אז למה אנחנו לא דורסים ?
Re: אז למה אנחנו לא דורסים ?
ממתי בכדורגל הישראלי קבוצות דורסות?!
זה מונח שהגיע אלינו מספרד ואנגליה ששם יש את השחקנים עם היכולות לדרוס, עם החוכמה והכישרון לעשות מכלום גול. פה עם כל הצער שחקנים לא ברמה כלכך גבוהה מכל השאר, או בכלל בכדורגל, בשביל להיות דורסניים.
זה מונח שהגיע אלינו מספרד ואנגליה ששם יש את השחקנים עם היכולות לדרוס, עם החוכמה והכישרון לעשות מכלום גול. פה עם כל הצער שחקנים לא ברמה כלכך גבוהה מכל השאר, או בכלל בכדורגל, בשביל להיות דורסניים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדרוס זה גם 4-0 ומכבי חיפה דרסו למשל את מכבי פתח תקווה, ומכבי תל אביב דרסו את בני יהודה ואת עכו.talb55 כתב:ממתי בכדורגל הישראלי קבוצות דורסות?!
זה מונח שהגיע אלינו מספרד ואנגליה ששם יש את השחקנים עם היכולות לדרוס, עם החוכמה והכישרון לעשות מכלום גול. פה עם כל הצער שחקנים לא ברמה כלכך גבוהה מכל השאר, או בכלל בכדורגל בשביל להיות דורסניים.
אני לא מדבר על 7-0, אני מדבר על 4-0 ומעלה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תעשה לי טובה מכבי חיפה זה הקבוצה האחרונה שאפשר להגיד עליה לדרוס, זאת הקבוצה מהבחינה המנטלית והחברתית הכי לא טובה בארץ, ואלו בעייני המרכיבים הכי חשובים לקבוצה דורסת.דר אדום בנשמה כתב: לדרוס זה גם 4-0 ומכבי חיפה דרסו למשל את מכבי פתח תקווה, ומכבי תל אביב דרסו את בני יהודה ואת עכו.
אני לא מדבר על 7-0, אני מדבר על 4-0 ומעלה...
ולמרות זאת הם עם 3 משחקים עם יותר מ4 גולים , ואתה רק 1talb55 כתב:
תעשה לי טובה מכבי חיפה זה הקבוצה האחרונה שאפשר להגיד עליה לדרוס, זאת הקבוצה מהבחינה המנטלית והחברתית הכי לא טובה בארץ, ואלו בעייני המרכיבים הכי חשובים לקבוצה דורסת.
חחחחחחחחחח מכבי חיפה ניצחה אתמול 4:0 ומיד הפכה כאן לדוגמא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
הביסה 4-0 את פתח תקווה, ו4-0 את עכו והיה לה עוד אחד כזה מול עוד קבוצה.Totti כתב:חחחחחחחחחח מכבי חיפה ניצחה אתמול 4:0 ומיד הפכה כאן לדוגמא.
שזה יותר מהמשחק היחידי שבו כבשנו מעל ל3 שערים.
בסדר, מה שתגיד.
טענות מבוססות היו ונשארו ממך והלאה.
אם הם לא היו מנצחים אתמול 4:0 מעולם לא היית מזכיר אותם.
איש של טרנדים אתה.
טענות מבוססות היו ונשארו ממך והלאה.
אם הם לא היו מנצחים אתמול 4:0 מעולם לא היית מזכיר אותם.
איש של טרנדים אתה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
למושג "לדרוס" יש גם חסרונות.
מעדיף להגיע עוד חודש לכושר השיא, מאשר עכשיו.
אחרי שדורסים מספר מחזורים ברצף מגיעה ירידה (תמיד). לרוב זו ירידת מתח.
אנחנו עכשיו ביכולת לא הכי טובה ולא מאבדים נקודות. זה מה שחשוב.
מעדיף להגיע עוד חודש לכושר השיא, מאשר עכשיו.
אחרי שדורסים מספר מחזורים ברצף מגיעה ירידה (תמיד). לרוב זו ירידת מתח.
אנחנו עכשיו ביכולת לא הכי טובה ולא מאבדים נקודות. זה מה שחשוב.
גם אם חיפה תנצח במשך סיבוב שלם 4:0 לעולם היא לא תהווה דוגמא למשהו טוב נכון לפרק הזמן הזה. ואני אומר את זה עם כל הצער כי חיפה מאוד חשובה לכדורגל הישראלי.
