הפינה הפסימית למחזור ה22
Re: הפינה הפסימית למחזור ה22
הגישה, בהתחלה נתניה די הביכה אותנו ואסור שזה יקרה.
הרבה שחקנים מתחת לרמה הרגילה שלהם.
החיסרון של מליקסון מורגש מאוד. איכשהו איתו הכל נראה זורם יותר
המערך הזה לא היה מתאים ולא נראה טוב
הרבה שחקנים מתחת לרמה הרגילה שלהם.
החיסרון של מליקסון מורגש מאוד. איכשהו איתו הכל נראה זורם יותר
המערך הזה לא היה מתאים ולא נראה טוב
פסימי אצלי נמצאים בראש זה כל העלק אוהדים שהולכים בדקה 88 מעצבן כל כך מה זה החרא הזה ? לגבי המשחק בוזגלו היה היום נרפה פחד לקחת אחד על אחד ולא עזר בכלום בהתקפה , בן שהר הגיע למצבים שלו אבל עדין לא חד מקווה שזה ישתפר כבר במשחק הבא ,זה שי !

החסרון של מליקסון זעק לשמיים , השטף של המשחק שלנו לא אותו דבר בלעדיו .
כל מי שיצא לפני השריקה ! פשוט מרתיח.
כל מי שיצא לפני השריקה ! פשוט מרתיח.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא יצאתי לפני הזמן ואני לא מצליח להבין למה זה מעצבן אתכם.
הפסד שלהם.
הפסד שלהם.
- The red one
הו, סוף סוף.אביאל כתב:לא יצאתי לפני הזמן ואני לא מצליח להבין למה זה מעצבן אתכם.
הפסד שלהם.
בכלל, נראה שכל טרנר שם לב לאנשים שהלכו דקה 88. איך אנשים ראו את זה בכלל? הייתי עסוק בלקוות שלא נחטוף

אם זה מה שקורה שאנחנו ביתרון, אז מה יהיה שנהיה בפיגור 2-0? חצי יציע ילך דקה 85?
מה זה כזה מובן מאליו שאנחנו עם ניצחון שביעי ברציפות? לא מגיע לשחקנים מחיאות כפיים בסיום?
יכול להיות שאני ספציפית לא שפוי, אבל אפילו ביום הידוע לשמצה נשארתי עד שריקת הסיום.
מה זה כזה מובן מאליו שאנחנו עם ניצחון שביעי ברציפות? לא מגיע לשחקנים מחיאות כפיים בסיום?
יכול להיות שאני ספציפית לא שפוי, אבל אפילו ביום הידוע לשמצה נשארתי עד שריקת הסיום.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
גם אני נשארתי. אי אפשר אחרת.ReDo כתב:אם זה מה שקורה שאנחנו ביתרון, אז מה יהיה שנהיה בפיגור 2-0? חצי יציע ילך דקה 85?
לגבי פיגור וכו' אני מעדיף שאנשים כאלה ילכו - אחרת הם סתם ילחיצו וישרקו.
מי שתמיד נשאר - תמיד ישאר.
ואם כבר נשארתם- תהנו ותשירו לשחקנים.
- The red one
גם אני נשארתי עד שריקת הסיום ביום הארור. בחיים לא אחשוב לצאת לפני שריקת סיום במשחק של באר שבע, אבל במשחק הזה אמרתי "אם חוטפים 7 הולכים". לא חטפנו. סביר להניח גם שלא באמת הייתי יוצא.ReDo כתב:אם זה מה שקורה שאנחנו ביתרון, אז מה יהיה שנהיה בפיגור 2-0? חצי יציע ילך דקה 85?
חוזר ואומר שוב - אתה (ואחרים) מצפה יותר מדיי. ראיתי כמה פוסטים מתגוננים בפייסבוק (עשו מהעניין הזה חגיגה) מאנשים שטוענים שיש ילדים, שעה מאוחרת, פקקים, אילוצים אחרים. הם בתכל'ס צודקים. ובכלל - זה לא צריך להיות חדש שבמערבי/מזרחי (שלא לדבר על הצפוני) יש אנשים שבאים רק לראות משחק ולא רוצים לעמוד ולא רוצים להודות, באים 2 דקות לפניי הולכים 2 דקות לפניי הסיום ושלום על ישראל. לא כל הקהל משוגע כמו הדרומי, ואפילו לצערנו - לא כל הדרומי משוגע.
אין מה להתעצבן על זה ואין אפילו מה לציין את זה. אני מעדיף 15,000 ש500 מהם הולכים בדקה 85 מאשר 5,000 איש. אם אלה היו 5,000 שמעודדים 90 דקות אז אולי היה שיקול אחר, אבל כמו שציינו פה, גם בוסרמיל הדברים היו ככה. גם באצטדיונים באירופה. אז אין לנו מה להלין.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 07 פברואר 2016, 12:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה ממש לא מעצבן. יותר מאכזב.
לא קונה את התירוצים של ממהרים וכ'... 5 דקות לא יהרגו אף אחד.
בשורה התחתונה שכל אחד יעשה מה שבא לו, אני רק מקווה שהאנשים האלה יפספסו כמה שיותר גולים.
לא קונה את התירוצים של ממהרים וכ'... 5 דקות לא יהרגו אף אחד.
בשורה התחתונה שכל אחד יעשה מה שבא לו, אני רק מקווה שהאנשים האלה יפספסו כמה שיותר גולים.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
באמת מדהים שאנשים יוצאים לפני הסוף בנצחון.
