ריענון ריענון ריענון
ריענון ריענון ריענון
אחרי פתיחת עונה קצת צולעת ברק בכר מצא את הדרך לשלב את כל השחקנים המשמעותיים בהרכב. במיוחד הסיבוב השני שעד עכשיו ברוך ה' הולך יפה מאוד. נכון לעכשיו אנחנו עם 5 נצחונות ליגה רצופים וזהו למעשה הרצף הארוך ביותר שהשגנו השנה ואם אינני טועה בשנים האחרונות.
המשחק מול הפועל ת"א בשבוע שעבר וכן זה שהיה אתמול מול מכבי נתניה הוכיח שישנה תחושת שובע מסויימת בקרב שחקני ההרכב ואם ניכנס רגע לנעליהם אפשר להבין את זה. גם ת"א וגם נתניה נראו מאוד אנרגטיים אלא שחסרו להם הכלים לתרגם את זה לכיבוש שערים. מנגד מלבד מספר שחקנים כמו אופיר טאהה ושהר ועד שהוחלף גם מתן אוחיון השחקנים המרכזיים נראו קצת עייפים ופחות נחושים.
הסגל שאלונה העמידה השנה הוא מצויין כאשר ברוב העמדות המחליפים בספסל לא פחות טובים מאלה שבהרכב. למרות זאת כמו כל שחקן וכל קבוצה אם הם לא יקבלו דקות משחק ולא יכנסו לענינים היתרון הזה לא יבוא לידי ביטוי.
שחקנים כמו בראון גדיר שהר וכן גם דן ביטון שבישל שני שערים העונה במעט הדקות שקיבל חייבים להתחיל להיכנס לישורת האחרונה של הליגה הסדירה והתחלת המשחקים הקשים בפלייאוף העליון.
אני בוודאי לא מחדש כלום אבל לאור המשחקים הקלים על הנייר אבל קשים מנטלית שנשארו לנו מול קבוצות שיבואו להילחם על החיים שלהם בליגה הכישרון לא יספיק ללא רעב ונחישות וללא סינכרון והסרת חלודה ולכן חייב להתחיל לתרגל הרכבים גם עם המחליפים מהספסל.
אני מאמין ומקווה שבכר ייקח את זה לתשומת לבו
שיהיה לנו בהצלחה
המשחק מול הפועל ת"א בשבוע שעבר וכן זה שהיה אתמול מול מכבי נתניה הוכיח שישנה תחושת שובע מסויימת בקרב שחקני ההרכב ואם ניכנס רגע לנעליהם אפשר להבין את זה. גם ת"א וגם נתניה נראו מאוד אנרגטיים אלא שחסרו להם הכלים לתרגם את זה לכיבוש שערים. מנגד מלבד מספר שחקנים כמו אופיר טאהה ושהר ועד שהוחלף גם מתן אוחיון השחקנים המרכזיים נראו קצת עייפים ופחות נחושים.
הסגל שאלונה העמידה השנה הוא מצויין כאשר ברוב העמדות המחליפים בספסל לא פחות טובים מאלה שבהרכב. למרות זאת כמו כל שחקן וכל קבוצה אם הם לא יקבלו דקות משחק ולא יכנסו לענינים היתרון הזה לא יבוא לידי ביטוי.
שחקנים כמו בראון גדיר שהר וכן גם דן ביטון שבישל שני שערים העונה במעט הדקות שקיבל חייבים להתחיל להיכנס לישורת האחרונה של הליגה הסדירה והתחלת המשחקים הקשים בפלייאוף העליון.
אני בוודאי לא מחדש כלום אבל לאור המשחקים הקלים על הנייר אבל קשים מנטלית שנשארו לנו מול קבוצות שיבואו להילחם על החיים שלהם בליגה הכישרון לא יספיק ללא רעב ונחישות וללא סינכרון והסרת חלודה ולכן חייב להתחיל לתרגל הרכבים גם עם המחליפים מהספסל.
אני מאמין ומקווה שבכר ייקח את זה לתשומת לבו
שיהיה לנו בהצלחה
- The red one
Re: ריענון ריענון ריענון
פעמיים העונה הגענו לרצף של חמישה ניצחונות ליגה רצופים, ופעמיים לא הצלחנו להגיע ל-6. 6 זה המספר שמעולם לא הגענו אליו. פעמיים שעברו נפלנו במשחקי חוץ וגם בשבוע הבא יש לנו את הפועל חיפה בסמי עופר.
לגבי האשכול - אני לא מסכים שצריך לתת לביטון ובראון למשל את חולצת ההרכב. שהר אולי, למרות שברדה ON FIRE.
אני בטח לא חושב שצריך לעשות את זה כדי להחדיר בהם רעב ונחישות. זה צריך להיות טמון בהם, בעיקר בגלל העובדה שהם לרוב כן מקבלים דקות וזה לא שהם עציצים על ספס.
לגבי האשכול - אני לא מסכים שצריך לתת לביטון ובראון למשל את חולצת ההרכב. שהר אולי, למרות שברדה ON FIRE.
אני בטח לא חושב שצריך לעשות את זה כדי להחדיר בהם רעב ונחישות. זה צריך להיות טמון בהם, בעיקר בגלל העובדה שהם לרוב כן מקבלים דקות וזה לא שהם עציצים על ספס.
