סבבה, אם זה ככה זה משהו אחר. אני חושב שלא אני ולא אתה (למרות שרצית לחתוםם לי) יודעים באמת, אז הכל ספוקלציות כרגע.ForeverRed כתב: יכול לחתום לך שאף אחד לא הבטיח הבטחות.
אמרו לו בדיוק את מה שאמרו לתקשורת, שנראה שזה הסגל הסופי אבל ייתכן שינוי של הרגע האחרון.
מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
- The red one
Re: מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
מי לעזאזל השחקנים הטפשים האלה שמתראיינים בתקשורת ומלבים את האש סביב המועדון? למה לעשות את זה? מה אנחנו בליגה א'?
חבל מאוד שיש עדיין כמה שחקנים שמקומם לא איתנו.
חבל מאוד שיש עדיין כמה שחקנים שמקומם לא איתנו.
שוב אתם מאמינים לציטוטים חסרי שם.
להזכיר לכם את אניימה ששמח להצטרף לווסטהאם וזה תמיד היה החלום שלו?
לא מאמין לתקשורת.
להזכיר לכם את אניימה ששמח להצטרף לווסטהאם וזה תמיד היה החלום שלו?
לא מאמין לתקשורת.
איך אף אחד לא מדבר על כך שאשכרה סוכן השתלט לנו על הקבוצה,
חצי מהסגל שייך לדודו דהאן, מה אנחנו הכח עמידר רמת גן ?
רואה את כולם שמחים על החתמת גאדיר, והכל טוב ויפה, אבל הקטע עם דודו זה נורה אדומה.
רואה את כולם שמחים על החתמת גאדיר, והכל טוב ויפה, אבל הקטע עם דודו זה נורה אדומה.

דיברנו על זה, הוא מוכר לנו ***?maor20094 כתב:איך אף אחד לא מדבר על כך שאשכרה סוכן השתלט לנו על הקבוצה,
מליקסון, בראון, אוחיון, בכר, כולם עסקאות טובות לשני הצדדים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
להיפך, כשאתה עובד ככה צמוד עם הסוכן הכי תותח בשוק זה רק פלוס, תחשוב שאתה ומכבי ראש בראש על מיוצג שלו. אל תשכח גם שזה שאתה עובד איתו לא אומר:maor20094 כתב:איך אף אחד לא מדבר על כך שאשכרה סוכן השתלט לנו על הקבוצה,
1. שתגיד לו אמן על כל דבר
2. שאתה לא יכול לקחת שחקנים שלא בייצוג שלו
עונה שעברה דיברו בצורה דומה על נמני.maor20094 כתב:איך אף אחד לא מדבר על כך שאשכרה סוכן השתלט לנו על הקבוצה,
לא משתלט ולא כלום. זה פשוט האינטרס שלו להעביר את השחקנים לקבוצה מצליחה עם תקציב גדול. כמובן שהקשר עם בכר עוזר, אבל אני לא רואה בעיה עם זה.
כמו שכתב אדום זקן, אני לא רואה מצב שאלפים שרים שירי הלל למוחמד. לא למוחמד גאדיר, לא למוחמד סיסוקו, לא למוחמד סאלח וגם לא למוחמד עלי.Totti כתב: לא מבין את מהות הדיון, קוראים לו מוחמד. יש מוחמדים בכל פינה. יש לנו בהרכב לואי ומהארן, היו כאן הישאם, באג'ת, סיראז' וכולם זכו כאן לכבוד של מלכים.
לשאר החברים היקרים שציינת יש שם פרטי אחר.
רצוי שמי שמחבר את שירי השחקנים ידלג באלגנטיות מעל המשוכה הזו.
אם הוא היה מנחית פה את רפאלוב גם הייתה רושם את זה ?maor20094 כתב:איך אף אחד לא מדבר על כך שאשכרה סוכן השתלט לנו על הקבוצה,
ויש לו עוד כמה שחקנים טובים שהייתי שמח לראות כאן
אגב, הסכומים המפורסמים מדברים על 250 אלף דולר רכישה + 200 אלף שכר עם שדרוג מדי עונה
אם נכון, זה די מדהים ודודו דהן עשה עבודה פסיכית. לפני חודש הם ביקשו חצי מיליון יורו.Totti כתב:אגב, הסכומים המפורסמים מדברים על 250 אלף דולר רכישה + 200 אלף שכר עם שדרוג מדי עונה
נתקעו עם הסוחרההפועלעולה כתב: אם נכון, זה די מדהים ודודו דהן עשה עבודה פסיכית. לפני חודש הם ביקשו חצי מיליון יורו.
Re: עכשיו כולם לשיר - מוחמד גדיר !
חייב לומר לך את האמת...בד"כ אין לי סבלנות לקרוא את החמשירים הארוכים שלךגיל שגיב כתב:שיר לגדיר - מבוסס על פזמון השיר - גולדן בוי.
עכשיו כולם לשיר,
יאללה י'גדיר,
בוא תשים עוד גול,
כי אתה שחקן גדול...
רצוי לשיר את הפזמון פעמיים...
דעתכם ?
אבל לדעתי פגעת בינגו. זורם טוב וגם מדלג מעל מה שמטריד את שאר החברים פה בשם הפרטי שלו
Re: עכשיו כולם לשיר - מוחמד גדיר !
נכון. רק בלי השורה האחרונהmatanred כתב:
חייב לומר לך את האמת...בד"כ אין לי סבלנות לקרוא את החמשירים הארוכים שלך
אבל לדעתי פגעת בינגו. זורם טוב וגם מדלג מעל מה שמטריד את שאר החברים פה בשם הפרטי שלו
- OMERREMO33
התעסקות מיותרת בשם, מה הלאה? אני אומר תחתימו עצומה שקוראת לאמא שלו לשנות גם בתעודת זהות את שמו, שכן הכרוז/די ג'י אופיר בן שיטרית אינו מוכן לצווח אחרי כל גול 3 פעמים את השם "מוחמד" מחשש שדבר זה יגרום להתאסלמותו.