם. לא משנה איך תסובב את זה. ת***ו ת'מוח על כסף, כדורגל, מרוויח הון, זה לא קשור. גם אני לא רציתי אותו וסבלתי מכל דקה שהוא היה על המגרש (חוץ מהמספרת) אבל זה לשקר לבן אדם בפרצוף.
אמרו לו בדיוק את מה שאמרו לתקשורת, שנראה שזה הסגל הסופי אבל ייתכן שינוי של הרגע האחרון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שלומי ארבייטמן כמו גורדנה בכיין, אפשר לחשוב מישהו לקחו לו את הרכב או משהו כזה, אם אתה חושב שאתה חלוץ גדול אז תשאר ותלחם לא משנה מי בא, אם אתה רכרוכי ומעדיף מקום בטוח בהרכב לך לאיזו קבוצה כלשהי גם עם פחות כסף ויאללה תעזוב.
מה אתה בוכה לעזאזל...
מה אתה בוכה לעזאזל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תודה רבה.ForeverRed כתב: יכול לחתום לך שאף אחד לא הבטיח הבטחות.
אמרו לו בדיוק את מה שאמרו לתקשורת, שנראה שזה הסגל הסופי אבל ייתכן שינוי של הרגע האחרון.