מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
Re: מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
אני מוצא את עצמי נלחם באנשים בפייסבוק שאין להם הכנה למוח והכי גרוע גם עם אנשים שאני מכיר אישית לא ידעתי שעד כדי כך יש לנו קהל טיפש ,זה שי !

לא יחלחל ולא כלום. תפסיקו לעשות עניין ממדיה כל כך טיפשית ועלובה כמו פייסבוק. כל פעם אתם מתרגשים מהשטויות האלו.
- The red one
הקמפיין להחזרת מליקסון, הכיסאות האדומים בטרנר.הפועלעולה כתב:לא יחלחל ולא כלום. תפסיקו לעשות עניין ממדיה כל כך טיפשית ועלובה כמו פייסבוק. כל פעם אתם מתרגשים מהשטויות האלו.
מספיק שזה יהיה קומץ של כמה וואנבי פטריוטים, כמו במקרה ראדי במכבי.
הפטריוטים תמיד לא עשו צבא או שרתו בקרייה.ReDo כתב:מספיק שזה יהיה קומץ של כמה וואנבי פטריוטים, כמו במקרה ראדי במכבי.
מקווה שאלונה תודיע חד משמעית שהיא הולכת אם איזה *** ירים ראשו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתה רציני או שאתה עושה את עצמך?אדום בלב בנשמהההה כתב: הקמפיין להחזרת מליקסון, הכיסאות האדומים בטרנר.
הלחצת את כל הפורום כשהיה איזה ליצן בפייסבוק שאיים לתבוע את המועדון בגלל שלא היה לו מקום שמור בדרומי. הייתם בפאניקה כשכמה ילדים מנתניה איימו לפרק את האוהדים שלנו וביקשו מהשחקנים שלהם לכסח. ויש עוד המון דוגמאות שאני לא זוכר.
האנשים שמלכלכים על גאדיר שווים ערך לאנשים שאמרו שיעשו לגורש את המוות. איפה הם? שומעים משהו מהם? הם עדיין קיימים? לא.
וגם אם הם כן ירצו לשרוק לו בוז או אנערף. אלו יהיו.. מה? נפרגן להם, 10-20 איש? מול 14 אלף. בהצלחה עם זה.
- The red one
אתה טועה ומטעה. לגבי הבחור עם התביעה דווקא חשבתי שיצא מזה משהו אבל זה בעיקר לווה בחשש (לא רק שלי) כללי שאנשים לא יקבלו את העניין הכיסאות בדרומי בטרנר (כי המועדון באמת פישל בזה), דבר שדרך אגב קרה ואכן היו ריבים על כיסאות בהתחלה שאפילו הגיעו למכות ב1-2 משחקים הראשונים. גם במשחק הבית האחרון בחור משורה מתחתיי הגיע בדקה 2 ואמר לאנשים "אתם יושבים לי במקומות" אבל הם הסתכלו עליו בבוז כזה שהוא פשוט אמר "לא, הא?" והלך. הזוי שכמותו.הפועלעולה כתב: אתה רציני או שאתה עושה את עצמך?
הלחצת את כל הפורום כשהיה איזה ליצן בפייסבוק שאיים לתבוע את המועדון בגלל שלא היה לו מקום שמור בדרומי. הייתם בפאניקה כשכמה ילדים מנתניה איימו לפרק את האוהדים שלנו וביקשו מהשחקנים שלהם לכסח. ויש עוד המון דוגמאות שאני לא זוכר.
האנשים שמלכלכים על גאדיר שווים ערך לאנשים שאמרו שיעשו לגורש את המוות. איפה הם? שומעים משהו מהם? הם עדיין קיימים? לא.
וגם אם הם כן ירצו לשרוק לו בוז או אנערף. אלו יהיו.. מה? נפרגן להם, 10-20 איש? מול 14 אלף. בהצלחה עם זה.
לגבי המכות ונתניה אני זוכר שתמיד התייחסו לזה בזלזול כאן.
אתה פשוט גימדת את הפייסבוק אז הבאתי לך דוגמאות לדברים שהתחילו שם וקרמו עור וגידים ועוד איך. לצידם, כמובן, יש הרבה דוגמאות לדברים שלא צלחו. אני, אישית, לא באמת מאמין שיקללו את גאדיר בגלל היותו ערבי בשבת מול נתניה, אבל אני בטוח שבאצטדיון תהיה מאייה (אם לא יותר) שיצקצקו ויפלטו דברים, שיושתקו מהר. בפירוש אני יכול להגיד, ואני מניח שתסכים איתי, שלולא פירסום התמונה "המפלילה" של גאדיר בפייסבוק, הרבה אנשים היו יותר שקטים עם ההחתמה הזאת.
אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה טועה ומטעה. לגבי הבחור עם התביעה דווקא חשבתי שיצא מזה משהו אבל זה בעיקר לווה בחשש (לא רק שלי) כללי שאנשים לא יקבלו את העניין הכיסאות בדרומי בטרנר (כי המועדון באמת פישל בזה), דבר שדרך אגב קרה ואכן היו ריבים על כיסאות בהתחלה שאפילו הגיעו למכות ב1-2 משחקים הראשונים. גם במשחק הבית האחרון בחור משורה מתחתיי הגיע בדקה 2 ואמר לאנשים "אתם יושבים לי במקומות" אבל הם הסתכלו עליו בבוז כזה שהוא פשוט אמר "לא, הא?" והלך. הזוי שכמותו.
לגבי המכות ונתניה אני זוכר שתמיד התייחסו לזה בזלזול כאן.
אתה פשוט גימדת את הפייסבוק אז הבאתי לך דוגמאות לדברים שהתחילו שם וקרמו עור וגידים ועוד איך. לצידם, כמובן, יש הרבה דוגמאות לדברים שלא צלחו. אני, אישית, לא באמת מאמין שיקללו את גאדיר בגלל היותו ערבי בשבת מול נתניה, אבל אני בטוח שבאצטדיון תהיה מאייה (אם לא יותר) שיצקצקו ויפלטו דברים, שיושתקו מהר. בפירוש אני יכול להגיד, ואני מניח שתסכים איתי, שלולא פירסום התמונה "המפלילה" של גאדיר בפייסבוק, הרבה אנשים היו יותר שקטים עם ההחתמה הזאת.
מאיפה זה בא עכשיו ????
ממתי הפכנו לבבונים של בית"ר ?
למה זה לא נכתב כשטהא חתם ?
למה זה לא נכתב כשנאסר הגיע ?
גיזענים קטנים יצרו מלחמה גדולה,
גזען פסיכופט המית אסון נורא,
עם שלם כמעט והושמד,
כל גזען בטרנר שילך לקיבינימט !
וכן, עונש מוות למחבלים - אני בעד !
- The red one
זה לא נכתב כי אין תמונה של טאהה ונאסר עם דגל פלסטין.
אתה עושה פה מהומה על כמה טמבלים שהגיבו מה שהגיבו. פשוט מהומה, לא פחות.אדום בלב בנשמהההה כתב:זה לא נכתב כי אין תמונה של טאהה ונאסר עם דגל פלסטין.
ההוא כותב חמשירים של אפי נצר,
אחד מדבר על "מה יקרה אם"
והשלישי כבר רואה את הסוף המר...
וכל זה למה? כי אתה עושה סערה בכוס מים של 2-3 דבילים מהפייסבוק שהם אפילו לא עשבים שוטים.
פשוט הזייה מהלכת אתה
עזבו אתכם
תנו להנות מכדורגל.
עד שיש לנו שעה וחצי ללא פוליטיקה נמוכה במדינה הזאת. אז נכניס אותה גם אלינו?
גול דקה 90 נגד מכבי וכולם צועקים מוחמד בלי לחשוב בכלל
תנו להנות מכדורגל.
נו אז ?אדום בלב בנשמהההה כתב:זה לא נכתב כי אין תמונה של טאהה ונאסר עם דגל פלסטין.
גם אני מנגב עם דגל פלסטין ת'תחת,
אני מזמין את גדיר שננגב ביחד...
ואם הוא יסרב ויגיד שהוא מתנגד,
אני לא אכעס (ואני אומר את האמת),
אסביר לו יפה שאנחנו לא מסכימים,
אבל במגרש הוא ישפט לפי בישולים ושערים...
הדיעות והלאום שלו לא שייכים לכדורגל,
את זה אני אסביר לו אחרי שסיימתי לנגב ושרפתי את הדגל.
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 04 פברואר 2016, 15:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רועי זריהן אתמול במגרש פתוח: "פגשתי את גאדיר בקיץ באולפני ערוץ הספורט, אמרתי לו שהפועל באר שבע מעוניינת, הוא אמר לי חד משמעית 'רועי, אם לא אירופה, בארץ אני רוצה לשחק רק בהפועל באר שבע, אני רואה מה קורה שם ופשוט יודע שזה המקום בשבילי'"
אלדר כתב:עזבו אתכם
תנו להנות מכדורגל.

כמו כן נשאל החלוץ על כך שבעבר הצטלם עם דגל פלסטין ואמר: "באתי לפה כדי לשחק כדורגל ואני לא מתכוון להתעסק בפוליטיקה".
עוד מישהו רוצה לחמם?
עוד מישהו רוצה לחמם?