אז מה שלומי הבוקר?
- The red one
Re: אז מה שלומי הבוקר?
אחלה, אבל אתה מדבר כאילו שלומי כן הראה משהו להתפאר בו העונה (חוץ מהמספרת) ושהעונה שלומי לא החמיץ. גם שלומי כזה (מחמיצן וכו') העונה ולמען האמת גם עונה שעברה.
אז אני לא מבין למה להגיד בכזו נחרצות שזו לא אמורה להיות תחרות קשה.
אז אני לא מבין למה להגיד בכזו נחרצות שזו לא אמורה להיות תחרות קשה.
- ForeverRed
שלומי טוב יותר מהחלוצים של חיפה. סוויסה לא משחק בשפיץ, קוראץ לא בעניינים. לאלה טוב אבל יש מצב שהם ישחקו ביחד.
הוא גם קיבל חוזה פנטסטי.
פיצוי מאלונה + שכרו עד סוף העונה + עונה נוספת + אפשרות להשתחרר בסוף העונה ללא פיצוי.
יותר מזה אי אפשר לבקש.
הוא גם קיבל חוזה פנטסטי.
פיצוי מאלונה + שכרו עד סוף העונה + עונה נוספת + אפשרות להשתחרר בסוף העונה ללא פיצוי.
יותר מזה אי אפשר לבקש.
רק שיצליח
זה היה בצחוק אחיoshrior כתב: גם שגאדיר לא היה הוא בקושי שיחק העומק מספיק בהחלט.
מילא הדעה שלך, שהיא סובייקטיבית וזה עוד מתקבל על הדעת (למרות שאם תפעיל טיפה ת ראש היית צריך להבין כבר משלשום ששלומי לא צריך להמשיך בבאר שבע חברתית ומקצועית זה לא היה תורם בכלום) אבל ההתנסחות אוי ההתנסחות.דר אדום בנשמה כתב:שחררנו את רועי גורדנה ועכשיו גם את ארבייטמן, הבאנו שני שחקנים במקומם, היינו צריכים לשחרר רק אחד מהם לדעתי, אבל שיהיה אין לי כוח לעקיצות של חלקכם, זאת דעתי, אם זה מקובל עליכם אז סבבה, אם לא אז אתם מוזמנים לקפוץ לי...
חבר אני לא כותב כאן הרבה אבל קורא ועוקב באופן קבוע ואתה פשוט מצליח להמאיס את עצמך על שאר האנשים.
זה לא שמחפשים אותך כמו שאתה חושב זה אתה שמושך אליך את האש.
דעות קיצוניות ומוזרות ניחא אבל הסגנון פשוט מושך אש אתה חייב לנסות להתנסח יותר ברגוע אני בטוח שגם יענו לך בנימה אחרת.
שלומי נפרד באינסטגרם:
shlomiarbeitman18לאלונה, לאסי, לצוות המקצועי והניהולי של הפועל ב״ש- רציתי להגיד תודה. תודה על השנים יחד, על החוויות המשותפות והחיבוק החם. לאוהדים- תמיד תישארו בלב שלי ותמיד אזכור אתכם. This is Terner!!!❤
אחלה גבר כבר אמרנו?
shlomiarbeitman18לאלונה, לאסי, לצוות המקצועי והניהולי של הפועל ב״ש- רציתי להגיד תודה. תודה על השנים יחד, על החוויות המשותפות והחיבוק החם. לאוהדים- תמיד תישארו בלב שלי ותמיד אזכור אתכם. This is Terner!!!❤
אחלה גבר כבר אמרנו?
איזה אח!הפועלעולה כתב:שלומי נפרד באינסטגרם:
אחלה גבר כבר אמרנו?
- The red one
אוגו דפק לו ברכה מרגשת ושלומי הגיב לו באנגלית(!!)
- red and white
- Title: Almog
לא קשור לנושא, אבל מישהו יכול לתת קישור של הקבוצה בפייסבוק של הארגון
- The red one
יש 2 קבוצות מרכזיות בפייסבוקred and white כתב:לא קשור לנושא, אבל מישהו יכול לתת קישור של הקבוצה בפייסבוק של הארגון
אוהדי הפועל באר שבע
הפועל באר שבע U.S. פורום האוהדים
העמוד של הארגון זה ultra south אם התכוונת לזה.
- red and white
- Title: Almog
התכוונתי ל-הפועל באר שבע U.S. פורום האוהדיםאדום בלב בנשמהההה כתב: יש 2 קבוצות מרכזיות בפייסבוק
אוהדי הפועל באר שבע
הפועל באר שבע U.S. פורום האוהדים
העמוד של הארגון זה ultra south אם התכוונת לזה.
אבל אני עדיין לא מוצא את זה בחיפוש אז אם אפשר קישור... תודה
- The red one
https://www.facebook.com/groups/143576339021301/" onclick="window.open(this.href);return false;
ואגב זו לא קבוצה של הארגון, מדובר ב2 קבוצות שנפתחו בזמן הריב של וסרמיליה והארגון, בתכל'ס מנהלים אותה אנשי הארגון אבל יש כמעט אותם אנשים ואותו תוכן ב2 הקבוצות. אנשי הארגון משתפים דברים גם פה וגם פה.
ואגב זו לא קבוצה של הארגון, מדובר ב2 קבוצות שנפתחו בזמן הריב של וסרמיליה והארגון, בתכל'ס מנהלים אותה אנשי הארגון אבל יש כמעט אותם אנשים ואותו תוכן ב2 הקבוצות. אנשי הארגון משתפים דברים גם פה וגם פה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אפשר להתקדם?
לגמרי.אביאל כתב:אפשר להתקדם?
אני כבר מתכנן את המספרת של גאדיר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אז מה בסוף באר שבע הרוויחה כלכלית מהעברת ארבייטמן?
כמה יואב כץ שילם לאלונה כדמי העברה?
כמה יואב כץ שילם לאלונה כדמי העברה?