הם ודאי רעבים . התכוונתי שאלה שפותחים כל שבוע קצת שבעים וצריך שינוחו קצת.אדום בלב בנשמהההה כתב:פעמיים העונה הגענו לרצף של חמישה ניצחונות ליגה רצופים, ופעמיים לא הצלחנו להגיע ל-6. 6 זה המספר שמעולם לא הגענו אליו. פעמיים שעברו נפלנו במשחקי חוץ וגם בשבוע הבא יש לנו את הפועל חיפה בסמי עופר.
צריך לשלב את כולם איכשהו, נצטרך את זה
אין ספק שצריך לרענן, אבל חשוב לעשות זאת במידה נכונה, בזמן הנכון ובעמדות הנכונות.
אגב, לא ראיתי את אוגו, ברדה וצדק שבעים אתמול. גם לא את ראדי, הובאן ובוזגלו.
אני לא חושב ששובע היא המילה הנכונה לתיאור הסיטואציה
אגב, לא ראיתי את אוגו, ברדה וצדק שבעים אתמול. גם לא את ראדי, הובאן ובוזגלו.
אני לא חושב ששובע היא המילה הנכונה לתיאור הסיטואציה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הקצב צבירת נקודות שלנו מדהים.
מבחינת יכולת - היה לנו חודש אחד מטורף בסיבוב הראשון שהתחיל במכבי פ"ת ונגמר בנתניה וגמרנו שם משחקים תוך 20 דקות.
מאז קצת חורק. שולטים בשדה אבל נצחונות דחוקים, לוקח הרבה זמן לשבור את הקרח, ובעיקר יותר מדי משחקים שלגמרי בידיים שלנו אבל נגמרים בלחץ והתקף לב לאוהדים (ק"ש בית, בית"ר בית, הפועל ת"א חוץ). אפילו נתניה כמעט כבשה פה דקה 90 משאננות גמורה שלנו.
מבחינת יכולת - היה לנו חודש אחד מטורף בסיבוב הראשון שהתחיל במכבי פ"ת ונגמר בנתניה וגמרנו שם משחקים תוך 20 דקות.
מאז קצת חורק. שולטים בשדה אבל נצחונות דחוקים, לוקח הרבה זמן לשבור את הקרח, ובעיקר יותר מדי משחקים שלגמרי בידיים שלנו אבל נגמרים בלחץ והתקף לב לאוהדים (ק"ש בית, בית"ר בית, הפועל ת"א חוץ). אפילו נתניה כמעט כבשה פה דקה 90 משאננות גמורה שלנו.
- The red one
אין לך איך לשלב את כולם איכשהוא. אני ממש אתעצבן אם גאדיר/שהר יעלה בהרכב וברדה או אווקמה או בוזגלו ירדו לספסל רק כדי לתת להם דקות לקראת הפלייאוף. כנ"ל למשל בראון במקום אוגו.adomi כתב:
הם ודאי רעבים . התכוונתי שאלה שפותחים כל שבוע קצת שבעים וצריך שינוחו קצת.
צריך לשלב את כולם איכשהו, נצטרך את זה
זה, לדעתי, לא צריך להיות שיקול במשחקי ליגה. בגומלין של הגביע? בכיף. אפילו במשחק הראשון אפשר.
הובאן שבע - וובה רעב.
בן שהר מאוד רעב.
במשחקים כאלה שקבוצות באות להרוג את המשחק, ואנחנו באים "זחוחים" שזה משחק קל, חובה להכניס שחקנים רעבים.
אני מאמין שגאדיר ושהר עוד יפרעו את השטרות בנושא הזה.
בן שהר מאוד רעב.
במשחקים כאלה שקבוצות באות להרוג את המשחק, ואנחנו באים "זחוחים" שזה משחק קל, חובה להכניס שחקנים רעבים.
אני מאמין שגאדיר ושהר עוד יפרעו את השטרות בנושא הזה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
אגב וובה, אהבתי אותו אתמול במעט ששיחק.
לא כופה את עצמו על המשחק. משחק פשוט, רץ ללחוץ ולתקוף את מוליך הכדור באטרף
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסר כדורים ארוכים בכזאת קלילות ונונשלנטיות, נורא אהבתי את זהTotti כתב:אגב וובה, אהבתי אותו אתמול במעט ששיחק.
- ForeverRed
אם כבר וובה, מישהו יכול להסביר לי איך דווקא השחקן עם השם הכי רוסי על הדשא עולה עם חולצה ארוכה למגרש? 

עלה לארץ בגיל קטן. רוסי מזויףForeverRed כתב:אם כבר וובה, מישהו יכול להסביר לי איך דווקא השחקן עם השם הכי רוסי על הדשא עולה עם חולצה ארוכה למגרש?
הוא כנראה לא מהאלה שטבלו אותם באמבט קרח כשהיו תינוקות כדי לחסן אותם מהקורForeverRed כתב:אם כבר וובה, מישהו יכול להסביר לי איך דווקא השחקן עם השם הכי רוסי על הדשא עולה עם חולצה ארוכה למגרש?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא נולד באוזביקיסטן ולא ברוסיה אממForeverRed כתב:אם כבר וובה, מישהו יכול להסביר לי איך דווקא השחקן עם השם הכי רוסי על הדשא עולה עם חולצה ארוכה למגרש?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
זה בגלל שהוא זר, מהמדינה שהוא בא היה גשם וקר מאוד, לא קריר כמו אתמול.ForeverRed כתב:אם כבר וובה, מישהו יכול להסביר לי איך דווקא השחקן עם השם הכי רוסי על הדשא עולה עם חולצה ארוכה למגרש?