הפועל תל אביב להובאן
Re: הפועל תל אביב להובאן
שאני אמרתי שהם המועדון השנוא ביותר,בילבלתם לי את השכל על מכבי.
עכשיו אתם מבינים למה?
מועדון פח שמנוהל פח,כבירי יאיים על ברקת,נו באמת..
זה כמו שניסים מהמכולת בג' מאיים על רמי לוי
עכשיו אתם מבינים למה?
מועדון פח שמנוהל פח,כבירי יאיים על ברקת,נו באמת..
זה כמו שניסים מהמכולת בג' מאיים על רמי לוי
בסך הכול אמרו במועדון שאם יהיה הצעה יכול להיות ימכר כמו כול השחקנים שלנו ישאר אתם קופצים שהוא זהו נמכר,אנחנו בליגה פח לא ממהרים לקנות מאיתנו שחקנים תזכירו לי ב4 השנים האחרונות כמה שחקנים מכבי מכרו?
ולגבי הובן הוא בלי קיץ עמוס כבר נראה גמור אחרי השיא שלו ביורו ושלא יהיה לו יותר לאן לשאוף הדרך למטה קצרה מאוד למרות שאני חושב שהוא מקצוען מספר אחד בקבוצה,
בכר יודע את זה ואלונה יודעת את זה אם הם היו רוצים הוא מזמן כבר היה חותם לדעתי יהיה לנו 2-3 זרים חדשים בקיץ ואוגו ונואקמה נשארים כי הם כמו זוג נשוי
ולגבי הובן הוא בלי קיץ עמוס כבר נראה גמור אחרי השיא שלו ביורו ושלא יהיה לו יותר לאן לשאוף הדרך למטה קצרה מאוד למרות שאני חושב שהוא מקצוען מספר אחד בקבוצה,
בכר יודע את זה ואלונה יודעת את זה אם הם היו רוצים הוא מזמן כבר היה חותם לדעתי יהיה לנו 2-3 זרים חדשים בקיץ ואוגו ונואקמה נשארים כי הם כמו זוג נשוי
מעניין כמה סיבובים של אלכוהול הם יצטרכו להזמין לו כדי שיחתום שם
זה בית קברות לרומנים.
הוא ראה שם איך שחקנים טובים מרומניה נכשלו בזה אחר זה
הוא ראה שם איך שחקנים טובים מרומניה נכשלו בזה אחר זה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה נראה שהובאן גמר את הסוס, אם הוא ימשיך באותה יכולת עד לסוף העונה, לתת להם אותו ארוז במתנה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לצערי מסכים.zivmay כתב:זה נראה שהובאן גמר את הסוס, אם הוא ימשיך באותה יכולת עד לסוף העונה, לתת להם אותו ארוז במתנה.
תוסיף על זה את הטורניר בקיץ. זה לא יהיה אותו דבר..
האמת שזה נכון,לעומת שנה שעברה,השנה הוא כמעט ולא מורגש.
אתם ממהרים לחרוץ גורלות, הוא מביא איכויות וחוכמת משחק שלכדורגלן הישראלי הממוצע לא יהיו גם בעוד 30 שנה.
אני משוכנע שיהיה לו טורניר טוב בקיץ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בלי קשר להזייה שנקראת הפועל תא.Totti כתב:אתם ממהרים לחרוץ גורלות, הוא מביא איכויות וחוכמת משחק שלכדורגלן הישראלי הממוצע לא יהיו גם בעוד 30 שנה.
הוא לא טוב נקודה.
פחות מעורב במשחק,פחות התקפי.
יכול להיות שזה פונקצייה מהמיקום שלו,אבל לאור היכולת בקיץ אני אישית ציפיתי ליותר.
על אחת כמה שאחרי היורו הוא יגיע סחוט.
אני מאמין שכבירי לא סתם מדבר ושהוא באמת יהיה שם בסופו של דבר.