אני אישית לא יצאתי ב-6-2 ואפילו ירדתי למטה אחרי השריקה לעודד את השחקנים שהיו שבורים (מליקסון ממש מרר בבכי). הייתי עם הילד ואני חושב שיש בזה מסר חשוב - צריך לדעת להפסיד, צריך לכבד את השחקנים גם כשהם מפסידים, לעודד אותם, לא לקפוץ ישר למסקנות שהכל אבוד וזהו הקבוצה שברה לי את הלב ולא רוצה יותר כדורגל, לחשוב שיש תמיד עונה הבאה (ואגב - אולי תהרגו אותי - אבל צריך לכבד גם את המנצחים, במיוחד במשחק של גמר גביע). הבנתי את מי שיצאו סביבי הרבה לפני הסוף בטענה שהם פשוט לא יכולים לראות את זה. לא היתה בכך מחאה אלא פשוט משהו שמבחינתם היה בלתי אפשרי לצפייה.
אבל בנצחון??
אני אישית לא יצאתי ב-6-2 ואפילו ירדתי למטה אחרי השריקה לעודד את השחקנים שהיו שבורים (מליקסון ממש מרר בבכי). הייתי עם הילד ואני חושב שיש בזה מסר חשוב - צריך לדעת להפסיד, צריך לכבד את השחקנים גם כשהם מפסידים, לעודד אותם, לא לקפוץ ישר למסקנות שהכל אבוד וזהו הקבוצה שברה לי את הלב ולא רוצה יותר כדורגל, לחשוב שיש תמיד עונה הבאה (ואגב - אולי תהרגו אותי - אבל צריך לכבד גם את המנצחים, במיוחד במשחק של גמר גביע). הבנתי את מי שיצאו סביבי הרבה לפני הסוף בטענה שהם פשוט לא יכולים לראות את זה. לא היתה בכך מחאה אלא פשוט משהו שמבחינתם היה בלתי אפשרי לצפייה.
אבל בנצחון??
ביום ההוא זה היה המשחק היחיד שיצאתי לפני שריקת הסיום.ReDo כתב:אם זה מה שקורה שאנחנו ביתרון, אז מה יהיה שנהיה בפיגור 2-0? חצי יציע ילך דקה 85?
פשוט לא יכולתי להישאר.
לגבי אתמול -
מישהו מופתע?יש לנו המון אוהדי הצלחות שהצטרפו העונה וככה זה נראה.
כל מי שאומר שמשחקים נגמרים מאוחר ויש ילדים וכו׳, פשוט שטויות.
ה5 דקות האלה לא ייתנו לכם כל כך הרבה, אבל הן גורעות המון.
זה מראה על חוסר כבוד מוחלט, אמירה של "יאללה שייגמר כבר בא לי ללכת". לא מבין מה כל כך קשה להישאר עד שריקת הסיום ואפילו 5 דקות אחרי? מה בוער לכם לטוס מהאצטדיון?
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני כל השבוע רק מחכה למשחק שיגיע, וכשהוא מגיע אז לברוח 5 דקות לפני שהוא נגמר?
זה מראה על חוסר כבוד מוחלט, אמירה של "יאללה שייגמר כבר בא לי ללכת". לא מבין מה כל כך קשה להישאר עד שריקת הסיום ואפילו 5 דקות אחרי? מה בוער לכם לטוס מהאצטדיון?
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני כל השבוע רק מחכה למשחק שיגיע, וכשהוא מגיע אז לברוח 5 דקות לפני שהוא נגמר?
ה-5 דק' הופכות לשעה ורבע.Noam98 כתב:כל מי שאומר שמשחקים נגמרים מאוחר ויש ילדים וכו׳, פשוט שטויות.
אני אישית לא יוצא מוקדם כי אין לי בעיית תנועה הביתה, אבל מי שנשאר להדרן לשחקנים מגיע שעה+ מאוחר.
פקקים, לחץ ודוחק ביציאות...כמו באשכול המשחק מול ביתר תל אביב, אתה פשוט מסתכל על התמונה ממשקפיים אחרות וזה בסדר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
למרות המהירות, הפריצות הסוחפות והמהלך שהוביל לגול הראשון - יותר מדי טעויות של אופיר.
בחלק מהזמן היה נדמה שטוני לא כל כך סופר אותו, ומעדיף לעשות דריבל לרוחב של איזה 30 מטר מצד שמאל לימין,
העיקר לא לבזבז את ההתקפה עם עוד הגבהה לגוף של שחקן או לגובה.
לא מעט התקפות שבוזי עומד חופשי ומשווע לכדור בצד שלו, אבל ההתקפה היתה שבלונית מדי ושיחקה בעיקר לרוחב, וגם אני הרגשתי שמליקסון ממש חסר.
בחלק מהזמן היה נדמה שטוני לא כל כך סופר אותו, ומעדיף לעשות דריבל לרוחב של איזה 30 מטר מצד שמאל לימין,
לא מעט התקפות שבוזי עומד חופשי ומשווע לכדור בצד שלו, אבל ההתקפה היתה שבלונית מדי ושיחקה בעיקר לרוחב, וגם אני הרגשתי שמליקסון ממש חסר.
לטעמי הפיתרון ל״היעלמות״ של בוזי הייתה צריכה לבוא לידי ביטוי בחילוף מקומות בינו לבין טוני, טוני לאגף ובוזי לאמצע.Shayke10 כתב:למרות המהירות, הפריצות הסוחפות והמהלך שהוביל לגול הראשון - יותר מדי טעויות של אופיר.