מה יש לשחקן הזה חוץ מיכולת איבוד כדור ברמה וירטואוזית?

אתה יודע מה? חשבתי פעמיים אם לפתוח את הטופיק הזה בסוף המשחק או עכשיו (כי יכול להיות שאביתר יכניס 2-2 וישתיק לי את הפרצוף) אבל לא יכולתי לחכות.clark kent כתב:פשוט איום ונורא!
לא מסכימה איתך כ"כ .Guevara כתב:אילוז לא ראוי ללבוש את חולצת הפועל באר שבע, חד וחלק.
משחק איום ונורא שלו, כנ"ל יניב אלול שהיום לא בישל ליריב אבל הגנה הוא לצערי לא יודע לעשות, זה כנראה לא חלק ממנו.
כבדה שיחק חלש מאד, מקווה שזו רק ירידת מתח זמנית.
לפדלון יש מקום בספסל בעונה הבאה, לא יותר מזה ואולי קידר יכול להישאר בהרכב באיזשהי סיטואציה שתתאים לו, כי גם הוא לא בדיוק מלדיני.
בקיצור רכש מאסיבי בחלק האחורי.
לדעתי רק קוסטרוב וקדוסי נתנו משחק סביר, אבל לבד אי אפשר.
ניהול משחק גרוע של גיא לוי, אמנם זה לא משחק חשוב, אבל מה יגידו האוהדים שעשו את כל הדרך לחיפה ויגיעו רק בערב לבאר שבע? איך אפשר לזלזל בהם כל כך? גיא לוי במשחקים האחרונים פשוט לא שם קצוץ ועושה טובה שהוא נמצא על הספסל ופשוט גורם לי לרצות שיעזוב כבר, לאחר שהייתי מאד מעוניין שימשיך.
חרה לי מאד שלא פתחו היום שלושה צעירים, הם לפחות היו נלחמים ובטח שלא היו יותר גרועים, לשחק במה שנותר עם כמה שיותר צעירים !
Guevara כתב:אילוז לא ראוי ללבוש את חולצת הפועל באר שבע, חד וחלק.
משחק איום ונורא שלו, כנ"ל יניב אלול שהיום לא בישל ליריב אבל הגנה הוא לצערי לא יודע לעשות, זה כנראה לא חלק ממנו.
כבדה שיחק חלש מאד, מקווה שזו רק ירידת מתח זמנית.
לפדלון יש מקום בספסל בעונה הבאה, לא יותר מזה ואולי קידר יכול להישאר בהרכב באיזשהי סיטואציה שתתאים לו, כי גם הוא לא בדיוק מלדיני.
בקיצור רכש מאסיבי בחלק האחורי.
לדעתי רק קוסטרוב וקדוסי נתנו משחק סביר, אבל לבד אי אפשר.
ניהול משחק גרוע של גיא לוי, אמנם זה לא משחק חשוב, אבל מה יגידו האוהדים שעשו את כל הדרך לחיפה ויגיעו רק בערב לבאר שבע? איך אפשר לזלזל בהם כל כך? גיא לוי במשחקים האחרונים פשוט לא שם קצוץ ועושה טובה שהוא נמצא על הספסל ופשוט גורם לי לרצות שיעזוב כבר, לאחר שהייתי מאד מעוניין שימשיך.
חרה לי מאד שלא פתחו היום שלושה צעירים, הם לפחות היו נלחמים ובטח שלא היו יותר גרועים, לשחק במה שנותר עם כמה שיותר צעירים !