זה נראה עכשיו כמו עניין של עיקרון ולא עניין מקצועי(עיקרון מטומטם, אנחנו היינו במו"מ עם גאדיר עוד מהקיץ, זה שלא היה הרבה רעש מסביב זה רק מראה על מקצוענות, לא על שזה שלא קרה), וכולנו ראינו כמה כסף כבירי זורק כשמדובר בעניין עקרוני (ע"ע בן רייכרט).
זה נראה עכשיו כמו עניין של עיקרון ולא עניין מקצועי(עיקרון מטומטם, אנחנו היינו במו"מ עם גאדיר עוד מהקיץ, זה שלא היה הרבה רעש מסביב זה רק מראה על מקצוענות, לא על שזה שלא קרה), וכולנו ראינו כמה כסף כבירי זורק כשמדובר בעניין עקרוני (ע"ע בן רייכרט).
- ForeverRed
"לאור היכולת בקיץ".אדום זקן כתב: בלי קשר להזייה שנקראת הפועל תא.
הוא לא טוב נקודה.
פחות מעורב במשחק,פחות התקפי.
יכול להיות שזה פונקצייה מהמיקום שלו,אבל לאור היכולת בקיץ אני אישית ציפיתי ליותר.
על אחת כמה שאחרי היורו הוא יגיע סחוט.
זאת בדיוק הבעיה. אנשים מצפים מהובאן לעשות דברים שלא מצפים מאף קשר אחורי במדינת ישראל.
אם ננתק לרגע את התרומה ההתקפית (עדיין יש לו 2 שערים העונה), אז בהגנה הוא עושה עבודה גדולה.
הוא השחקן שרץ הכי הרבה בקבוצה.
גם לי יש התלבטות לגבי העונה הבאה, בעיקר בגלל הגיל וטורניר היורו בקיץ, אבל קצת מפחיד אותי לאבד שני שחקני אמצע מרכזיים במכה.
זה יכול לשנות קבוצה.
אולי ברגע שוובה ייכנס לעניינים אני ארגיש יותר שלם עם מהלך כזה.
הובאן שווה לטעמכם חוזה של 300 אלף יורו בעונה הבאה?
לפי הפרסומים האחרונים , זה מה שהפועל תל אביב מציעה לו בחוזה לשנתיים.
לפי הפרסומים האחרונים , זה מה שהפועל תל אביב מציעה לו בחוזה לשנתיים.
עם 300 אלף לעונה, אפשר להביא קשר 50 -50 לא פחות נמרץ מהובאן.
הוא אולי משקיע, אבל הוא לא משחרר את הכדור בזמן, קבלת החלטות רעה, איבד מהטיימינג שלו וגם הבעיטות מרחוק פוגעות במסגרת באחוזים מביכים.
לא הייתי מוותר על אניסה, לפי הקבלות נראה כמו שחקן ששווה להשקיע עליו, גם מבחינת גיל.
הוא אולי משקיע, אבל הוא לא משחרר את הכדור בזמן, קבלת החלטות רעה, איבד מהטיימינג שלו וגם הבעיטות מרחוק פוגעות במסגרת באחוזים מביכים.
לא הייתי מוותר על אניסה, לפי הקבלות נראה כמו שחקן ששווה להשקיע עליו, גם מבחינת גיל.
- ForeverRed
יש לך מיליון יורו פנויים?zivmay כתב:עם 300 אלף לעונה, אפשר להביא קשר 50 -50 לא פחות נמרץ מהובאן.
לא זכור לי שדיברו על מיליון יורו.ForeverRed כתב: יש לך מיליון יורו פנויים?
זה היה חצי מיליון דמי העברה, פלוס 250 אלף חוזה. סכום ששווה להשקיע בקיץ- אל תשכח שרוב הסיכויים שאוגו ייימכר בקיץ בסכום מכובד, יהיה אפשר לקנות לפחות עוד זר בנוסף לאניסה.