אתה מפוטר.אדום בלב בנשמהההה כתב:גדיר חתם סופי
מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
Re: מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
הרגשה טובה יש לי על המוחמד הזה (אופס קראתי לו מוחמד).
יש לי הרגשה טובה שיהיה חלק משמעותי בשאר העונה. לא יודע איך להסביר את זה.
בהצלחה מוחמד גדיר!
יש לי הרגשה טובה שיהיה חלק משמעותי בשאר העונה. לא יודע איך להסביר את זה.
בהצלחה מוחמד גדיר!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש מקרים שנותנים הערכה נדמה לי.ForeverRed כתב:מישהו חייב להסביר לי את ההיגיון שעומד מאחורי השחרור הבינלאומי.
ואם השחקן חתם והכל סגור, אבל ההתאחדות המקומית פישלה, אז כולם צריכים להיענש?
שיטה קצת מטומטמת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
- ForeverRed
*הארכה.דר אדום בנשמה כתב: יש מקרים שנותנים הערכה נדמה לי.
וזה לא משנה.
זה לא מה שאמור להפיל עסקאות.
הרי אם יש חתימה בין הקבוצות ובין השחקן לקבוצה אז השחרור הוא רק הליך פורמלי.
- dardasmiley
צריך מקרה מאןד חריג כדי שייתנו הארכה על זה. כמו שיש עם אבו זייד בבני יהודה, רק בגלל שהרוסים סתומים אופא התערבה ובעצם גרמה למסמך החשרור להתייתר.
למסמך הזה חשיבות בגלל שהיו כבר הרבה שחקנים שברחו מהקבוצות שלהם אמרו שהם משוחררים וחתמו בקבוצה אחרת, התקנון אומר קבוצה שמחתימה שחקן של קבוצה אחרת תענש בגדול. זו הבטוחה של המועדונים שהשחקן שלהן באמת רשאי לחתום אצלן.
תחשוב שאתה מביא עכשיו שחקן מהליגה האוזבקית, אתה באמת יכול לדעת אם הוא סגר את העניינים שלו עם המועדון הקודם או שהוא ברח?
למסמך הזה חשיבות בגלל שהיו כבר הרבה שחקנים שברחו מהקבוצות שלהם אמרו שהם משוחררים וחתמו בקבוצה אחרת, התקנון אומר קבוצה שמחתימה שחקן של קבוצה אחרת תענש בגדול. זו הבטוחה של המועדונים שהשחקן שלהן באמת רשאי לחתום אצלן.
תחשוב שאתה מביא עכשיו שחקן מהליגה האוזבקית, אתה באמת יכול לדעת אם הוא סגר את העניינים שלו עם המועדון הקודם או שהוא ברח?
- ForeverRed
יש בזה אמת, אבל כל מקרה לגופו.dardasmiley כתב:צריך מקרה מאןד חריג כדי שייתנו הארכה על זה. כמו שיש עם אבו זייד בבני יהודה, רק בגלל שהרוסים סתומים אופא התערבה ובעצם גרמה למסמך החשרור להתייתר.
הרי הקבוצה כבר סיכמה עם הבלגים על תשלום של 250 אלף יורו, הכל חתום ואפשר להוכיח את זה.
במקרים כאלה אני לא מוצא שום סיבה להפיל עסקאות רק בגלל איזה פקיד עצלן שלא שלח טופס.
ע"ע דויד דה-חאה. נפל על פקס.ForeverRed כתב: יש בזה אמת, אבל כל מקרה לגופו.
הרי הקבוצה כבר סיכמה עם הבלגים על תשלום של 250 אלף יורו, הכל חתום ואפשר להוכיח את זה.
במקרים כאלה אני לא מוצא שום סיבה להפיל עסקאות רק בגלל איזה פקיד עצלן שלא שלח טופס.
זה בסדר, שער היורו נמוך.Totti כתב: תיקון, הרכישה באירו
מה קרה ?זה שי ! כתב:יש לנו קהל אידיוט זהו אני נכנע , זה שי !
מה קרה ?זה שי ! כתב:יש לנו קהל אידיוט זהו אני נכנע , זה שי !
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא מה קרה...מה חדש.. זו השאלהTal_Hbs כתב:
מה קרה ?
יש לנו בפייסבוק יותר עמודים ממנויים. דבר בציטוטים, צילומי מסך, הכוונה, משהו... לא יפה לצחוק לבדזה שי ! כתב:אתם לא רואים תגובות בפייסבוק בעמוד שם אנשים יצורים ,זה שי !