- דר אדום בנשמה
אני לא טענתי שחיפה מהווה דוגמא, אבל אם אנחנו רוצים לסיים עם אליפות את העונה אנחנו צריכים לכבוש יותר שערים במשחקים ולא נראה שזה קורה.talb55 כתב:גם אם חיפה תנצח במשך סיבוב שלם 4:0 לעולם היא לא תהווה דוגמא למשהו טוב נכון לפרק הזמן הזה. ואני אומר את זה עם כל הצער כי חיפה מאוד חשובה לכדורגל הישראלי.
הסיבוב הזה למשל ההגנה שלנו עד כה ומשחק ההגנה שומרים אותנו יציבים במקום הראשון, אבל מה יקרה בפלייאוף שם דברים לא יילכו יותר קל?
מה יקרה במידה והאליפות תוכרע על הפרש שערים?
כדי לזכות באליפות אנחנו צריכים להמשיך לנצח. זה הכל. גם אם ננצח כל משחק 0.5-0 , אנחנו עדיין יכולים להפסיד למכבי בחוץ ולהיות לפניהם. בסדר?
אתם מבלבלים קצת את המוח עם הקטע של השואו, מצד אחד אני מסכים שבמצב של 0-0 לא צריך להתחיל לעשות עקבים ולשחק פשוט עד שהכדור ייכנס, אבל הקהל מגיע למשחקים בשביל לראות את השואו של הכוכבים, וגם כותבי הפורום הזה שהוא מבין דבר אחד או 2 בכדורגל מתלהב מהשואו, להזכירכם כמה אנשים השפריצו פה על המקלדת מהרבונה של מליקסון לפני כמה שבועות, אנשים באים בשביל השואו וזה בסדר וזה לגיטימי ואי אפשר לדרוש מהכוכבים לא לעשות את זה בכלל, מסכים שצריך לדעת מתי לעשות ואם אנחנו ב 0-0 לא נותנים עקבים באמצע מגרש לדוגמא או אם יוצאים למתפרצת 3 על 3 אז לא עושים שואו, אבל במצב שהיה לטוני אתמול לא רואה סיבה שהוא לא ינסה לעבור את השחקן ולבעוט, עשה את זה מעולה יותר מפעם אחת ואם היה מצליח כולנו פה היינו עפים עליודר אדום בנשמה כתב:בהחלט טוני מגזים עם הנסיונות שלו לעשות שואו.
גם בוזגלו מנסה לעשות שואו ולא לשחק פשוט כבר עונה שנייה ברציפות, אם כי העונה הוא היה פצוע אז אפשר לסלוח לו ועדיין, שישחקו בצורה תכליתית ובלי השואו הזה ואנחנו יכולים באמת ובתמים לדרוס.
גם מליקסון לוקה בעניין השואו.
צריכים לעשות שואו שמובילים 3-0 או 4-0 לא ב1-0 ב0-0 או ב2-0.
הבעיה בזה שאנחנו לא דורסים , זה שיש סיכוי גדול לאיבוד נקודות !
מה לא היינו יכולים לאבד בסכנין בהחמצה שלהם דקה אחרונה? ובעוד משחקים גבוליים? הרי הפרש של שער יכול להסגר במהלך אחד עם מזל. אסור לסמוך על המזל
מה לא היינו יכולים לאבד בסכנין בהחמצה שלהם דקה אחרונה? ובעוד משחקים גבוליים? הרי הפרש של שער יכול להסגר במהלך אחד עם מזל. אסור לסמוך על המזל
בדיוק. לזאת הכוונה.yakar כתב:הבעיה בזה שאנחנו לא דורסים , זה שיש סיכוי גדול לאיבוד נקודות !
אף אחד לא מתלונן שאנחנו לא נותנים שישיות ושביעיות מדי שבוע במקום 2-0. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים להרוג משחקים וזה עוד יעלה לנו בנקודות (מול ק"ש כמעט עלה)
- דר אדום בנשמה
אי אפשר לנצח משחקים כל הזמן בתוצאה של 1-0.סניור כתב:כדי לזכות באליפות אנחנו צריכים להמשיך לנצח. זה הכל. גם אם ננצח כל משחק 0.5-0 , אנחנו עדיין יכולים להפסיד למכבי בחוץ ולהיות לפניהם. בסדר?
הלוואי וננצח עד סוף העונה את כל המשחרים 1-0 אז במצב כזה ברור שנקח את האליפות ואת הגביע אבל זה בלתי אפשרי ולכן הפרש השערים כן משחק תפקיד חשוב וקריטי.